Libnet.ro
UNICEF

14:30

ANM a emis un cod galben pentru trei zile. Zonele afectate de fenomenele meteo

Playtech Playtech,
ANM a emis un cod galben pentru trei zile. Zonele afectate de fenomenele meteo

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis un cod galben de manifestari de instabilitate atmosferica accentuata pentru trei zile. Sunt vizate 7 judete din jumatatea de sud-vest a tarii, unde va ploua si se vor aduna cantitati insemnate de apa. in intervalul 14 mai, ora 18:00 15 mai, ora 10:00, in judetele Mehedinti, Gorj, [] . continuă pe Playtech

ALERTA METEO Cod Galben de ploi si furtuni violente. Care sunt zonele vizate

Autoritatea Nationala de Meteorologie a emismarti dimineata, o avertizare nowcasting de Cod Galben. Este o alerta de vreme severa imediata.

Alerta in Mehedinti. Cod galben de viituri rapide pe raurile Drincea, Desnatui si Motru

Incepand de marti, 14 mai a. c. , de la ora 18. 00, judetul Mehedinti se va afla sub incidenta atentionarii meteorologice COD GALBEN ce vizeaza cantiati insemnate de apa, valabila pana miecuri dimineata, la ora 10.

Avertizare meteo: Vin fenomene extreme. Intra in vigoare un nou Cod Galben

Administratia Nationala de Meteorologie anunta ca intra in vigoare un nou cod galben valabil in intervalul14 mai, ora 15 17 mai, ora 10. Fenomene vizate: manifestari de instabilitate.

Ploi torentiale si vijelii in cea mai mare parte a tarii, pana vineri / Sapte judete sunt sub cod galben

Ploi torentiale, cu descarcari electrice, si vijelii vor fi in cea mai mare parte a tarii, incepand de marti dupa amiaza si pana vineri, anunta meteorologii. De asemenea, sapte judete din sud-vestul vor fi sub avertizare cod galben de vreme rea.

FOTO Mobilizare impresionanta de forte pentru gasirea fetitei de 6 ani, disparuta de trei zile. Ce temeri au autoritatile

Cautari disperate in localitatea Repedea judetul Maramures). Zeci de voluntari, dar si politisti, pompieri, jandarmi si politisti de frontiera o cauta pe Valentina Rusnac, fetita in varsta de 6 ani disparuta de acasa in dupa-amiaza zilei de 10 mai. La misiunile de cautare participa si un caine de urma, specializat pentru gasire de persoane.

ştiri de la Playtech

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1988 seconds )