Libnet.ro
UNICEF

19:00

Sunt vizati toti romanii care au cont bancar. Se intampla odata cu cea mai importanta decizie pentru ANAF

Playtech Playtech,
Sunt vizati toti romanii care au cont bancar. Se intampla odata cu cea mai importanta decizie pentru ANAF

ANAF continua seria schimbarilor cu una care era atat asteptata, cat si temuta. Acum stim, in linii mari, ce vrea sa faca Administratia. Ce vrea ANAF acum e sa aiba acces la. continuă pe Playtech

Toti romanii care au cont bancar trebuie sa stie asta. S-a aflat acum ce se intampla de aproape 10 ani

Oamenii, in general, sunt destul de fideli bancilor la care au conturi. Asa e cazul si cu romanii. Dar cine a crescut, de fapt, in sistemul bancar in ultimii 10 ani? Stim acum cum stau.

Toti romanii cu credite la banci trebuie sa afle. Anuntul BNR: ce se intampla cu ROBOR

Banca Nationala a Romaniei a publicat indicele ROBOR, calculat pentru 3, 6 si respectiv 12 luni. Conform datelor, atat pentru 20 iulie, cat si pentru astazi, 21 iulie, la calculul pentru 3 luni indicele a ramas la o valoare de 2. Toti romanii cu credite la banci trebuie sa afle in primul rand trebuie sa .

Alimentele bogate in magneziu care te scapa de depresie si anxietate. Toti romanii trebuie sa afle asta!

Toti romanii au nevoie de un continut optim de magneziu pentru ca functiile biologice sa functioneze bine si sa aiba sanatatea optima. Sute de enzime sunt total depedente de continutul magneziului din corp pentru o buna functionare.

Mirabela Dauer, mesaj dur pentru toti romanii. Ce a transmis, in direct, la TV

Indragita cantareata Mirabela Dauer a transmis, intr-o interventie televizata, un mesaj dur tuturor celor care nu respecta normele impuse de autoritati pentru a preveni raspandirea virusului mortal, care face, pe zi ce trece, tot mai multe victime. Mirabela Dauer, mesaj dur pentru romani Cantareata a rabufnit in direct! Mireabela Dauer a spus, intr-un moment de .

Wizz Air a facut anuntul neasteptat. Toti romanii trebuie sa afle

Wizz Air a anuntat discount-uri de 20% pentru zboruri din Romania spre destinatii din Grecia, Malta, Cipru, Spania si Italia. Promotia e valabila pentru toti clientii pana la ora 23:59), iar calatoriile pot avea loc la orice data. De asemenea, compania informeaza ca rezervarile se pot face pe wizzair. com sau prin aplicatia de mobil WIZZ.

Cati bani au primit romanii care au lucrat in Germania. Au fost pacaliti grav

Legumele si fructele au preturi accesibile in Germania, iar asta datorita lucratorilor est-europeni, printre care multi romani, care muncesc din greu, dar care de multe ori nu primesc nici macar salariul minim pe economie, sustine un reportaj Bayerische Rundfunk. Cati bani au primit romanii care au lucrat in Germania. Astfel, televiziunea germana a prezentat cazul .

Amenzi de la 1.000 de lei la 5.000 de lei pentru romanii care fac asta. Legea a intrat in vigoare chiar astazi

Vesti rele de la autoritati! Acestia au dat o noua lege care a intrat deja in vigoare. Amenzi de la 1. 000 de lei la 5. 000 de lei pentru romanii care fac asta. Amenzi de la 1. 000 de lei la 5. 000 de lei pentru romanii care fac asta Autoritatile au facut anuntul. O noua lege a .

Anunt de la Banca Transilvania pentru toti romanii: se intampla chiar azi si nu poti rata

Banca Transilvania a venit cu o veste exceptionala pentru mii de romani. E ca de Black Friday, dar pentru sistemul bancar. La inceput de iunie, Banca Transilvania a pus la dispozitia clientilor.

Peste jumatate dintre romanii care lucreaza la o ferma din Marea Britanie, testati pozitiv cu coronavirus

Ministerul Afacerilor Externe MAE) precizeaza ca numarul romanilor care lucreaza la o ferma din Marea Britanie, testati pozitiv pentru COVID-19, a ajuns la 58 de cazuri, din cei aproximativ 100 de.

Alegeri locale 2020. Toti politicienii care si-au anuntat deja candidaturile pentru un scaun de primar in Bucuresti

Alegerile locale din 2020 inca se lasa asteptate, in conditiile in care pandemia de coronavirus a atras dupa sine restrictii specifice si tot felul de masuri extraordinare pentru a preveni si limita.

ştiri de la Playtech

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2094 seconds )