Libnet.ro
UNICEF

22:01

ANM a emis un nou cod galben de furtuni. Cat dureaza si ce zone sunt afectate

Playtech Playtech,
ANM a emis un nou cod galben de furtuni. Cat dureaza si ce zone sunt afectate

Vremea rea se intoarce in mai multe zone din tara. Administratia Nationala de Meteorologie a emis, miercuri dimineata, un nou cod galben de ploi, furtuni si vijelii. ANM a emis un cod galben de vreme rea pentru a doua parte a zilei de miercuri. Acesta intra in vigoare la ora 14:00 si expira la ora [] . continuă pe Playtech

Avertizare meteo: Vin fenomene extreme. Intra in vigoare un nou Cod Galben

Administratia Nationala de Meteorologie anunta ca intra in vigoare un nou cod galben valabil in intervalul14 mai, ora 15 17 mai, ora 10. Fenomene vizate: manifestari de instabilitate.

ANM a emis un cod galben pentru trei zile. Zonele afectate de fenomenele meteo

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis un cod galben de manifestari de instabilitate atmosferica accentuata pentru trei zile. Sunt vizate 7 judete din jumatatea de sud-vest a tarii, unde va ploua si se vor aduna cantitati insemnate de apa. in intervalul 14 mai, ora 18:00 15 mai, ora 10:00, in judetele Mehedinti, Gorj, [] .

VREMEA. Un nou avertisment de la meteorologi. Cod galben de furtuni si ploi abundente in mai multe zone din tara

Meteorologii vin cu o noua avertizare de ploi abundente in 12 judete. ANM a anuntat cod galben de vijelie si ploi torentiale in judetele Maramures, Satu-Mare, Salaj, Cluj, Bistrita-Nasaud,.

Alerta Meteo: Cod galben de furtuna pentru sapte judete pana joi seara

Autoritatea Nationala de Meteorologie ANM) a emis o atentionare de cod galben care incepe miercuri, la ora 14 si se termina joi, la ora 22.

ALERTA METEO Cod Galben de ploi si furtuni violente. Care sunt zonele vizate

Autoritatea Nationala de Meteorologie a emismarti dimineata, o avertizare nowcasting de Cod Galben. Este o alerta de vreme severa imediata.

Cod Galben de vant si grindina in orele urmatoare

Dupa informarea conform careia vremea capricioasa va continua, in judetul Olt, cel putin pana vineri, meteorologii au emis si o atentionare Cod Galben, valabila miercuri, 15 mai 2019.

Cod galben de ploi in sapte judete, pana la ora 10.00; in intreaga tara continua precipitatiile si vijeliile, pana vineri

Sapte judete din zona de sud-vest a tarii sunt, miercuri, sub atentionare cod galben, pana la ora 10. Ploi, insotite de descarcari electrice si intensificari ale vantului, vor fi si in restul tarii, pana vineri.

Alerta in Mehedinti. Cod galben de viituri rapide pe raurile Drincea, Desnatui si Motru

Incepand de marti, 14 mai a. c. , de la ora 18. 00, judetul Mehedinti se va afla sub incidenta atentionarii meteorologice COD GALBEN ce vizeaza cantiati insemnate de apa, valabila pana miecuri dimineata, la ora 10.

Atentionare cod galben de ploi, vijelii si grindina pentru 13 judete

Treisprezece judete din sudul, nord-vestul si centrul tarii vor fi miercuri sub atentionare cod galben de ploi si vijelii, anunta meteorologii.

Ploi torentiale si vijelii in cea mai mare parte a tarii, pana vineri / Sapte judete sunt sub cod galben

Ploi torentiale, cu descarcari electrice, si vijelii vor fi in cea mai mare parte a tarii, incepand de marti dupa amiaza si pana vineri, anunta meteorologii. De asemenea, sapte judete din sud-vestul vor fi sub avertizare cod galben de vreme rea.

ştiri de la Playtech

actualitate, 22:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2227 seconds )