Libnet.ro
UNICEF

05:45

Vesti proaste de la meteorologi! ANM a emis un nou cod galben. Vezi zonele afectate

Playtech Playtech,
Vesti proaste de la meteorologi! ANM a emis un nou cod galben. Vezi zonele afectate

Meterologii vin cu vesti proaste. ANM anunta ca saptamana va incepe cu vreme rea in multe judete din tara. Este in vigoare un cod galben de ploi si instabilitate atmosferica accentuata. ANM a emis inca de peste weekend un cod galben de vreme rea, atentionare care expira pe 21 mai, la ora 22. in intervalul [] . continuă pe Playtech

Se intorc ploile si vijeliile. Un nou Cod Galben intra in vigoare in cateva ore

Oltul este din nou sub avertizare meteorologica, de astazi, de la ora 12,00, meteorologii prognozand un nou val de precipitatii puternice.

Cod galben de ploi si furtuni in 16 judete, pana duminica dimineata / ANM a emis si o informare de instabilitate atmosferica, valabila in aproape toata tara pana marti

Adminsitratia Nationala de meteorologie a emis un cod galben de ploi in cantitati insemnate si instabilitate atmosferica accentuata, valabil de sambata, ora 12. 00 si pana duminica, ora 06. 00, in 16 judete.

Alerta de ultima ora de la meteorologi: Cod galben de fenomene violente in Baragan

Administratia Nationala de MeteorologieANM) a emis o atentionare meteo cod galben de furtuni pentru Bucuresti, Ilfov, Ialomita si Calarasi. se anunta fenomene meteo violente, inm intervalul 14. 30, in dipa-amiaza zilei de vineri, 17 mai.

Furtunile pun stapanire pe tara: Cod galben emis de meteorologi pentru 16 judete (FOTO)

Administratia Nationala de Meteorologie a emis o avertizare cod galben de ploi in cantitati insemnate si instabilitate atmosferica accentuata pentru 16 judete de sambata, ora 12, pana duminica, la.

VREMEA 20 mai. Vesti proaste din partea meteorologilor! Ploi pana la finalul saptamanii

Vestile meteorologilor nu sunt foarte bune. in mare parte din tara o sa ploua pana spre sfarsitul saptamanii. La ora 12 intra in vigoare atentionarea cod galben valabila.

Cod galben de furtuna in Bucuresti si in mai multe judete ale tarii

ANM a emis cod galben de furtuna pentru Bucuresti si mai multe judete ale tarii. Cod Galben Valabil de la :17-05-2019 ora 14:25pana la :17-05-2019 ora 15:30 In zona :Mun.

FURTUNA puternica in Bucuresti. ANM a emis COD GALBEN

Meteorologii au emis un cod nowcasting de furtuna in Bucuresti. Se vor semnala averse ce vor cumula 25 l/mp, frecvente descarcari electrice, grindina de mici dimensiuni, dar si intensificari de scurta.

Furtunile pun stapanire pe Romania: Cod galben de vijelii in jumatate de tara

Vremea rea continua sa puna stapanire pe Romania. Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis, duminica, doua atentionari tip cod galben valabile pana marti dimineata, la ora 06. Prima.

METEO Cod galben de furtuni in 33 de judete din tara, inclusiv Bucuresti

Atentionarea Cod galben de furtuni, emisa duminica, a fost extinsa luni dimineata. Autoritatea Nationala de Meteorologie ANM) informeaza ca vor fi afectate 33 de judete, inclusiv Municipiul Bucuresti. Avertizarea va expira maine dimineata.

Avertizare hidrologica cod galben de inundatii pe rauri din mai multe judete

Institutul National de Hidrologie si Gospodarire a Apelor a emis o atentionare Cod galben de inundatii pentru bazinele raurilor Viseu, Iza, Somesul Mare, Mures, Siret si Prut, valabila pana duminica, la ora 14:00.

ştiri de la Playtech

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1997 seconds )