Libnet.ro
UNICEF

07:30

Alegeri locale 2020. Ce spune Orban despre amanarea organizarii alegerilor. Mesajul important al premierului pentru romani

Playtech Playtech,
Alegeri locale 2020. Ce spune Orban despre amanarea organizarii alegerilor. Mesajul important al premierului pentru romani

Pe 28 august incepe campania electorala pentru Alegerile Locale 2020, dar in acest moment este o presiune din ce in ce mai mare pe Guvernul Orban de a amana data alegerilor tinand cont de situati in care se afla Romania in acest moment. Alegeri locale 2020. Ce spune Orban despre amanarea organizarii alegerilor Ludovic Orban . continuă pe Playtech

Alegeri locale 2020. Cum suna sloganul Gabrielei Firea. Nu umblu dupa aliante electorale

Gabriela Firea, Primarul General al Capitalei, si-a lansat sloganul pentru campania la alegerile locale sub forma unui acronim al numelui sau: Forta, Iubire, Realitate, Eficienta, Adevar Oamenilor. intr-un mesaj pe Facebook, aceasta scrie ca, in aceasta perioada se fac si se desfac aliante politice electorale, insa ea se aliaza doar cu oamenii. Alegeri locale 2020.

Alegeri locale 2020. Cand incepe campania electorala pentru alegerea primarilor

Organizarea alegerilor locale 2020 a fost fost amanata pentru data de 27 septembrie, in conditiile in care pandemia de coronavirus a atras dupa sine restrictii specifice si tot felul de masuri extraordinare pent.

Alegeri locale 2020. Toti politicienii care si-au anuntat deja candidaturile pentru un scaun de primar in Bucuresti

Alegerile locale din 2020 inca se lasa asteptate, in conditiile in care pandemia de coronavirus a atras dupa sine restrictii specifice si tot felul de masuri extraordinare pentru a preveni si limita.

Alegeri locale 2020. Termenul limita pentru depunerea candidaturilor

Alegerile locale vor avea loc in data de 27 septembrie 2020. in acest context, Autoritatea Electroala Permanenta a facut mai multe precizari cu privire la termenul limita pentru depunerea candidaturilor si.

Ludovic Orban: La acest numar de cazuri noi de Covid-19, nu se pune problema sa amanam alegerile locale

Este prematur sa vorbim despre o posibila amanare a alegerilor locale din 27 septembrie a declarat, joi, Ludovic Orban, in contextul celei mai mari raportari de noi cazuri de Covid-19 de la inceputul pandemiei si.

in ce scenariu ar putea ajunge Traian Basescu sa candideze la Primaria Capitalei: USR spune, da, il sustinem pe Nicusor, dar cu asta, basta, n-avem nicio treaba sa mergem mai departe! (VIDEO)

Eurodeputatul Traian Basescu a explicat, joi seara, in direct pe B1 TV, ca PMP va trebuie sa isi apere sansele daca partidele de opozitie din Bucuresti nu reusesc sa ajunga la o formula comuna.

LUDOVIC ORBAN: Este prematur sa discutam despre amanarea alegerilor locale

Prim-ministrul Ludovic Orban a declarat astazi, la Constanta, ca este prematur sa se discute despre o eventuala amanare a datei alegerilor locale, chiar daca in ultimele 48 de ore s-au confirmat peste o mie de cazuri de COVID-19 zilnic, la nivel national.

Ludovic Orban, despre alegerile locale: inca negociem cu USR-ul Primariile de sector 3 si 4 sunt cel mai greu de castigat

Premierul Ludovic Orban a declarat luni seara ca negocierile cu USR pentru stabilirea candidatilor pentru primarii de sector continua, dar considera important ca sustinerea lui Nicusor Dan ca unic candidat este cel mai important lucru care s-a realizat. Orban spune ca cele mai greu primarii de sector de castigat sunt cele de la sectorul 3 si 4 deoarece acei primari stau foarte bine in sondaje.

Orban taie sperantele romanilor? Ce spune premierul despre cresterea pensiilor si alocatiilor

Cresterea pensiilor si a alocatiilor copiilor este inca incerta. Seful Guvernului spune ca isi doreste sa realizeze aceasta majorare, dar pentru a fi dusa la indeplinire este nevoie de o realitate economica.

ALEGERI LOCALE USR preseaza PNL pentru o intelegere la Bucuresti

Dan Barna, presedintele Uniunii Salvati Romania USR), sustine ca protocolul cu PNL pentru candidaturi comune la Bucuresti este gata sa fie semnat, mai avand nevoie doar de acordul din partea liberalilor, dar ca Ludovic Orban nu a mai raspuns la telefon in ultimele zile. Liderul USR a precizat ca a avut ultima discutie cu Ludovic Orban in urma cu o saptamana.

ştiri de la Playtech

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2044 seconds )