Libnet.ro
UNICEF

20:47

Motivul incredibil pentru care Mircea Lucescu a fost refuzat: Cat ar mai fi putut sa o duca asa

Playtech Playtech,
Motivul incredibil pentru care Mircea Lucescu a fost refuzat: Cat ar mai fi putut sa o duca asa

La 74 de ani, Mircea Lucescu a avut curajul sa incerce o noua provocare si a preluat clubul Dinamo Kiev. Iar rezultatele sunt excelente in prima parte a sezonului. Echipa sa este pe primul loc in Ucraina, cu 20 de puncte dupa primele opt etape. Patru mai multe decat cea mai mare rivala, Sahtior Donetk. continuă pe Playtech

Motivul incredibil pentru care Lukasenko vrea ca diplomele universitare obtinute de belarusi in afara tarii sa nu mai fie recunoscute

Presedintele Belarusului, Aleksandr Lukasenko, a cerut Guvernului sa intreprinda masuri pentru ca diplomele universitare pe care le obtin cetatenii belarusi in afara tarii sa nu mai fie recunoscute de Minsk, pe motiv ca acestora li se spala creierii.

VIDEO Mircea Lucescu, neinvins in campionat - Dinamo Kiev, victorie importanta pe terenul lui Dnepr

Formatia Dinamo Kiev, antrenata de Mircea Lucescu, a invins, sambata seara, in deplasare, cu scorul de 2-1, echipa Dnepr, intr-un meci din etapa a opta a campionatului Ucrainei.

Mircea Lucescu pierde doua puncte pe mana lui Tudor Baluta

Eroare majora de strategie comisa de Mircea Lucescu in finalul meciului de la Budapesta cu Ferencvaros, in etapa a 2-a din Champions League.

Romanii, obligati sa stea izolati. Lista cu bolile pentru care nu ai voie sa iesi din casa

Guvernul a aprobat o hotarare privind lista bolilor infectocontagioase pentru care se instituie izolarea persoanelor la domiciliu sau in unitati medicale. Ea contine 24 de disfunctii si a fost propusa de Institutul National de Sanatate Publica. Coronavirus a fost inclus. Lista celor 24 de boli infectocontagioase. Romanii, obligati sa stea in izolare acasa sau in .

Guvernul a aprobat lista bolilor infectocontagioase pentru care se instituie izolarea

Guvernul a aprobat, ieri, printr-o hotarare, Lista bolilor infectocontagioase pentru care se instituie izolarea la domiciliu, la locatia declarata sau, dupa caz, in unitati sanitare sau in locatii alternative atasate acestora, precum si Lista unitatilor sanitare de baza in care se trateaza persoanele bolnave, relateaza Agerpres.

Motivul pentru care Galca nu vrea sa mai antreneze in Romania

Costel Galca este singurul antrenor din fotbalul romanesc care a obtinut trei trofee cu aceeasi echipa intr-un sezon la finalul caruia a fost demis.

Lista bolilor infectocontagioase, pentru care se instituie carantina si izolarea, a fost aprobata de Guvern

Miercuri, Guvernul a aprobat Lista bolilor infectocontagioase prin care se instituie carantina sau izolarea la domiciliu, la locatia declarata sau in functie de caz, in unitatile sanitare sau locatiile.

Trei medici infectati cu COVID-19 au fugit din spital, in timp ce erau internati pentru tratament. Unde au fost gasiti

In plina criza sanitara si crestere alarmanta a cazurilor de COVID-19, trei cadre medicale infectate cu noulcoronavirus au parasit Spitalul Judetean dinTarguJiu in timpul tratamentului. Printre cele trei persoane se afla un medic de Terapie Intensiva si un medic pneumolog. Cum a fost depistata disparitia celor trei persoane Politistii de la IPJ Gorj au facut joi .

ştiri de la Playtech

actualitate, 20:47

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2035 seconds )