Libnet.ro
UNICEF

17:15

Unul dintre patronii de la Colectiv a facut recurs. Acum a venit raspunsul tribunalului

Playtech Playtech,
Unul dintre patronii de la Colectiv a facut recurs. Acum a venit raspunsul tribunalului

De la dezastrul din clubul Colectiv au trecut 5 ani. in acesti ani victimele ramase in viata s-au chinuit, iar cei vinovati au incercat sa scape. in decembrie 2019 se dadeau sentintele pentru cei trei patroni. Unul dintre patronii de la Colectiv a facut recurs Dezastrul de la Colectiv a generat multe dezbateri, acuzatii si . continuă pe Playtech

Ce se va intampla cu Dacia, de fapt. Grupul Renault a facut anuntul acum. Toti romanii sunt uimiti!

Grupul Renault a facut acum anuntul despre ce se va intampla cu Dacia. Astfel, producatorul francez de automobile Renault a dezvaluit noile linii a doua dintre cele mai bine vandute masini ale grupului, ambele modele fabricate de marca sa romaneasca low-cost Dacia. Ce se va intampla cu Dacia. Grupul Renault tocmai a facut anuntul. Romanii .

VIDEO. Unul dintre cei mai periculosi interlopi s-a predat, facand live pe Facebook

Unul dintre cei mai periculosi interlopi din Ilfov, dat in urmarile generala dupa ce a coordonat o rafuiala sangeroasa in Chiajna, s-a predat. Acesta a facut live pe Facebook chiar in timp ce se indrepta catre Inspectoratul General de Politie, unde in cele din urma s-a si predat.

Despartirea e oficiala! Printul Harry si Meghan Markle au facut anuntul acum. Ce se intampla cu toti banii

Printul Harry si Meghan Markle nu mai au nicio pretentie regala. Nu mai au viitor regal. Iar cecul cuplului de 2,4 milioane de lire sterline pentru Frogmore Cottage inseamna ca divortul lor de Marea Britanie este definitiv. Printul Harry si Meghan Markle anunta ca despartirea e oficiala Pentru Printul Harry si Meghan Markle, spune dailymail. co. uk, .

Cand scad cazurile de COVID-19 in Romania. Nelu Tataru a facut anuntul acum: E o luna grea!

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a avertizat ca urmeaza o luna grea in ceea ce priveste pandemia de COVID-19, dar, din fericire, numarul cazurilor de infectare cu noul virus va intra pe o panta descendenta de la jumatatea lui octombrie. Pentru mai multe detalii, cititi-ne in continuare. Pandemia la zi. Cand scad cazurile de COVID-19 Oficialul .

Atentie, parinti! Ce scoli din Romania NU se deschid de la 14 septembrie. Ministerul Sanatatii a facut anuntul acum

Ministerul Sanatatii a anuntat ce scoli nu se deschid de la 14 septembrie, atucni cand ar trebui sa inceapa noul an scolar 2020-2021. Vedeti un pic mai jos harta cu localitatile care sunt in zona rosie sau galbena, precum si lista localitatilor. in atentia parintilor. Ce scoli NU se deschid de la 14 septembrie, in .

Doar unul dintre parinti poate primi zile libere pentru copii in cazul in care se inchid scolile

Doar unul dintre cei doi parinti poate primi zile libere din partea angajatorului, pentru a sta cu c.

Unul dintre cele mai poluate orase din Romania trece la autobuze 100% electrice

Una dintre cele mai la indemana solutii pentru reducerea poluarii in orasele aglomerate este renuntarea la autovehicule cu motoare clasice. Alternativa o reprezinta masinile electrice, iar.

ştiri de la Playtech

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2367 seconds )