Libnet.ro
UNICEF

17:15

Toti romanii care au card bancar trebuie sa afle. Anuntul vine direct de la BNR

Playtech Playtech,
Toti romanii care au card bancar trebuie sa afle. Anuntul vine direct de la BNR

Banca Nationala a Romaniei a publicat un raport important pentru toti romanii care au cont si card bancar. Datele prezentate acum cuprind si prima luna de pandemie. BNR sustine ca, in. continuă pe Playtech

Romanii care pot primi 20.000 de lei de la stat. Trebuie sa aiba asta in casa!

Aceasta categorie de romani ar putea sa primeasca de la stat 20. 000 de lei daca detine un astfel de carnet in casa. Guvernul tehnocrat al lui Ciolos a dat in anul 2016 o ordonanta de urgenta prin care stabileste ca despagubirile pentru romanii care au depus economiile la Casa de Economii si Consemnatiuni pentru a-si achizitiona un autoturism Dacia vor fi facute sub forma unor titluri de stat emise pe numele CEC Bank si BRD.

Spania e gata sa o ia o decizie capitala. Ce se va intampla cu romanii care traiesc acolo

Spania ia o decizie uriasa! Ce urmeaza sa se intample cu romanii care traiesc acolo? E vorbea despre o veste imbucuratoare pentru cei de la noi. Spacia, decizie uriasa! Ce se intampla cu romanii? Ministrul Afacerilor Externe a abordat subiectul romanilor care muncesc si traiesc in Spania in cadrul unei convorbiri telefonice. Bogdan Aurescu a .

Salarii majorate cu 25%. Cine sunt romanii care le vor primi

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis a promulgat legea, vineri seara. Ce prevede aceasta act normativ. Salariile vor fi majorate cu 25%. Care sunt romanii ce vor beneficia de aceste majorari La finele anului 2019 se prevedeau reduceri importante de fonduri pentru ministerele Sanatatii, Agriculturii sau a Dezvoltarii, dar in acelasi timp cresteri pentru Munca, Transporturi, Educatie .

Schimbare importanta pentru romanii care stau la bloc. Legea a fost aprobata

Lege aprobata: inchiderea balcoanelor de la parter se va putea face dupa noi reguli. Documentatia acestui fapt va contine un acord primit din partea asociatiei de proprietari, nu a vecinilor, cum era pana acum. Momentan, proiectul de lege nu se aplica. E nevoie de publicarea lui in Monitorul Oficial. Schimbare pentru romanii care stau la .

Vesti bune pentru romanii care isi fac concediile in aceste doua tari. S-a ridicat carantina

Datorita numarului mare de persoane infectate, in ultima perioada, Romania a intrat in zona rosie a statelor ai caror turisti au anumite interdictii de intrare pe teritoriile anumitor state europene, si nu numai. Romania ar putea relua zborurile catre alte destinatii externe preferate incepand cu data de 27 iulie 2020, Institutul National de Sanatate Publica .

O noua veste proasta pentru romanii care vor sa mearga in vacanta in Grecia. Ce sunt obligati sa faca acum

Conform ultimelor informatii Guvernul grec a pus Romania pe lista tarilor permise sa trimita turisti in Grecia in aceasta vara, dar cu anumite conditii, mai ales dupa ce, conform surselor, ar fi 61 de romani descoperiti ca fiind infectati cu noul coronavirus. Dupa cazul romanului, de la inceputul acstei luni, care a fost testat .

Toti cei cu cont bancar sunt vizati. Ce au decis acum autoritatile romane

Statul vrea sa poata identifica rapid romanii cu conturi bancare, asa ca ANAF va crea un Registru special care va cuprinde toate informatiile privind conturile bancare si de plati ale cetatenilor romani. Astfel, se doreste depistarea rapida a spalarii de bani. ANAF va crea un registru in care vor fi trecute toate conturile bancare ale .

MAE anunta obligatiile pentru romanii care merg in Grecia

Pasagerii care sosesc pe aeroporturile din Grecia, cu zboruri dinspre Romania si Bulgaria, incepand .

ştiri de la Playtech

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,207 seconds )