Libnet.ro
UNICEF

14:00

Anunt pentru toti romanii care au card si cont bancar: Banca Transilvania a venit cu vestea surpriza

Playtech Playtech,
Anunt pentru toti romanii care au card si cont bancar: Banca Transilvania a venit cu vestea surpriza

Banca Transilvania a transmis un mesaj deosebit de important cu privire la plata cu cardul. Si acum lucrurile ar trebui sa avanseze ceva mai rapid. Banca Transilvania a incercat, in 2020, sa. continuă pe Playtech

O veste excelenta pentru toti romanii! Anunt important facut de ministrul Finantelor, Florin Citu

Ministrul de Finante, Florin Citu, anunta ca a fost redus semnificativ planul de imprumuturi pentru luna august. O veste excelenta pentru TOTI romanii!, a scris ministrul,luni, pe pagina sa de Facebook.

LIDL, anunt urias pentru toti clientii din Romania. Se intampla acum

Lidl Romania a anuntat o noua modificare foarte importanta ce va fi disponibila in toate magazinele sale din tara. Mai jos este tot ce trebuie sa stie clientii Lidl. LIDL, anunt urias pentru toti clientii din Romania. Se intampla acum Lidl Romania isi surprinde din nou clientii cu o schimbare pe care a anuntat-o in .

Cristian Tudor Popescu taie in carne vie: anunt dur despre cine sunt cu adevarat romanii care merg la mare

Gazetarul i-a pus la punct pe romanii care merg la mare si care nu respecta regulile sanitare, in contexul pandemiei provocate de noul coronavirus. CTP avertizeaza asupra insilor cu un.

Decizia uluitoare a Guvernului Orban. Se intampla chiar astazi si ii vizeaza pe toti romanii

Guvernul va adopta, din nou, in sedinta de vineri, Hotararea prin care sunt luate noi restrictii pentru limitarea raspandirii infectiilor cu COVID-19. Hotararea adoptata deja miercuri nu a avut toate avizele necesare, sustin surse guvernamentale citate de Digi24. Guvernul Orban, decizii cu repetitie: mai adopta o data restrictiile adoptate miercuri La propunerea Comitetului National pentru .

Raed Arafat ii pune la zid pe romanii care sunt contra mastilor de protectie

Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta DSU), Raed Arafat, a postat pe pagina sa de Facebook o imagine, insotita de un text, care ironizeaza specialistii in medicina de pe retelele sociale. Raed Arafat, despre scoala de medicina de pe Facebook. Seful DSU ii pune la zid pe romanii care sunt contra mastilor de protectie Cele .

Pensii 2020. Pensie pentru romanii care muncesc in strainatate. Actele necesare daca vechimea este mai mica de 15 ani

Dupa intrarea Romaniei in Uniunea Europeana, romanii au plecat in numar mare din tara pentru a munci in strainatate. Ei bine, acestia trebuie sa stie ce acte au nevoie pentru a primi pensie comunitara, cand vor atinge varsta de pensionare. Multi se incadreaza si pentru pensia din Romania, dar si din tara unde au lucrat.

Este oficial. Veste proasta pentru romanii care isi petrec vacanta pe litoralul romanesc. Amenzi usturatoare pentru cei care nu respecta aceasta regula

In contextul pandemiei de COVID-19 si al nerespectarii regulilor de distantare intre oameni, Comitetul Judetean pentru Situatii de Urgenta Constanta s-a reunit pentru a decide regulile care se vor impune incepand cu 1 august, pe litoral. Astfel ca, purtarea mastii in spatii deschise si aglomerate va fi obligatorie. De asemenea, membrii comitetului pentru situatii de .

Daniel Buzdugan, moment dificil: Toti cei care v-ati vazut cu mine bateti o cruce mare!

Daniel Buzdugan, unul dintre cei mai cunoscuti oameni de radio din Romania, si-a facut test COVID. Toti cei care v-ati vazut cu mine in ultimele doua saptamani bateti o cruce mare ca pe Caraiman, ca sa ies negativ, a scris Buzdugan, luni, pe pagina sa de Facebook.

Romanii care muncesc in strainatate pot obtine pensie comunitara. Ministrul Muncii spune de ce acte e nevoie

Romanii care lucreaza sau au muncit cu acte legale in strainatate, intr-un stat membru al Uniunii Europene, pot beneficia de pensie comunitara. Pentru aceasta, ei trebui sa-si depuna dosarul cu actele necesare in localitatea de domiciliu sau de resedinta, fie ca este in Romania sau intr-un stat al UE, anunta ministrul Muncii, Violeta Alexandru.

Profesorul Alexandru Rafila, anunt ingrijorator. Semnele clare care arata ca situatia devine tot mai grava in Romania

Reprezentantul Organizatiei Mondiale a Sanatatii in Romania si presedintele Societatii Romane de Microbiologie, profesorul Alexandru Rafila, a prezentat, sambata, datale care arata ca situatia in Romania, in momentul de fata, devine tot mai grava, in conditiile in care numarul de noi cazuri de infectie cu coronavirus este in crestere.

ştiri de la Playtech

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2103 seconds )