Libnet.ro
UNICEF

09:30

Cod portocaliu de viscol, in luna mai: ce zone sunt vizate, potrivit ANM

Playtech Playtech,
Cod portocaliu de viscol, in luna mai: ce zone sunt vizate, potrivit ANM

Meterologii au anuntat ca vremea se strica, din nou, marti seara. Va ninge viscolit, vantul va sufla cu putere si va fi cod portocaliu de viscol. Meterologii au emis o atentionare cod portocaliu de viscol nowcasting pentru judetul Hunedoara. E vizata zona de munte a judetului, la altitudini de peste 1. 800 de metri. Se vor [] . continuă pe Playtech

ANM a emis avertizare cod galben pentru urmatoarele 2 zile. Ce zone sunt vizate

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis o avertizare cod galben de vreme rea, valabila pana luni seara, la ora 23:00. Este vizata jumatatea de est a tarii, inclusiv Capitala. Meteorologii au emis si o a doua avertizare, valabila pana marti seara. Prima avertizare emisa de meteorologi intra in vigoare luni, 6 mai, la ora [] .

Cod portocaliu si galben de inundatii in mai multe zone din Romania

Hidrologii au emis luni o avertizare Cod portocaliu de inundatii pentru rauri din judetele Brasov si Sibiu si doua atentionari Cod galben pentru rauri din judetele Iasi, Neamt, Bacau si Vrancea, valabile.

Cod portocaliu de ploi torentiale in mai multe judete din tara

COD PORTOCALIU Valabil de la 6-05-2019 19:00 pana la6-05-2019, 20:30 Fenomene meteorologice asteptate: averse torentiale ce vor cumula cantitati de 40. 50 l/mp, grindina de mici si mediii .

Zodii norocoase din luna mai 2019. Sunt 7 la numar

Sapte zodii vor avea un noroc fabulos in urmatoarea perioada si se vor bucura de reusite pe toate planurile. Acesi nativi pot spune adio problemelor financiare si stresului. Astrele sunt de partea lor!.

Cod portocaliu de furtuna in mai multe judete ale tarii

Vremea. ANM a emis cod portocaliu pentru mai multe judete ale tarii Sursa : Administratia Nationala de Meteorologie COD : PORTOCALIU Data emiterii : 06-05-2019 ora 15 Nr. mesajului :.

COD PORTOCALIU de ploi torentiale si grindina in mai multe judete

Administratia Nationala de Meteorologie a emis un cod portocaliu de ploi torentiale, grindina si vant puternic, pentru judetele Giurgiu, Ilfov, Calarasi si Bacau. Codul este valabil, luni, pana la ora.

Cod portocaliu de inundatii pe rauri din judetele Covasna, Harghita si Brasov

Hidrologii au instituit cod portocaliu de inundatii pe rauri din judetele Covasna, Harghita si Brasov. Aici se pot produce inundatii locale, ca urmare a ploilor inregistrate in ultimele ore, anunta Mediafax.

Alerta de la hidrologi! Cod portocaliu de inundatii pentru rauri din judetele Neamt, Iasi, Vaslui, Bacau si Vrancea

Hidrologii au emis luni seara o noua avertizare cod portocaliu de inundatii pentru rauri din judetele Neamt, Iasi, Vaslui, Bacau si Vrancea, valabila pana marti la ora 9:00. Conform Institutului National.

HOROSCOP tiganesc luna mai. Taurii au surprize amoroase, Fecioarele au o luna de-a dreptul imprevizibila

HOROSCOPEste o luna a succesului pentru cel putin doua semne zodiacale. Vor avea parte o serie de momente frumoase, de schimbari in bine. HOROSCOPPUMNAL BERBEC: Luna mai, a cincea din an, vine pen.

HOROSCOP, cu Minerva pentru luna mai. Berbecii incep in forta si calatoresc mult, Taurii au parte de o viata sociala stralucitoare

Cunoscutul astrolog Minerva a prezentat previziunile astrelor pentru luna mai. HOROSCOP BERBEC HOROSCOPPosibil sa ai un inceput de luna in forta daca ne gandim la crucea cardinala din.

ştiri de la Playtech

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1971 seconds )