Libnet.ro
UNICEF

13:00

Avertisment pentru toti cei care au cont si card bancar. Se intampla cu bancile daca totul va continua la fel

Playtech Playtech,
Avertisment pentru toti cei care au cont si card bancar. Se intampla cu bancile daca totul va continua la fel

Anul acesta e extrem de dificil pentru anumite categorii economice. Acum aflam mai multe despre ce se intampla cu bancile si ce ar insemna asta pentru tine. Conform ultimelor analize, sistemul. continuă pe Playtech

Toti romanii care au card bancar trebuie sa afle. Anuntul vine direct de la BNR

Banca Nationala a Romaniei a publicat un raport important pentru toti romanii care au cont si card bancar. Datele prezentate acum cuprind si prima luna de pandemie. BNR sustine ca, in.

Pericol pentru toti cei cu centrale de apartament electrice. Asa pot ramane fara bani

Tentativa de frauda la adresa clientilor Electrica! Compania Electrica Furnizare anunta existenta unei tentative de phishing prin intermediul careia clientii sunt notificati cu privire la emiterea unor facturi si indemnati sa faca plata acestora prin accesarea unui link reprezentand un numar de cont. Clientii sunt sfatuiti sa nu introduca date cu caracter personal sau sa .

Veste pentru toti cei cu masini pe benzina si motorina. Se intampla acum in intreaga lume

Criza COVID-19 pare sa declanseze sfarsitul erei petrolului. Cresterea vanzarilor de vehicule electrice si trecerea la surse regenerabile de energie au generat deja previziuni de scadere pentru cererea de petrol pe termen lung. Pandemia scoate din calcul petrolul. Veste pentru toti cei cu masini pe benzina si motorina Criza sanitara pare sa fi determinat depasirea .

Veste proasta pentru toti cei cu masini pe benzina si motorina. Se intampla acum cu preturile la pompa

Intr-o singura luna pretul combustibilului s-a scumpit cu 2%, astfel ca un plin de benzina costa, astazi, cu 5 lei mai mult decat la inceputul lui iulie. Ce spun expertii despre cresterea ingrijoratoare a preturilor, in continuare. Atentie soferi! Au crescut preturile la pompa Expertii in energie sustin ca majorarea preturilor la pompa este intr-o .

Toti cei cu cont bancar sunt vizati. Ce au decis acum autoritatile romane

Statul vrea sa poata identifica rapid romanii cu conturi bancare, asa ca ANAF va crea un Registru special care va cuprinde toate informatiile privind conturile bancare si de plati ale cetatenilor romani. Astfel, se doreste depistarea rapida a spalarii de bani. ANAF va crea un registru in care vor fi trecute toate conturile bancare ale .

Avertisment fara precedent: Cei care au scapat de coronavirus ar putea reveni la spital, in stare grava!

Pacientii vindecati de coronavirus trebuie sa aiba mare grija. Acestia sunt sfatuiti sa se obisnuiasca cu reactii ce ar putea fi mortale la infectie. Septicemia ar putea genera probleme majore pentru 20. 000 de persoane vindecate de noul virus chinezesc, la diferenta de un an, avertizeaza medicii.

Stirea zilei pentru acesti romani care stau la bloc. Acum trebuie sa scoata bani multi din buzunar

S-a ajuns in punctul in care problemele statului la bloc au ajuns la un nivel aproape absurd. De data asta vorbim de aproape 1,8 miliarde de euro necesare. Cladirile ar trebui sa fie mai.

Kaufland are un anunt important pentru toti romanii care-i calca pragul

Kaufland Romania este unul dintre cele mai cautate supermarketuri. Retailerul german si-a obsnuit clientii sa ofere, zilnic sau saptamanal, reduceri la cat mai multe produse. Kaufland a publicat.

Cum arata, de fapt, parul natural al Biancai Dragusanu. Toti cei de pe plaja s-au uitat lung la ea

Bianca Dragusanu este mereu pregatita pentru orice, doar e singura diva care va avea propria scoala pentru alte frumuseti. Cu toate astea, si-a surprins fanii mai putin aranjata. Cum arata parul natural al vedetei? Cum arata parul natural al Biancai Dragusanu? Bianca Dragusanu i-a surprins pe fanii ei cu o poza in care si-a lasat .

Studiu cu concluzii-surpriza: ce studii au, de fapt, cei care iau in deradere pandemia

Pe masura ce cazurile de infectare cu coronavirus au inceput sa creasca in Romania, tonul negationistilor a devenit, in mod paradoxal, si mai apasat. Numai ca cei care iau in deradere.

ştiri de la Playtech

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2297 seconds )