Libnet.ro
UNICEF

07:45

ANM schimba prognoza meteo. Unde va fi cod galben de ploi si ce se intampla cu vremea de Paste si 1 Mai

Playtech Playtech,
ANM schimba prognoza meteo. Unde va fi cod galben de ploi si ce se intampla cu vremea de Paste si 1 Mai

Daca pleci in minivacanta de Paste si 1 Mai, ar trebui sa stii ca vremea va fi capricioasa. Va fi soare in multe zone, dar vor aparea si ploile, unele chiar torentiale. Meteorologii au emis o informare de instabilitate atmosferica accentuata, valabila in intreaga tara, de sambata dupa-amiaza, pana duminica la ora 18. in 25 [] . continuă pe Playtech

ALERTA METEO: Cod galben de ploi si vijelii sambata, in aproape toata tara

Sambata Pastelui se anunta a ploioasa si cu vijelii in cea mai mare parte a tarii. Meteorologii au emis o informare de inrautatire a vremii la nivelul intregii tari si cod galben de furtuna pentru Transilvania, Oltenia si zone adiacente.

Prognoza meteo: Cat de cald se face. Unde se anunta ploi si in ce zone va ninge

Vremea se incalzeste in urmatoarea perioada, insa nu scapam de ploi. in timp ce in mare parte din tara temperaturile cresc, sunt si zone unde se anunta raciri accentuate. Estimarea Administratiei Nationale de MeteorologieANM) valabila pana pe 5 mai si este realizata folosind produsele numerice ale Centrului European pentru prognoze pe medie durata ECMWF) de la Reading, Anglia.

VREMEA DE iNVIERE. Prognoza meteo pentru noaptea de inviere

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis, vineri, o atentionare Cod galben de instabilitate atmosferica accentuata si cantitati de apa insemnate, valabil in aproximativ.

Prognoza meteo de Paste si 1 Mai. ANM vine cu vesti noi despre starea vremii

Intr-o saptamana, romanii ortodocsi vor sarbatori Pastele. Cu siguranta te intereseaza cum va fi vremea atunci, dar si pe 1 mai, cand va fi sarbatorita Ziua Muncii. Ultima saptamana a venit cu o vreme care nu a fost pe placul multor oameni. Lucrurile se vor schimba insa. ANM a facut cel mai asteptat anunt si [] .

Cod galben de furtuni si ploi abundente in jumatate din tara / Vremea va fi instabila, sambata si duminica, in cea mai mare parte a tarii

Administratia Nationala de Meteorologie a emis un cod galben de instabilitate atmosferica accentuata si cantitati de apa insemnate, valabil in aproximativ jumatate din tara de sambata, ora 15. 00, pana duminica, ora 04.

VREMEA. Cod galben de furtuni in mai multe judete ale tarii

ANM a emis o alerta de Cod Galben valabila pentru intervalul 27 aprilie, ora 15 28 aprilie, ora 04. in acest timp se vor semnala fenomene de instabilitate atmosferica accentuata si cantitati de apa.

Avertizarea hidrologilor! Cod galben de inundatii pe mai multe rauri. Zonele vizate

Institutul National de Hidrologie si Gospodarire a Apelor a emis vineri o atentionare Cod galben de inundatii pentru rauri din judetele Maramures, Satu Mare, Bistrita Nasaud, Salaj, Bihor, Hunedoara, Arad, Ha.

Prognoza meteo: Cum va fi vremea de Paste si de 1 Mai. in ce regiuni se anunta ploi puternice si temperaturi scazute

Vremea continua sa se mentina instabila si in Saptamana mare. Meteorologii anunta innorari, dar si precipitatii. Conform Administratiei Nationale de MeteorologieANM), de marti, aria ploilor va fi in restrangere spre sud-vest. Temperaturile vor creste pana la 22 de grade, usor mai scazute in depresiuni.

Vremea de Paste si 1 mai: ANM a schimbat prognoza pentru Romania. Care e starea meteo

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis prognoza meteo pentru urmatoarele zile. Se anunta vreme calda pana de Paste, cand temperaturile vor mai scadea. Se va incalzi din nou in jurul datei de 1 mai, cand zeci de mii de turisti sunt asteptati pe litoral. Vremea se incalzeste treptat, iar temperaturile pot ajunge pana la [] .

Prognoza meteo: Cum va fi vremea de Paste si de 1 mai

Vremea din perioada minivacantei de Paste si 1 Mai va fi oscilanta, cu intervale de timp cu soare, dar si cu perioade in care ploile isi vor face simtita prezenta, chiar daca doar trecator, potrivit meteorologului de serviciu al Administratiei Nationale de Meteorologie ANM).

ştiri de la Playtech

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2041 seconds )