Libnet.ro
UNICEF

15:01

Scene apocaliptice la inmormantarile din Italia. Zici ca sunt desprinse din filmele de groaza

Playtech Playtech,
Scene apocaliptice la inmormantarile din Italia. Zici ca sunt desprinse din filmele de groaza

Italia se confrunta cu pandemia de COVID-19 si cu un numar de peste 5476 de decese. Numarul deceselor din cauza pandemiei coronavirusului a continuat duminica sa creeasca in Europa, Italia anuntand 651 de morti intr-o singura zi. Scene apocaliptice la inmormantarile din Italia A fost o crestere cu 13,5%, dar s-a inregistrat o scadere de . continuă pe Playtech

Marturia unui asistent medical din Italia. Cum se comporta pacientii din spitale

In acest moment toaa Italia este rapusa de coronavirus cu peste 600 de morti in ultimele 24 de ore iar, din pacate, numarul total de decese a ajuns la 4. in Italia este una dintre cele mai mari comunitati de romani din Europa de Vest si toti se confrunta cu pandemia COVID-19. Marturia unui asistent .

Presedintele CJ Constanta sustine ca aproximativ 1500 de romani adusi din Italia vor fi carantinati la Constanta

Presedintele Consiliului Judetean Constanta, Marius Horia Tutuianu, sustine ca aproximativ 1. 500 de romani vor fi adusi din Italia pentru a fi plasati in carantina la Constanta si crede ca acest gest este unul de iresponsabilitate maxima, atat pentru cei adusi din Italia, cat si pentru locuitorii judetului.

Romanii din Italia care vor sa se intoarca in tara, repatriati de stat cu avioane speciale. Ce conditii trebuie sa indeplineasca

Romanii din Italia ramasi fara locuri de munca sau care nu mai au bani sa traiasca in Italia vor fi adusi in tara de catre stat prin intermediul unor curse charter, a anuntat vineri Ministerul de Externe. O prima cursa va fi organizata dinspre Torino la data de 21 martie 2020.

Al treilea avion cu romani repatriati din Italia va ajunge luni seara in Constanta

Al treilea avion cu romani repatriati din Italia va ajunge in aceasta seara pe teritoriul Romaniei.

Presedintele Mattarella, scrisoare catre omologul german: in multe zone din Italia, generatia varstnica e decimata. Sper ca Germania si alte tari pot fi crutate de calatoria noastra dureroasa

In multe zone din Italia, generatia varstnica este decimata, ceea ce ar trebui sa fie un punct de reper pentru cei tineri, a sustinut presedintele italian Sergio Mattarella, intr-o scrisoare adresata.

Un fost presedinte al unui club din Italia a murit din cauza coronavirusului, la varsta de 37 de ani

Andrea Micheli, fostul presedinte al clubului de fotbal US Pergolettese, a decedat la varsta de 37 de ani, dupa ce a fost diagnosticat cu coronavirus, anunta presa din Italia.

Asistent din Italia, mesaj dramatic: Deci te implor. Tu, care esti sanatos, fa un pas inapoi!

Mesaje tot mai dramatice vin din Italia, unde pandemia de coronavirus a lovit in plin.

O femeie, care trebuia sa stea in izolare cu sotul sau intors din Italia, s-a plimbat pe la institutii publice

O femeie din Valcea a ascuns autoritatilor ca sotul ei a revenit acasa din Italia si s-a plimbat prin mai multe institutii publice, desi trebuia sa stea in izolare acasa.

Traian Basescu: S-a ajuns la situatia foarte grava din Italia si Spania, pentru ca liderii politici n-au vrut sa sacrifice sezonul turistic (VIDEO)

Traian Basescu a criticat vineri seara, in direct pe B1 TV, atitudinea administratiilor din Italia si Spania, explicand ca tragediile din cele doua peninsule au la baza faptul ca liderii politici n-au vrut.

O asistenta medicala din Italia s-a sinucis. Femeia trata pacientii cu coronavirus si avea simptome specifice virusului

O femeie din Italia, care lucra ca asistenta medicala intr-un spital din Venetia, s-a sinucis.

ştiri de la Playtech

actualitate, 15:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2003 seconds )