Libnet.ro
UNICEF

01:05

Prognoza meteo: ANM anunta un nou cod portocaliu de furtuni si caderi de grindina. Ce zone sunt afectate

Playtech Playtech,
Prognoza meteo: ANM anunta un nou cod portocaliu de furtuni si caderi de grindina. Ce zone sunt afectate

Prognoza meteo. ANM a emis o noua avertizare de vreme rea in cea mai mare parte a tarii. Au fost emise coduri galben si portocaliu de furtuni si caderi de grindina si acumulari insemnate de apa pe zone restranse. Prognoza meteo: disconfort termic si instabilitate atmosferica ANM a anuntat ca avertizarea este valabila pentru perioada . continuă pe Playtech

ANM a emis un nou cod galben de furtuni. Informarea de vreme rea, prelungita

Administratia Nationala de Meteorologie a emis, joi dimineata, un nou cod galben de furtuni valabil in mare parte din tara si a prelungit pana vineri informarea de vreme rea. Codul galben de furtuna intra in vigoare joi, la ora 12:00, si expira la ora 23:00.

ANM: Cod portocaliu de furtuni de sambata pana luni

Meteorologii au emis doua atentionari Cod portocaliu de furtuna si grindina valabile sambata, intre orele 15. 00 si 23. 00, si duminica, de la ora 15. 00 si pana luni, la ora 15. De asemenea, sambata intre orele 13. 00 si ora 23. 00 aproape jumatate de tara se afla sub avertizare Cod Galben, iar duminica dimineata pana luni la ora 15. 00 intreaga tara cu exceptia sud-vestul Romaniei se afla sub Cod galben.

Prognoza meteo miercuri, 19 iunie. Cod galben de vijelii si grindina pentru Capitala si 35 de judete

Prognoza meteo miercuri, 19 iunie. Administratia Nationala de Meteorologie ANM) anunta ca vremea va contiuna sa fie calduroasa in zonele de campie. Indicele de disconfort termic va atinge si depasi pragul critic de 80 de unitati, iar temperaturile maxime vor avea valori cuprinse intre 26 si 32 de grade. UPDATE ANM a emis Cod .

Salajul, din nou sub cod portocaliu. Avertizare RO-ALERT de ploi si grindina

Sistemul de altertare a populatiei a emis, pentru a doua zi consecutiv, o alerta de cod portocaliu pentru judetul Salaj.

Prognoza meteo joi, 20 iunie: ANM a emis cod galben de vijelii si grindina pentru aproape toata tara

Prognoza meteo joi, 20 iunie. Administratia Nationala de Meteorologie ANM) anunta ca vremea se va mentine calduroasa in cea mai mare parte a tarii, dar gradul de instabilitate atmosferica va fi in continuare ridicat. Temperaturile vor urca pana la 32 de grade Celsius, insa se vor semnala vijelii, ploi torentiale si caderi de grindina.

O noua AVERTIZARE din partea meteorologilor: COD PORTOCALIU de furtuni. Care sunt ZONELE VIZATE

Meteorologii au emis un cod poertocaliu de vreme instabila si precipitatii abundente in intervalul 23 iunie, ora 15 24 iunie, ora 15, pentru mai multe judete din sudul si sud-vestul tarii.

ANM: Cod portocaliu de furtuna si grindina, de sambata si pana luni

Meteorologii au emis doua atentionari Cod portocaliu de furtuna si grindina valabile sambata, intre .

Vremea se schimba radical dupa Solstitiul de vara. Prognoza meteo pentru 22 30 iunie

Specialistii de la Administratia Nationala de Meteorologie au actualizat prognoza meteo pentru perioada 22-30 iunie. Se pare ca ne asteapta zile toride si furtuni cu fulgere. Nu scapam de niciun fel de manifestari de instabilitate si de maximele in jurul a celor 30 de grade Celsius ce si-au facut aparitia inca de la inceputul sezonului .

Cod portocaliu de furtuna in mai multe zone din tara

Meteorologii au emis, miercuri, noi avertizari nowcasting Cod portocaliu de furtuni, valabile in zone din Banat, Transilvania, Moldova, Crisana si Oltenia. Conform prognozei Administratiei Nationale de.

Cod portocaliu de inundatii in mai multe zone din tara: care sunt judetele vizate

Hidrologii au emis un cod portocaliu de inundatii pe mai multe rauri din tara, valabil pe tot parcursul zilei de vineri, 21 iunie. Sunt vizate mai multe judete care vor fi afectate de ploile torentiale, spun specialistii. Hidrologii au emis un cod portocaliu de inundatii pe mai multe rauri din tara. Sunt vizate cursuri de .

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2093 seconds )