Libnet.ro
UNICEF

15:00

Iubitul Mariei Constantin, insurat cu acte. Ce se intampla acum intre ei

Playtech Playtech,
Iubitul Mariei Constantin, insurat cu acte. Ce se intampla acum intre ei

Dragoste cu nabadai sau ghinion in viata amoroasa? Nu stim ce ar descrie mai bine noua situatie cu care se confrunta Maria Constantin. Dupa ce a divortat de primii doi soti si s-a despartit, de curand, de Dacian Varga, zvonurile spun ca acum se iubeste cu un barbat casatorit. Ba mai mult, blonda ar fi . continuă pe Playtech

Momente grele pentru Rita Muresan. Ce se intampla acum cu fiica ei, la New York

Cand parea ca soarele straluceste si pe strada ei, dupa ce s-a obisnuit cu gandul ca fetele i-au plecat pentru a-si croi un drum in viata in alte parti ale lumii, Rita Muresan trece iar prin momente grele. Ce se intampla acum cu Rebeca, la New York? Momente grele pentru Rita Muresan. Ce se intampla .

Durere fara margini! Ce se intampla acum cu sotia lui Ramon de la Masterchef

Durere fara margini in familia lui Ramon Chicireanu, dupa ce o boala nemiloasa l-a invins. Ce se intampla acum cu sotia fostului concurent de la Masterchef si ce spune un prieten apropiat despre ce a lasat in urma tanarul de doar 37 de ani? Ce se intampla acum cu sotia lui Ramon de la Mastechef? .

Andreea Mantea, decizie fara precedent. Ce se intampla acum cu fiul ei, in Turcia

Andreea Mantea s-a vazut nevoita sa ia o decizie drastica, in contextul crizei sanitare in care ne aflam. Ce se intampla acum cu fiul ei care s-a mutat in Turcia din cauza filmarilor mamei sale de la Puterea Dragostei? Andreea Mantea, decizie fara precedent in ceea ce-l priveste pe David Aflata in Turcia, Andreea Mantea .

Vesti proaste pentru Amalia Nastase. Ce se intampla acum cu fosta sotie a lui Ilie Nastase

Si afacerile Amaliei Nastase sunt in cadere libera, din cauza pandemiei de coronavirus. Reamintim ca la scurt timp dupa ce presedintele Klaus Iohannis a decretat stare de urgenta in Romania, business-urile mai multor personalitati din Romania au avut de suferit. Vesti proaste pentru Amalia Nastase Amalia Nastasea facut si ea declaratii despre ceea ce i .

Oficial BNR pentru toti cei care au card bancar. Ce se intampla acum cu banii din bancomate

Apel la calm din partea Bancii Nationale a Romaniei. in contextul temerilor create de raspandirea COVID-19, reprezentantii BNR recomanda oamenilor sa nu isi paraseasca locuintele pentru a merge sa retraga bani de la bancomate. Este lichiditate suficienta pe piata in acest moment, dar nu recomandam nimanui sa se duca la ATM-uri sa scoata bani, a .

Stare de urgenta! Ce se intampla acum cu preturile apartamentelor, in plina criza epidemiologica

Dragos Vilceanu, analist imobiliara a vorbit despre noile modalitati prin care agentii imobiliari pot,totusi, sa-si faca treaba in conditii de protectie, atat pentru ei, cat si pentru potentialii clienti. Din fericire, tehnologia permite sa se organizeze vizionari ale imobilelor prin tururi virtuale. Cei care vor sa cumpere o casa sau un apartament le mai pot .

Starea de urgenta. Gabriela Firea, anuntul pentru toti bucurestenii. Se intampla acum cu STB

Gabriela Firea a facut, astazi, un anunt pentru toti bucurestenii care sunt nevoiti sa calatoreasca in continuare cu transportul in comun. Masurile se vor pune in aplicare incepand de joi dimineata. STB Gabriela Firea a facut un anunt pentru toti bucurestenii Pentru a lupta cu virusul COVID-19, STB SA a inceput din data de .

ştiri de la Playtech

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2049 seconds )