Libnet.ro
UNICEF

09:15

Cod Rutier 2019. Fiecare mort costa statul roman 672.000 de euro. Ce se schimba acum

Playtech Playtech,
Cod Rutier 2019. Fiecare mort costa statul roman 672.000 de euro. Ce se schimba acum

Dintre toate statele din Uniurea Europeana, Romania este pe primjul loc in topul accidentelor care soldeaza cu decese. Fiecare deces costa statul o suma de 670. 000 de euro. Din aceasta cauza, au avut loc schimbari drastice in ceea ce priveste codul rutier. Schimbari drastice in Codul Rutier 2019 Romania este tara care castiga detasat primul . continuă pe Playtech

Cod Rutier 2019. Nou examen medical obligatoriu pentru viitorii soferi

Autoritatile romane vor introduce un nou examen medical obigatoriu, pentru viitorii soferi. E o propunere lansata recent. Mai mult, viitorii conducatori auto trebuie sa fie mereu pusi in tema cu toate schimbarile de Cod Rutier 2019, care se aduc. Cod Rutier 2019. Nou examen medical obligatoriu Soferii care nu vor reusi sa treaca noul examen .

Cod Rutier 2019. Soferii ar putea sa faca direct inchisoare cu executare pentru aceste incalcari grave ale legii

Soferii trebuie sa ia asta la cunostinta! Daca unii credeau sunt bine pusi in tema, ar trebui sa revizuiasca schimbarile din Codul Rutier 2019. Care sunt incalcarile grave ale legii care i-ar putea trimite pe conducatorii auto direct in inchisoare? Cod Rutier 2019: inchisoare cu executare pentru soferii care incalca aceste reguli Conform proiectului de .

Cod Rutier 2019. Amenzi usturatoare pentru soferii care arunca gunoaie pe geam sau tin animalele pe scaunul din fata

Codul Rutier prevede amenzi usturatoare pentru soferii care arunca gunoaie pe geam sau tin animalele de companie pe scaunul din fata. Sanctiuni risca si cei care fac semne obsece in trafic sau injura alti participanti la trafic. Aceste fapte se incadreaza in clasa a IV-a de amenzi de la 9 la 20 de puncte). Cod .

Schimbare BOMBA in noul Cod Rutier: De azi se ridica toate masinile! Cum te poti apara

Mai multi romani stabiliti in Italia s-au trezit cu masinile ridicate sau amenzi uriase dupa ce s-a modificat Codul Rutier, relateaza evz. ro. Surpriza neplacuta a soferilor a avut loc in contextul in.

Europa Libera: Cum risca statul roman sa ajunga sa traiasca de azi pe maine

Romania va da anul viitor pe pensii si pe salarii aproape toti banii pe care ii colecteaza din impozite si taxe. O situatie nesustenabila pe termen lung, care ar urma sa fie rezolvata, cel mai probabil, doar dupa trecerea alegerilor.

Sorina Pintea: Statul roman va asigura tratamentul pe viata pentru victimele din Colectiv. Suntem datori acestor tineri

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, a raspuns cererii din scrisoarea deschisa a ranitilor din clubul Colectiv si ii asigura ca le va plati tratamentul pana la sfarsitul vietii, aratand ca arsurile grave sunt o boala cronica ce necesita tratament continuu si mai multe operatii.

Statul roman va asigura tratamentul pe viata pentru ranitii din Colectiv, promite Sorina Pintea: Suntem datori acestor tineri

Problema asigurarii de catre Ministerul Sanatatii a tratamentului pe toata durata vietii pentru supravietuitorii tragediei din clubul Colectiv ar urma sa fie rezolvata in urma unei intalniri cu reprezentantii acestora, ce va avea loc vineri, spune ministrul Sorina Pintea, care da asigurari ca nu vor fi probleme si spune ca suntem datori acestor tineri.

ştiri de la Playtech

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2035 seconds )