Libnet.ro
UNICEF

12:00

Rafila, avertisment pentru totii romanii. Cand vom intra, de fapt, in scenariul 4

Playtech Playtech,
Rafila, avertisment pentru totii romanii. Cand vom intra, de fapt, in scenariul 4

Profesorul Alexandru Rafila atrage atentia asupra faptului ca Romania se indreapta cu pasi repezi spre scenariul cu numarul 4 in gestionarea pandemiei Covid-19. Acesta avanseaza cateva ipoteze de lucru, in cazul in care tara noastra se va confrunta cu un numar de persoane infectate mai mare de 2000. Hotelurile ar putea sa functioneze pe post . continuă pe Playtech

Medicul Rafila, avertisment pentru romani. Cand ar putea scadea, de fapt, numarul imbolnavirilor de COVID-19

Medicul Alexandru Rafila a declarat cand ar putea scadea numarul imbolnavirilor de COVID-19, in Romania. Medicul Rafila: Cand ar putea scapa numarul bolnavilor de COVID-19 Pana astazi, 27 martie, pe teritoriul Romaniei, au fost confirmate 1. 292 de cazuri de persoane infectate cu virusul COVID-19. Dintre ele, 115 au fost declarate vindecate si externate. Despre bilant .

Epidemiologul Geza Molnar anunta cand vom avea un vaccin valid. Este vina noastra pentru acest virus!

Pandemia de COVID-19 zguduie lumea. Combaterea noului coronavirus a determinat adoptarea de masuri fara precedent in zeci de tari. Pe 24 martie, presedintele Klaus Iohannis a declarat carantina totala in Romania. in lipsa unui vaccin, a unui medicament specific, singura solutie pentru a ne tine la distanta de virusul mortal ramane respectarea masurilor de siguranta.

Ludovic Orban si Nelu Tataru, anunt de ultima ora pentru toti romanii

Ludivic Orban si Nelu Tataru au sustinut astazi o conferinta de presa. Prim-ministrul Ludovic Orban a ajuns la Ministerul Sanatatii pentru intalnire de lucru cu Nelu Tataru, noul ministru al Sanatatii, dupa ce Victor Costache a demisionat din functie. Ludovic Orban si Nelu Tataru, anunt de ultima ora pentru toti romanii La iesire, Ludovic Orban .

Andra, mesaj pentru toti romanii. Nimic nu mai e la fel!

Mesaj emotionant postat de Andra pe pagina sa de Instagram. indragita artista a transmis un mesaj tuturor romanilor pe care ii indeamna sa ramana in case, pentru a-i proteja pe cei dragi. Postarea sa a strans aproape 100 de mii de aprecieri si sute de mesaje de la fani. Andra: Fiti puternici, dragii mei. Pentru .

ştiri de la Playtech

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1949 seconds )