Libnet.ro
UNICEF

11:30

Anuntul zilei pentru cei care au cont si card bancar. Se intampla la banci si toti romanii trebuie sa fieatenti

Playtech Playtech,
Anuntul zilei pentru cei care au cont si card bancar. Se intampla la banci si toti romanii trebuie sa fieatenti

Toti romanii sunt acum cu ochii pe ce se intampla in sistemul bancar. Si vestile nu sunt deloc imbucuratoare, asa cum a explicat un bancher. 2020 a fost deja un an prea tulbure si a fost. continuă pe Playtech

Veste extraordinara pentru cei care primesc ajutoare sociale si somaj. Se dau bani in plus

Veste nemaipomenita pentru unii dintre romani! Ce trebuie sa ia la cunostinta cei care primesc ajutoare sociale si somaje? Ce sume se dau in plus acestora? Bani in plus pentru romanii care primesc ajutoare sociale si somaj Toate ajutoarele sociale cresc! Indicatorul social de referinta ar urma sa fie majorat de la 500 de lei .

COSTEL ALEXE: Noul Cod Silvic promoveaza o legislatie de temut pentru cei care sfideaza legile padurii

Noul Cod Silvic, aflat in dezbatere parlamentara, promoveaza o legislatie de temut pentru cei care sfideaza legile padurii si reprezinta un set complet de masuri pentru combatarea taierilor ilegale, a afirmat miercuri ministrul Mediului, Costel Alexe, conform Agerpres.

Cortul mobil, alternativa pentru cei care nu vor sa poarte masca pentru a se proteja de Covid-19

O companie americana a venit cu o solutie inedita pentru cei care ar prefera sa aiba o alternativa la masca de protectie.

Ce are de gand Guvernul cu centrala de la Cernavoda. Investitii de 8-9 miliarde de euro. Anuntul premierului pentru romani

Guvernul anunta investitii masive la Centrala de la Cernavoda! Cel care a facut anuntul a fost premieul Ludovic Orban, care a spus ca are in plan investitii in valoare 8-9 miliarde de euro la centrala nucleara, atat pentru retehnologizarea reactorului 1, cat si pentru construirea reactoarelor 3 si 4. Premierul Ludovic Orban anunta investitii de .

Anunt pentru cei cu masini pe benzina si motorina. Pretul petrolului, la cel mai ridicat nivel din ultimele luni

Pretul petrolului a crescut marti, 21 iulie 2020, cu aproximativ 1 dolar. Acesta este la cel mai ridicat nivel inregistrat in ultimele patru luni. Cresterea pretului este sustinuta de acordul UE pentru relansarea economiei dupa pandemia de COVID-19, precum si de informatiile bune venite in urma unor studii clinice pentru vaccinuri impotriva coronavirusului, informeaza agentia .

Marturisirea Andreei Esca i-a convins pe cei care nu cred in COVID-19?

Andreea Esca a povestit aseara calvarul prin care a trecut in ultima perioada, dupa ce ea, sotul si fiul ei au fost infectati cu COVID-19. Dar oare marturisirea ei emotionanta, incarcata cu detalii cutremuratoare, i-a convins si pe cei care nu cred in existenta coronavirusului? .

Noi reguli pentru romanii care vor sa-si petreaca vacanta in Cipru. Ce masuri trebuie sa respecte turistii, in vreme de pandemie

Incepand de astazi romanii care calatoresc in Cipru vor avea nevoie de autorizatie de calatorie si de un permis special pentru persoanele nerezidente. Aceasta autorizatie poate fi obtinuta online dupa completarea unui chestionar de test negativ pentru COVID-19, anunta MAE. Noi reguli pentru romanii care vor sa-si petreaca vacanta in Cipru. Ce masuri trebuie sa .

Editia 2020 a Cursului pentru jurnalistii care transmit din zone de conflict, anulata

Editia 2020 a Cursului pentru jurnalistii care transmit din zone de conflict a fost anulata, a anuntat, miercuri, Biroul de presa al Ministerului Apararii Nationale MApN), citat de Agerpres.

ReporterIS: Afacerile imobiliare ale ministrului Costel Alexe Terenuri la 1 euromp in Cartierul Stabilor pentru cei 4 frati Alexe

In 2014, cei patru frati Alexe Costel actualul ministru PNL al Mediului), Mihai, Florin si Adina au concesionat, fiecare, cate 500 mp de teren de la Primaria Aroneanu. Comuna lipita de Iasi era si atunci, este si acum condusa de Benone Moruzi, un primar liberal apropiat de Costel Alexe, presedintele filialei judetene Iasi a PNL, dezvaluie ziarul iesean ReportrIS. ro.

Ce spune ministrul Sanatatii despre noile masuri care se aplica de marti, cand intra in vigoare noua lege privind carantina si izolarea. Ce se intampla cu cei care au refuzat carantina

Cei care au refuzat carantina, in urma deciziei Curtii Constitutionale, vor fi indentificati de catre directiile de sanatate publica si vor fi izolati la domiciliu pentru 14 zile, masura urmand sa fie luata de marti, cand va intra in vigoare noua lege adoptata de Parlament privind conditiile de internare, de izolare si carantina, a declarat luni seara ministrul Sanatatii, Nelu Tataru.

ştiri de la Playtech

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2095 seconds )