Libnet.ro
UNICEF

23:30

Cod rosu de furtuna puternica, in Capitala si in tara. Mai multe persoane au fost ranite. Ce anunt a facut ANM pentru luni

Playtech Playtech,
Cod rosu de furtuna puternica, in Capitala si in tara. Mai multe persoane au fost ranite. Ce anunt a facut ANM pentru luni

Specialistii de la Administratia Nationala de Meteorologie au anuntat cod rosu de furtuna puternica in toata tara. Din pacate, mai multe persoane au fost ranite din cauza vijeliilor violente. Cod rosu de furtuna in toata tara ANM a indicat o avertizare de cod rosu de furtuna puternica in judetele din sud-vestul teritoriului Romaniei. Mai multe . continuă pe Playtech

ANM a emis cod portocaliu si cod galben, in Bucuresti si in mai multe judete. Ploi abundente, in mai multe zone

Administratia Nationala de MeteorologieANM) a emis cod portocaliu, in Bucuresti si Ilfov, si cod galben in mai multe judete din tara. Specialistii meteo anunta ploi abundente, in mai multe zone. ANM, cod portocaliu si cod galben, in Bucuresti si in mai multe judete din tara ANM a emis, vineri dimineata, un cod portocaliu de furtuna .

Un barbat din Capitala a agresat mai multe persoane nevinovate dupa ce a pierdut la jocuri de noroc

Un barbat din Bucuresti, suparat ca a pierdut la jocurile de noroc, a lovit mai multe persoane, una fiind transportata la spital. Agresorul a fost prins de politistii locali, care au folosit spray lacrimogen.

Cod rosu de furtuna in mai multe zone din tara

Zone din judetul Valcea se vor afla, in ora urmatoare, sub avertizare nowcasting Cod rosu de furtuna, informeaza Administratia Nationala de Meteorologie ANM). Potrivit meteorologilor, pana la ora.

Alerta! Cod rosu de furtuna pentru judetul Dolj!

Administratia Nationala de Meteorologie a emis, duminica seara, o avertizare de tip nowcasting cod rosu de furtuna. Redam informatia postata pe site-ul ANM: COD : ROSU Data emiterii : 07-07-2019 ora.

VIDEO-UPDATE Copaci si stalpi de iluminat doborati de furtuna in mai multe localitati. Sase masini avariate de un acoperis cazut. A fost Cod Rosu

Pompierii ISU Olt au fost chemati sa intervina in mai multe localitati din judet, in urma furtunii din noaptea de 78 iulie 2019, care a doborat acoperisuri, copaci si stalpi de iluminat. A fost Cod Rosu de vreme extrema imediata.

METEO Revin ploile, grindina si vijeliile in mai multe judete din tara. Ce zone se afla sub Coduri rosu, portocaliu si galben

Dupa cateva zile de canicula si temperaturi record, mai multe judete din Romania se confrunta cu ploi, vijelii si grindina. Autoritatea Nationala de Meteorologie anunta ca judetul Valcea este sub atentionare de Cod rosu de ploi, vijelii si grindina de dimensiuni medii-mari, iar in alte judete sunt in vigoare atentionari de vreme severa imediata - cod portocaliu si galben de ploi si vijelii.

O furtuna puternica a facut prapad in Mehedinti

Mehedintiul a fost lovit duminica seara de o furtuna puternica, in urma careia au fost ranite persoane, iar mai mai multe acoperisuri de bloc au fost luate de vant.

Cod rosu de vijelie in judetul Mehedinti: rafalele pot ajunge la 120 de kilometri la ora. Pompierii intervin pentru degajarea mai multor acoperisuri si copaci

Meteorologii au emis, duminica seara, cod rosu de vijelie pentru mai multe zone din judetul Mehedinti, unde rafalele de vant pot sa atinga 120 de kilometri la ora. Pompierii au precizat ca se intervine deja in mai multe locuri, dupa ce au cazut copaci si acoperisuri.

Alerta ANM: Cod portocaliu si Cod galben de ploi si grindina in mai multe regiuni din tara. Care sunt zonele afectate

Administratia Nationala de Meteorologie a emis o avertizare de Cod galben de ploi torentiale, vijelii si grindina, care vizeaza mai multe judete din nordul, vestul si centrul tarii. Avertizarea este valabila pana duminica seara, la ora 18, cand va intra in vigoare si un Cod portocaliu valabil in vestul, sudul si sud-vestul tarii.

Meteorologii avertizeaza! Cod galben de ploi torentiale si descarcari electrice in mai multe zone din tara

Localitati de pe raza a trei judete din Muntenia si Transilvania se vor afla sub atentionari nowcasting Cod galben de vreme instabila, in ora urmatoare. Conform Administratiei Nationale de.

ştiri de la Playtech

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2215 seconds )