Libnet.ro
UNICEF

01:05

Record de amenzi. Schimbarea din codul rutier i-a luat prin surprindere pe soferi. Ce s-a intamplat in doar 24 de ore

Playtech Playtech,
Record de amenzi. Schimbarea din codul rutier i-a luat prin surprindere pe soferi. Ce s-a intamplat in doar 24 de ore

Noile schimbari din Codrul Rutier i-a cam luat prin surprindere pe soferi, dat fiind faptul numarul record de amenzi ce s-au dat doar in primele 24 de ore de cand a intrat in vigoare noua prevedere. Iata delcaratiile oficiale de la Brigada Rutiera vizavi de numarul mare de soferi care au fost sanctionati! Cod Rutier . continuă pe Playtech

Noi modificari la Codul rutier intra in vigoare sambata Ce risca soferii care folosesc telefonul mobil in timpul mersului Sanctiuni si pentru biciclisti si pentru cei cu trotinete

Incepand de sambata, soferii, biciclistii, dar si cei care merg pe trotinete risca amenzi de pana la 1. 200 de lei daca vor fi prinsi cu telefonul in mana sau cu orice dispozitiv mobil cu functie de inregistrare ori redare text, foto sau video, chiar daca nu il folosesc atunci. Pana acum, Codul Rutier prevedea sanctiuni doar in cazul folosirii telefoanelor mobile in timpul mersului, cu exceptia aparatelor cu dispozitive tip maini libere.

S-a modificat Codul Rutier! Soferii risca amenzi uriase

Noul Cod Rutier a intrat in vigoare sambata. Amenzile pentru soferii ce nu respect noile prevederi sunt drastice si iivizeaza atat pe conducatorii auto, cat si pe biciclistii care in timpul.

Bomba din codul rutier a explodat! Soferii romani, amendati cu sume cuprinse intre 290 si 435 de lei!

Pietonii sunt obligati sa circule pe trotuare sau, daca acestea nu sunt disponibile in respectiva zona, sa circule pe marginea drumului.

Informatie BOMBA din noul Cod Rutier: Ce alegere trebuie sa faca de AZI soferii romani!

Parlamentarii au adoptat un proiect de lege care elimina din Codul Rutier restrictia de a conduce timp de 15 zile cu dovada, in cazul in care permisul de conducere a fost suspendat. Astfel, soferii vor avea.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1989 seconds )