Libnet.ro
UNICEF

01:05

Orasul din Romania unde oamenii sunt verificati prin metoda chineza. Ce patesc cei care vin la primarie

Playtech Playtech,
Orasul din Romania unde oamenii sunt verificati prin metoda chineza. Ce patesc cei care vin la primarie

Romania se confrunta, la fel ca aproape toate tarile de pe continetul european, cu pandemia COVID-19, iar medicii specialisti, fie ca vorbim de cei din Bucuresti, Timisoara sau celelalte orase, incearca sa gaseasca metode de a minimaliza raspandirea virusului, dar si metode de vindecare. Orasul din Romania unde oamenii sunt verificati prin metoda chineza Unul . continuă pe Playtech

A fost lansata o platforma online prin care afacerile si antreprenorii pot ajuta spitalele din Romania. Orice firma poate contribui

In contextul in care Organizatia Mondiala a Sanatatii a declarat pandemie, iar in Romania a fost publicat decretul privind instituirea starii de urgenta pe teritoriul tarii noastre, capacitatea sistemului medical romanesc de a face fata si de a reactiona prompt si eficient este esentiala. Spitalele si centrele medicale din Romania sunt in linia intai a luptei impotriva COVID-19, iar cativa antreprenori au lansat o platforma prin care mediul de business poate veni in intampinarea nevoilor urgente ale acestora.

Aplicatia prin care profesorii din Romania isi pot tine cursurile online

Din cauza pandemiei de coronavirus, toate scolile din Romania raman inchise in aceasta perioada. Dar solutii pentru ca elevii si profesorii sa ramana in contact exista. Din cauza.

Un barbat transportat cu SMURD-ul din Romania in Republica Moldova a mintit ca este infectat cu COVID-19

Un cetatean din Republicii Moldova, transportat marti cu un echipaj SMURD din Romania la punctul de frontiera Giurgiulesti, de unde a fost preluat la Cahul, a mintit ca este infectat cu noul coronavirus pentru a .

Industriasii din Romania, apel catre Presedintie si Guvern: UGIR cere o serie de masuri imediate si proportionale situatiei si riscului economic din Romania (DOCUMENT)

Uniunea Generala a Industriasilor din Romania a lansat o scrisoare deschisa catre principalii actori ai puterii executive din Romania, prin care cer o serie de masuri imediate si proportionale situatiei si.

O retea particulara de clinici din Romania anunta ca testeaza la cerere populatia pentru depistarea COVID-19, contra cost

In plina pandemie de coronavirus, o retea particulara de clinici din Romania anunta ca testeaza la cerere, contra cost, populatia adulta pentru depistarea infectiilor cu COVID-19. Sanador a precizat prin.

Preot roman din Spania cheama oamenii la slujba: Ne asumam cu totii amenda!

Un preot roman din Spania cheama oamenii la slujba, desi tara este in carantina, si spune ca fiecare credincios ar trebui sa isi asume amenda.

UPDATE Cresteri importante in traficul de internet si telefonie din Romania din cauza epidemiei de COVID-19: Operatorii iau masuri, nu exclud blocajele si recomanda o utilizare rationala a resurselor

Cresteri importante ale traficului de internet si telefonie au inceput sa fie anuntate de toti marii operatori de comunicatii din Romania, care asigura insa ca au luat masuri pentru a asigura continuitatea serviciilor pe fondul cresterii traficului de date datorate izolarii la domiciliu a populatiei. Totusi, atat Orange cat si Telekom au recomandat miercuri ca utilizatorii sa aiba un consum rezonabil de tehnologie. Sunt asteptate audiente record la televiziunile de stiri si nu sunt excluse anumite blocaje in retele in zonele rezidentiale. Vodafone spune ca pentru serviciul Netflix a inregistrat o crestere de 40% a traficului in reteaua UPC. Vezi in articol primele date si estimari de trafic furnizate de Telekom, Orange, Vodafone si RCSRDS la solicitarea HotNews. ro.

Senator PMP: Am o vaga impresie ca s-au intors doar romanii care lucrau la negru. Nu au contribuit niciodata la stat, dar azi se folosesc de protectia sociala din Romania

Senatorul PMP Catalin Lucian Iliescu sustine ca pandemia de coronavius a scos la iveala o problema nerezolvata de autoritatile romane, respectiv cea a romanilor plecati in strainatate si care lucrau acolo fara acte, iar acum s-au intors in Romania cu niste aere de superioritate. El mai sustine ca romanii seriosi care si-au facut un rost in strainatate ar fi ramas acum acolo, iar in Romania s-ar fi intors doar oameni care nu au contribuit niciodata la stat, dar azi se folosesc de protectia sociala din Romania: Sunt indivizi care figureaza chiar pe listele celor dati in urmarire generala de Politie.

Blocaj in industria auto din Romania: Ford isi trimite acasa angajatii uzinei din Craiova

Pandemia de coronavirus loveste industria auto din Romania. Mii de angajati ai uzinei Ford din Craiova vor intra in somaj tehnic. Ford si Dacia sunt singurii producatori auto care fabrica.

Ce se intampla cu pensiile din Romania, in contextul in care Casele de Pensii si-au suspendat unele activitati

Pentru a limita raspandirea epidemiei de COVID-19, institutiile publice si-au suspendat temporar programul. Printre ele se numara si Casele de Pensii. Ce se intampla acum cu veniturile bunicilor din Romania? Ce se intampla cu pensiile din Romania, in contextul in care Casele de Pensii si-au suspendat unele activitati Din motive de sigurata medicala, legata de .

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2097 seconds )