Libnet.ro
UNICEF

05:30

UEFA o ajuta pe FCSB sa se califice cu Slovan Liberec. Anuntul pe care il asteptau Becali si Anamaria Prodan

Playtech Playtech,
UEFA o ajuta pe FCSB sa se califice cu Slovan Liberec. Anuntul pe care il asteptau Becali si Anamaria Prodan

UEFA ajuta clubul FCSB pentru meciul cu Slovan Liberec. Acesta este anuntul care i-a pus pe jar pe Gigi Becali si Anamaria Prodan. Astfel, profitand de o prevedere a UEFA, latifunidarul din Pipera are voie sa inregistreze jucatori noi la echipa pana la orele 15:00 in ziua meciului. FCSB are nevoie de jucatori pentru ca . continuă pe Playtech

FCSB intra in faliment dupa infrangerea cu Slovan Liberec!? Anuntul facut de Gigi Becali

FCSB a fost eliminata in turul trei preliminar din Europa League, dupa 0-2 cu Slovan Liberec. inca un an in care se rateaza principalul obiectiv, calificarea in grupele unei competitii europene. Care ar fi adus si aproximativ 15 milioane de euro. Bugetul FCSB va fi serios zguduit de esecul din aceasta seara, iar perspectiva falimentului .

FCSB a solicitat la UEFA amanarea partidei cu Slovan Liberec

FCSB a solicitat UEFA amanarea partidei cu Slovan Liberec din Europa League din cauza celor 14 cazur.

FCSB a trimis lista de jucatori la UEFA pentru meciul cu Slovan Liberec

Oficialii FCSB au incropit pana la urma o lista de jucatori pentru partida de joi seara din turul 3 preliminar al Europa League.

Un jucator cu trei trofee in Romania revine la FCSB! Becali l-a adus de urgenta ca sa se califice cu Slovan Liberec

FCSB este foarte activa pe piata transferurilor in ultimele ore! Gigi Becali cauta intariri pentru partida din aceasta seara, cu Slovan Liberec, programata pentru ora 20:30. Asta in conditiile in care lotul este pur si simplu decimat de numarul mare de cazuri de Covid-19. S-a incercat achizitionarea unui pachet de patru fotbalisti de la Astra, .

Cine televizeaza FCSB - Slovan Liberec. Acord de ultima ora

Pana la urma Gigi Becali a acceptat oferta primita pentru televizarea meciului dintre FCSB si Slovan Liberec.

FCSB, devastata din cauza Covid-19! Lista trimisa la UEFA are doar 9 jucatori de camp! Cum va arata echipa la meciul cu Slovan Liberec

Pandemia de coronavirus a lovit-o fara mila pe FCSB, care mai are doar 9 jucatori de camp valizi. Cu doar o zi inainte de startul meciului cu Slovan Liberec, din turul trei preliminar al Europa League. Asta in conditiile in care UEFA cere o lista cu 14 fotbalisti apti de joc pentru ca partida sa .

19 jucatori indisponibili pentru FCSB, in meciul cu Slovan. Cum ar putea arata echipa cu Slovan Liberec

FCSB are misiune imposibila cu Slovan Liberec. Echipa lui Gigi Becali a trimis lista oficiala la UEFA, din care fac parte 5 portari si 9 fotbalisti de camp. Lista FCSB trimisa la UEFA, pentru.

FCSB a adunat 15 jucatori valizi - Meciul cu Slovan Liberec din Europa League se va juca

Secretarul general al LPF, Justin Stefan, a declarat, joi, ca FCSB a trimis o lista cu 15 jucatori la UEFA, astfel ca meciul cu Slovan Liberec din Liga Europa se joaca.

Situatie disperata la FCSB: Dennis Man, depistat si el pozitiv - De cati jucatori e nevoie pe foaia de joc la meciul cu Slovan Liberec

Dennis Man a fost si el depistat pozitiv cu noul coronavirus, iar problemele de lot sunt mari de tot la FCSB inainte de meciul cu Slovan Liberec din turul trei preliminar al Europa League.

FCSB Slovan Liberec se va disputa joi seara!

UEFA nu a acceptat cererea inaintata de FCSB pentru amanarea cu 48 de ore a meciului cu Slovan Liberec din turul 3 preliminar al Europa League.

ştiri de la Playtech

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2008 seconds )