Libnet.ro
UNICEF

00:07

Anunt oficial de la Ministerul Sanatatii. Ce acte sunt obligati sa duca toti elevii si prescolarii la inceputul anului scolar. Medicii nu mai fac fata

Playtech Playtech,
Anunt oficial de la Ministerul Sanatatii. Ce acte sunt obligati sa duca toti elevii si prescolarii la inceputul anului scolar. Medicii nu mai fac fata

Milioane de romani sunt coplesiti de inceperea noului an scolar in contextul pandemiei de COVID-19. De la incertitudinea desfasurarii orelor de curs pana la prezentarea diverselor acte, parintii nu stiu incotro sa o ia. Potrivit ministrului Sanatatii, elevii si prescolarii sunt obligati sa prezinte doua acte obligatorii, fara de care elevul nu va fi primit . continuă pe Playtech

Atentie, parinti! Ce scoli din Romania NU se deschid de la 14 septembrie. Ministerul Sanatatii a facut anuntul acum

Ministerul Sanatatii a anuntat ce scoli nu se deschid de la 14 septembrie, atucni cand ar trebui sa inceapa noul an scolar 2020-2021. Vedeti un pic mai jos harta cu localitatile care sunt in zona rosie sau galbena, precum si lista localitatilor. in atentia parintilor. Ce scoli NU se deschid de la 14 septembrie, in .

Vezi in ce scenariu va incepe scoala in fiecare localitate din tara. Precizarile facute de Ministerul Sanatatii

Ministerul Sanatatii a reamintit ca, in aceasta saptamana, vor fi stabilite scenariile privind organizarea activitatii in cadrul unitatilor de invatamant, in conditii de siguranta.

Ministerul Sanatatii intentioneaza sa suplimenteze personalul medical din unitatile scolare, cu peste 260 de medici si 109 medici dentisti

Ministerul Sanatatii va suplimenta, pana la finalul anului, personalul medical din unitatile scolare. Este vorba atat despre personal medical din cabinetele medicale de medicina generala, cat si stomatologi.

Ministerul Sanatatii intentioneaza sa suplimenteze personalul medical din cabinetele scolare

Ministerul Sanatatii afirma ca are in vedere cresterea bugetului pana la sfarsitul anului pentru reteaua de asistenta medicala scolara in vederea completarii necesarului de personal medical din cabinetele medicale de medicina generala si stomatologica care functioneaza in cadrul unitatilor de invatamant preuniversitar si universitar de stat.

Cazul mastilor gratuite pentru persoane defavorizate ar putea intra in atentia procurorilor. Datele preliminare ale anchetei interne din Ministerul Sanatatii arata mai multe nereguli (VIDEO)

Situatiamastilor gratuite destinate persoanelor din categorii defavorizates-ar putea muta pe masa anchetatorilor. Datele preliminare ale controlului intern declansat de Ministerul Sanatatii au scos la.

Ministerul Sanatatii a publicat harta infectarilor. Vezi in ce localitati scolile raman inchise!

Ministerul Sanatatii a publicat situatia epidemiologica la nivelul localitatilor din Romania fata de.

Elevii de la inceput de ciclu scolar sunt obligati sa prezinte o adeverinta medicala la inceputul anului scolar

Toti elevii de la inceput de ciclu scolar, adica cei care intra la cresa, la grupa mica, elevii care intra acum la clasa pregatitoare si elevii de la clasele a V-a si a IX-a sunt nevoita sa prezinte o adeverinta de la medicul de familie care sa ateste.

VIDEO Ce cantareata sexy a fost angajata la Ministerul Sanatatii ca expert in spitale regionale. Este logodnica unui interpret gorjean

Codruta Filip este de profesie artist, asa cum se prezinta pe pagina oficiala de Facebook, a fost numita in postul de expert spitale regionale din cadrul Ministerului Sanatatii. Sexy cantareata este logodnica unui cunoscut cantaret de muzica populara din judetul Gorj.

ştiri de la Playtech

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2082 seconds )