Libnet.ro
UNICEF

05:30

Metode prin care te poti feri de capusele din iarba, in parc sau in propria curte. Ce faci daca totusi ai fost muscat

Playtech Playtech,
Metode prin care te poti feri de capusele din iarba, in parc sau in propria curte. Ce faci daca totusi ai fost muscat

Iesirile la iarba verde sau in parcuri prezinta un risc crescut din cauza capuselor. Pentru a va feri de neplacerile cauzate de muscaturile de capuse, trebuie sa tineti cont de cateva sfaturi pe care le regasiti un pic mai jos. Cum te poti feri de capusele din iarba, in parc sau in propria curte. Ce . continuă pe Playtech

DOCUMENT Primaria Sectorului 5 a inceput fara autorizatie lucrarile prin care a taiat din trotuarele de pe Soseaua Panduri ca sa faca parcari si a starnit revolta locuitorilor din zona

Primaria Sectorului 5, condusa de primarul Daniel Florea, a inceput fara autorizatie lucrarile prin care a taiat din trotuarele de pe Soseaua Panduri ca sa faca parcari si a starnit revolta locuitorilor din zona. HotNews. ro a intrat in posesia unor documente care arata ca institutia si-a emis autorizatia de construire pe 2 iulie, desi lucrarile au inceput pe 16 iunie. Mai mult, autorizatia este pentru lucrari de reparatii parcari, desi practic se reconfigureaza trotuarele si se taie din acestea pentru amenajarea de noi parcari.

Curtea Generala a UE a anulat decizia prin care Bruxelles-ul obliga Apple sa plateasca taxe de 13 miliarde de euro

A doua curte de justitie ca importanta din Uniunea Europeana a anulat decizia prin care UE impunea Apple, in contextul taxelor mici platite de companie in Irlanda, sa plateasca taxe din urma de de 13 miliarde de euro, transmite Reuters.

Donald Trump a semnat un ordin prin care pune capat tratamentului economic preferential in cazul Hong Kong

Presedintele american Donald Trump a semnat un ordin prin care pune capat tratamentului economic preferential in cazul Hong Kong, dupa ce China a adoptat o lege de securitate pentru teritoriu care a intrat in vigoare luna aceasta.

Chinul prin care a trecut Marcel Pavel in spital. Am tusit sange!

Marcel Pavel a trecut prin momente groaznice in toata perioada cat a stat internat in spital, depistat cu COVID-19. A fost o experienta care l-a marcat profund. Iata declaratiile artistului despre acest lucru! .

ştiri de la Playtech

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2078 seconds )