Libnet.ro
UNICEF

11:00

Alexandru Rafila, acuzatii grave la adresa Ministerului Educatiei. La ce riscuri sunt expusi copiii: Nu e suficient sa emiti cate un ordin sau

Playtech Playtech,
Alexandru Rafila, acuzatii grave la adresa Ministerului Educatiei. La ce riscuri sunt expusi copiii: Nu e suficient sa emiti cate un ordin sau

Reprezentantul Romaniei la OMS aduce critici Ministerului Sanatatii si corpului de coordonare al scolilor la inceput de an scolar. Alexandru Rafila trage un semnal de alarma cu privire la lipsa comunicarii eficiente catre publicul tinta si a unei bune gestionari, in contextul pandemiei de COVID-19. Acesta considera ca din aceste motive s-a creat o confuzie . continuă pe Playtech

Alexandru Rafila, adevarul despre harta reinceperii scolii: Arata doar o parte a realitatii

In urma cu o zi, Ministerul Educatiei a publicat harta Romaniei unde sunt redate scenariile in care se incadreaza fiecare localitate in parte, cu privire la inceperea noului an scolar. in urma aparitiei acestui material, milioane de romani s-au aratat nedumeriti in ceea ce priveste situatia COVID-19 in Romania, avand in vedere ca mai multe .

Romania, la un pas de valul doi al pandemiei. Alexandru Rafila: Numarul cazurilor de COVID-19 va creste alarmant in aceste luni

Reprezentantul Romaniei la OMS, Alexandru Rafila, vine cu previziuni infricosatoare despre urmatoarea perioada. Medicul anunta o evolutie a pandemiei la noi in tara, ca urmare a cresterii numarului de cazuri in Europa. De asemenea, medicul le da o speranta romanilor cu privire la perioada in care cazurile de COVID-19 vor putea fi tinute sub control.

Alexandru Rafila arunca bomba. in ce conditii un profesor infectat cu COVID-19 nu poate transmite virusul la elevi

Apar informatii imbucuratoare la inceput de an scolar. Reprezentantul Romaniei la OMS, Alexandru Rafila, sustine faptul ca exista metode prin care virusul sa fie tinut la distanta, chiar daca cineva este infectat. Potrivit medicului, daca elevii si profesorii vor respecta regulile de protectie recomandate de autoritati, transmiterea virusului poate fi evitata. Care sunt cele mai .

Alexandru Rafila, previziune-soc. Ce ne asteapta pana in martie 2021

Profesorul Alexandru Rafila a declarat, vineri, la Antena 3, ca in urmatoarele 6 luni va exista cu siguranta o crestere a numarului de cazuri de COVID-19, unul dintre principalii factori fiind inceperea scolilor, dar si venirea sezonului rece, in care infectiile respiratorii se transmit cu o mai mare usurinta.

Medicul Alexandru Rafila, despre cum va fi administrat vaccinul anti-COVID 19

Vaccinul anti-COVID-19 ar putea fi administrat diferit in functie de varsta sau de istoricul medical, spune medicul Alexandru Rafila. in acest moment, planul medicilor este ca tinerilor sa li se administreze o singura doza, iar varstnicilor, cate doua.

Alexandru Rafila: Cred ca toata aceasta perioada in care exista foarte multa confuzie sufera din cauza lipsei de coordonare si lipsei de informare

Profesorul Alexandru Rafila, reprezentantul Romaniei la OMS, este de parere ca autoritatile responsabile pentru pregatirea noului an scolar, nu au facut decat sa creeze confuzie in randul elevilor, cadrelor.

CORONAVIRUS |Alexandru Rafila: Critice vor fi probabil ultimele doua luni ale acestui an

Alexandru Rafila, reprezentantul Romaniei la OMS si presedintele Societatii Romane de Microbiologie, considera ca va urma un val doi al infectarilor, iar critice vor fi probabil ultimele doua luni ale.

Pandemia de COVID-19. Alexandru Rafila afirma ca ne asteapta doua luni critice

Reprezentantul Romaniei la OMS, Alexandru Rafila, a vorbit la Digi24 despre evolutia epidemiei de COVID-19, afirmand ca cel mai probabil va urma un val doi al infectarilor, iar critice vor fi probabil ultimele doua luni ale acestui an, si anume noiembrie si decembrie.

Urmeaza luni critice! Medicul Alexandru Rafila, anuntul care da fiori reci romanilor

Reprezentantul Organizatiei Mondiale a Sanatatii in Romania, medicul Alexandru Rafila, a declarat ca ingrijorarea mare a OMS, pentru Europa, este pentru lunile noiembrie - decembrie in ceea ce priveste cresterea numarului de cazuri de Covid.

Alexandru Rafila, despre evolutia COVID-19: Mai exista patru coronavirusuri ingrijorarea mare a OMS este pentru lunile noiembrie-decembrie in ceea ce priveste cresterea numarului de cazuri

Profesorul Alexandru Rafila, presedintele Societatii Romane de Microbiologie, este de parere ca virulenta noului coronavirus ar putea scadea in timp, odata cu cresterea numarului de infectii, aratandu-se.

ştiri de la Playtech

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2177 seconds )