Libnet.ro
UNICEF

01:05

Anul scolar 2020-2021. Ghidul complet pentru inceperea scolilor: ce trebuie sa stie toti elevii

Playtech Playtech,
Anul scolar 2020-2021. Ghidul complet pentru inceperea scolilor: ce trebuie sa stie toti elevii

In contextul epidemiei de coronavirus, un ghid elaborat de Ministerul Educatiei era mai mult decat necesar pentru inceperea noului an scolar 2020 2021. Elevii trebuie sa stie ce-i asteapta din 14 septembrie. Cum se vor desfasura orele si care sunt regulile ce trebuie respectate in incinta scolilor. Ghidul complet pentru inceperea scolilor, pentru anul . continuă pe Playtech

Anul scolar 2020-2021. Ce decizie au luat profesorii, cu doar 5 zile inainte de inceperea scolilor

Decizia socanta a cadrelor didactice cu doar 5 zile inainte de inceperea noului an scolar! Ce vor face profesorii si cum le afecteaza asta imaginea, dar si elevii claselor unde predau? in contextul in care ne aflam, alegerea lor este una de neinteles. An scolar 2020-2021. Decizia controversata a profesorilor Profesorii revin in atentia tuturor .

Gabriela Firea, despre inceperea scolilor in Bucuresti: Nu are rost sa traumatizam copiii

In cursul serii de duminica, Gabriela Firea a vorbit despre situatia scolilor din Bucuresti la inceput de an scolar. Potrivit edilului Capitalei, mai multe institutii de invatamant nu sunt pregatite sa le ofere copiilor materialele didactice pe care acestia le-ar necesita in cadrul orelor online, astfel ca PMB isi ia angajamentul sa le asigure tot .

Anul scolar 2020-2021. Modelul de adeverinta medicala pe care toti elevii trebuie sa o ia de la doctor

Elevii vor fi nevoiti sa procure, inainte de inceperea noului an scolar, o adeverinta medicala pentru inscrierea in colectivitate. in acest sens, Ministerul Sanatatii a transmis, intr-o adresa catre Directiile de sanatate publica din tara, un model standard ce poate fi obtinut de la medicul de familie. Mai multe detalii, in continuare. Cum arata adeverinta .

Anul scolar 2020-2021. Este oficial, cand se inchid, de fapt, scolile, daca exista cazuri de infectare

Pana la inceperea noului An Scolar 2020-2021, mai sunt exact 4 zile. Cu toate astea, parintii, profesorii si chiar elevii incp nu sunt siguri de nimic. Declaratiile oficialilor continua sa creeze debusolare. Decizia se ia in momentul in care s-a depistat cazul pozitiv in 7 septembrie Ministerul Sanatatii publica in spatiul public o analiza a .

Haos total odata cu inceperea scolilor. Cum raspunde Orban la sirul de probleme: Dupa parerea mea, copiii sunt mai in siguranta la scoala

Premierul Ludovic Orban a declarat ca situatia privind inceperea scolilor e sub control cu toate ca profesorii si autoritatile locale se confrunta cu numeroase probleme: primariile nu au bani sa dea scolilor pentru materiale sanitare, scolile nu pot angaja medici sau asistente pentru ca sunt blocate prin lege angajarile, iar profesorii nu pot in acelasi timp sa predea si in clasa, dar si online.

A inceput anul scolar in Romania. La ce scoli merg deja elevii romani si cum decurg orele

In timp ce statul sta inca pe ganduri, clopotelul a sunat deja pentru unele scoli din Romania. Unii Profesori predau deja de o saptamana. La ce scoli merg deja elevii romani si cum decurg orele O profesoara de la o scoala privata din Brasov, preda elevilor de o saptamana. Au fost create circuite cu sens .

Toate sectoarele din Capitala se incadreaza in scenariul galben pentru inceperea scolii - Inspectoratul Scolar Bucuresti

Capitala se incadreaza in scenariul 2 privind reluarea cursurilor, a anuntat Inspectoratul Scolar al Municipiului Bucuresti. Anuntul vine la cateva ore de la informarea Ministerului Sanatatii potrivit careia doar sectoarele 1, 2 si 6 se incadreaza in scenariul hibrid - cursuri fizice si si online, prin rotatie - , iar 3, 4 si 5 s-ar situa in scenariul verde - cursuri fizice.

Gabriela Firea: Guvernul a promis fonduri autoritatilor locale pentru pregatirea scolilor, dar banii nu au venit. Unii directori de unitati de invatamant se tem sa vorbeasca, sa nu se supere inspectorii scolari de la PNL

Primarul General, Gabriela Firea, a declarat ca intelege ingrijorarea parintilor cu privire la deschiderea anului scolar in contextul epidemiei de coronavirus. Aceasta a precizat ca autoritatile locale.

Cristoiu: Regulamentul pentru inceperea scolii, intocmit de cineva care n-a vazut vreodata un copil

Oon Cristoiu afirma ca inceperea anului scolar cu prezenta fizica a elevilor risca sa transforme scoala intr-un prilej de corectie, in loc sa fie un loc nu numai de educare, ci si de relatie directa cu profesorul, un loc al socializarii, al consumului de energie, dar si de emotii.

Primarul Sibiului, Astrid Fodor: Eu as pleda pentru inceperea scolii dupa alegeri

Primarul Sibiului, Astrid Fodor, care candideaza pentru un nou mandat de edil din partea Forumului Democrat al Germanilor din Romania FDGR), spune ca, din punctul sau de vedere noul an scolar ar trebui sa.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2192 seconds )