Libnet.ro
UNICEF

10:00

Avertizare ANM! Cod galben de furtuni puternice si grindina in 34 de judete din tara

Playtech Playtech,
Avertizare ANM! Cod galben de furtuni puternice si grindina in 34 de judete din tara

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis cod galben de manifestari de instabilitate atmosferica temporar accentuata pentru 34 de judete din tara. Meteorologii anunta ca se vor semnala ploi torentiale, vijelii si descarcari electrice si este posibil sa cada grindina. Cod galben de furtuni puternice si grindina Avertizarea este valabila de vineri, 21 iunie, ora . continuă pe Playtech

Avertizare meteo cod galben: Vijeliile puternice si ploile abundente pun stapanire pe aproape toata tara

Administratia Nationala de Meteorologie a emis o noua avertizare cod galben de ploi, vijelii si grindina in aproape toata tara pana miercuri noaptea la ora 23. De asemenea, este in vigoare o informare meteo pentru toata tara de manifestari de instabilitate atmosferica.

METEO Cod galben de ploi, furtuni puternice si grindina in 34 de judete, pana sambata dimineata

Meteorologii au emis, vineri, o noua informare meteo de vremea rea, in vigoare pana duminica seara. Vineri la ora 12. 00, 34 de judete din Banat, Crisana, Maramures, Transilvania, Moldova, cea mai mare parte a Olteniei si nordul Munteniei intra sub cod galben de ploi torentiale si vijelii, pana sambata noapte.

Alerta de la ANM! Cod galben de furtuni in 35 de judete, pana sambata dimineata

Administratia Nationala de Meteorologie a emis, vineri, un cod galben de furtuni, valabil in 35 de judete pana sambata dimineata si a prelungit informarea de vreme instabila si disconfort termic.

Prognoza meteo a fost revizuita: Cod galben de furtuni periculoase si ploi puternice

Administratia Nationala de Meteorologie a actualizat, marti, mesajele de instabilitate atmosferica accentuata a vremii. Potrivit meteorologilor, urmeaza o perioada cu cer variabil, senin si temperaturi ridicate, insotita de fenomene meteo periculoase, vijelii, ploi abundente si caderi de grindina. Specialistii au emis o avertizare de cod galben care cuprinde 39 de judete, printre care si Calarasi.

ANM a emis un nou cod galben de furtuni. Informarea de vreme rea, prelungita

Administratia Nationala de Meteorologie a emis, joi dimineata, un nou cod galben de furtuni valabil in mare parte din tara si a prelungit pana vineri informarea de vreme rea. Codul galben de furtuna intra in vigoare joi, la ora 12:00, si expira la ora 23:00.

METEO Cod galben de ploi torentiale, grindina si vijelii in aproape toata tara

Meteorologii anunta Cod galben de ploi torentiale, vijelii si grindina, in vigoare in aproape toata tara, valabil miercuri, pana la ora 23.

Alerta meteo: cod galben de ploi torentiale, grindina si vijelii in aproape toata tara

Meterologii vin cu vesti proaste pentru inceputul acestei saptamani. ANM a emis un cod galben de vreme valabil in mai multe judete din tara. UPDATE ANM a emis cod galben de manifestari de instabilitate atmosferica temporar accentuata si cantitati de apa insemnate pentru aproape toata tara. Exceptie fac judetele Tulcea si Constanta. Avertizarea intra .

Cod galben de furtuni in 35 de judete

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis, vineri, un Cod galben de furtuni, valabil in 3.

ALERTA METEO Cod galben de vijelii in Capitala. Cum va fi vremea vineri

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis o avertizare nowcasting Cod galben de vijelii pentru Capitala, valabila pana la ora 18:00.

Avertizare meteo de Cod Galben de ploi si vijelii in Bucuresti. Ce se intampla cu vremea de vineri

Alerta meteo! Specialistii de la Administratia Nationala de Meteorologie au indicat un nou cod galben de vijelii in Capitala. Cum va fi vremea vineri, 21 iunie? Vremea in Bucuresti pentru vineri, 21 iunie Administratia Nationala de Meteorologie a emis o avertizare ce vizeaza Capitala. Codul galben de vijelii este valabil pana la orele 18:00, in .

ştiri de la Playtech

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2294 seconds )