Libnet.ro
UNICEF

05:15

Anuntul pe care intreg fotbalul romanesc il astepta. Ce spune Razvan Burleanu despre terminarea campionatului

Playtech Playtech,
Anuntul pe care intreg fotbalul romanesc il astepta. Ce spune Razvan Burleanu despre terminarea campionatului

Razvan Burleanu, presedintele Federatiei Romane de Fotbal FRF), a spus, vineri, ca in momentul de fata, tinand cont de numarul mare de jucatori infectati cu COVID-19, are mari indoieli ca Liga I se mai poate incheia pe teren. Anuntul pe care fotbalul romanesc il astepta. Ce spune Razvan Burleanu despre incheierea campionatului Razvan Burleanu, presedintele . continuă pe Playtech

Victor Ponta a facut anuntul care o baga in sperieti pe Gabriela Firea

Victor Ponta a declarat miercuri seara ca Pro Romania, partidul pe care il conduce, va avea un candidat la Primaria Capitalei care va oferi o alternativa fata de Gabriela Firea si Nicusor Dan. Numele acestuia, dar si ale candidatilor la primariile de sector, vor fi anuntate saptamana viitoare. Alegeri locale 2020, candidati iesiti din tipare.

Violeta Alexandru a facut anuntul despre cresterea pensiilor. Ce le spune mereu Florin Citu in sedintele de Guvern

Exista divergente intre afirmatiile celor in drept, si aici ne referim la guvernati, si specialistii financiari care au tras un puternic semnal de alarma legat de intetia Guvernului de a marii pensiile in contextul in care in acest momentu nu pre amai sunt bani la buget. Violeta Alexandru a facut anuntul despre cresterea pensiilor Daca .

ştiri de la Playtech

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,217 seconds )