Libnet.ro
UNICEF

08:30

Avertizare ANM pentru 22 de judete! Fenomene meteo extreme! Care e situatia in tara

Playtech Playtech,
Avertizare ANM pentru 22 de judete! Fenomene meteo extreme! Care e situatia in tara

Administratia Nationala de Meteorologie a emis o avertizare cod galben de vreme rea pentru 22 de judete, care sunt vizate de fenomene meteo extreme. Pana acum, vremea rea a facut ravagii in 8 judete: drumuri nationale si gospodarii afectate de inundatii, localitati ramase fara curent electric. Peste 3. 900 de pompieri militari din 26 judete s-au [] . continuă pe Playtech

ALERTA: Fenomene METEO extreme, schimbari DRAMATICE ale temperaturii. Judetele cele mai afectate

Duminica, 5 mai, vremea va deveni in general instabila. Cerul va avea innorari temporar accentuate si se vor semnala averse si descarcari electrice in cea mai mare parte a tarii. Cantitatile de apa vor .

Valul de AER POLAR LOVESTE Romania! Specialistii avertizeaza: Vor avea loc FENOMENE METEO EXTREME

Un val de aer polar, provenit din nordul Rusiei, va ajunge duminica in vestul Romaniei, iar apoi se va extinde pe tot teritoriul tarii. Duminica, in majoritatea regiunilor vor fi averse, posibil asociate cu.

ANM anunta fenomene meteo extreme. Ministrul Educatiei ia in calcul inchiderea scolilor

Administratia Nationala de Meteorologie anunta ca in perioada urmatoare se vor produce fenomene meteo extreme in majoritatea regiunilor tarii. Sunt asteptate ploi torentiale si vant puternic si nu este exclus sa se mai produca tornade. in acest context, ministrul Educatiei ia in calcul inchiderea scolilor in zonele care vor fi afectate. Administratia Nationala de Meteorologie [] .

22 de judete, sub avertizarede cod galben de ploi si furtuni

22 de judete se afla marti sub cod galben de ploi torentiale, furtuni si chiar ninsori pentru zonele de munte. Nu intra sub aceasta atentionare judetele din sudul tarii, care s-au confruntat aseara cu fenomene meteo violente.

ştiri de la Playtech

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2233 seconds )