Libnet.ro
UNICEF

18:30

Marturia unui asistent medical din Italia. Cum se comporta pacientii din spitale

Playtech Playtech,
Marturia unui asistent medical din Italia. Cum se comporta pacientii din spitale

In acest moment toaa Italia este rapusa de coronavirus cu peste 600 de morti in ultimele 24 de ore iar, din pacate, numarul total de decese a ajuns la 4. in Italia este una dintre cele mai mari comunitati de romani din Europa de Vest si toti se confrunta cu pandemia COVID-19. Marturia unui asistent . continuă pe Playtech

Valentin Neguleasa, asistent medical in Milano: Suntem toti speriati. E o situatie foarte urata in Italia

Valentin Neguleasa este asistent medical in Milano. Lucreaza acolo de 15 ani.

Asistent medical de la Ambulanta Bucuresti, testat pozitiv cu COVID-19

Un asistent medical de la Ambulanta Bucuresti a fost confirmat cu coronavirus, autoritatile demarand ancheta epidemiologica.

Asistent medical de la Ambulanta Bucuresti, confirmat cu coronavirus

Un asistent medical de la Ambulanta Bucuresti a fost confirmat cu coronavirus, autoritatile demarand ancheta epidemiologica.

Asistent din Italia, mesaj dramatic: Deci te implor. Tu, care esti sanatos, fa un pas inapoi!

Mesaje tot mai dramatice vin din Italia, unde pandemia de coronavirus a lovit in plin.

Cristi Chivu, mesaj dur pentru romanii din Italia! Si-a iesit din minti si a rabufnit

Italia este in plina criza epidemiologica si multi romani sunt acum in situatia de izolare totala, atat local, dar si fata de familiile lor din Italia dar si din Romania. Printre cei izolati datorita pandemiei COVID-19 se afla si fotbalistul roman, Cristian Chivu, care se afla in Italia, alaturi de familie, in Milano, zona cu .

Presedintele CJ Constanta sustine ca aproximativ 1500 de romani adusi din Italia vor fi carantinati la Constanta

Presedintele Consiliului Judetean Constanta, Marius Horia Tutuianu, sustine ca aproximativ 1. 500 de romani vor fi adusi din Italia pentru a fi plasati in carantina la Constanta si crede ca acest gest este unul de iresponsabilitate maxima, atat pentru cei adusi din Italia, cat si pentru locuitorii judetului.

Romanii din Italia care vor sa se intoarca in tara, repatriati de stat cu avioane speciale. Ce conditii trebuie sa indeplineasca

Romanii din Italia ramasi fara locuri de munca sau care nu mai au bani sa traiasca in Italia vor fi adusi in tara de catre stat prin intermediul unor curse charter, a anuntat vineri Ministerul de Externe. O prima cursa va fi organizata dinspre Torino la data de 21 martie 2020.

Mii de romani se intorc acum in tara, din Italia, Spania si Austria: cum a fost posibila migrarea

Aproximativ 6000 de cetateni romani s-au intors in tara in aceasta noapte, cu aproximativ 830 de vehicule. Ei revin in Romania din Italia, Spania si Austria. Oamenii se afla pe drum de cateva zile, dar pana acum, nu au putut sa vina in tara din cauza unei decizii radicale a autoritatilor ungare. Din fericire pentru .

O femeie, care trebuia sa stea in izolare cu sotul sau intors din Italia, s-a plimbat pe la institutii publice

O femeie din Valcea a ascuns autoritatilor ca sotul ei a revenit acasa din Italia si s-a plimbat prin mai multe institutii publice, desi trebuia sa stea in izolare acasa.

Traian Basescu: S-a ajuns la situatia foarte grava din Italia si Spania, pentru ca liderii politici n-au vrut sa sacrifice sezonul turistic (VIDEO)

Traian Basescu a criticat vineri seara, in direct pe B1 TV, atitudinea administratiilor din Italia si Spania, explicand ca tragediile din cele doua peninsule au la baza faptul ca liderii politici n-au vrut.

ştiri de la Playtech

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2217 seconds )