Libnet.ro
UNICEF

11:30

Toti cei cu cont bancar sunt vizati. Ce au decis acum autoritatile romane

Playtech Playtech,
Toti cei cu cont bancar sunt vizati. Ce au decis acum autoritatile romane

Statul vrea sa poata identifica rapid romanii cu conturi bancare, asa ca ANAF va crea un Registru special care va cuprinde toate informatiile privind conturile bancare si de plati ale cetatenilor romani. Astfel, se doreste depistarea rapida a spalarii de bani. ANAF va crea un registru in care vor fi trecute toate conturile bancare ale . continuă pe Playtech

Cum arata, de fapt, parul natural al Biancai Dragusanu. Toti cei de pe plaja s-au uitat lung la ea

Bianca Dragusanu este mereu pregatita pentru orice, doar e singura diva care va avea propria scoala pentru alte frumuseti. Cu toate astea, si-a surprins fanii mai putin aranjata. Cum arata parul natural al vedetei? Cum arata parul natural al Biancai Dragusanu? Bianca Dragusanu i-a surprins pe fanii ei cu o poza in care si-a lasat .

Toti clientii ING vor beneficia de asta. Acum poti economisi bani

Clientii ING vor beneficia de inca o surpriza. Noua schimbare de care vor avea parte ii va ajuta sa economiseasca bani. Despre ce este vorba? Surpriza mare pentru clientii ING. Cum poti sa economisesti bani? ING Bank a facut un anunt extrem de important pentru clientii sai din Romania. O noua decizie a bancii vine .

ştiri de la Playtech

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2074 seconds )