Libnet.ro
UNICEF

12:31

Avertisment de la Banca Transilvania pentru toti romanii: vizeaza direct pensiile

Playtech Playtech,
Avertisment de la Banca Transilvania pentru toti romanii: vizeaza direct pensiile

Decizia de majorare a pensiilor cu 40%, in contextul inexistentei unor resurse financiare care sa o sustina, aduce ingrijorari expertilor. Cand statul va avea presiuni si constrangeri de. continuă pe Playtech

Vesti proaste pentru toti romanii de la bloc! Scumpirea care vine la iarna peste noi

Sunt vesti proaste pentru toti romanii care locuiesc la bloc. Pretul gazului marfa va creste in iarna aceasta, insa acest lucru nu se va resimti in facturi, astfel ca majoritatea consumatorilor casnici vor plati preturi similare ca cele pe care le platesc acum, arata o analiza realizata de Asociatia Energia Inteligenta AEI). Anunt pentru toti .

Vesti proaste pentru toti romanii de la bloc! Se intampla de la 1 ianuarie 2020 cu caldura

Ajutorul pentru incalzirea locuintei devine o amintire frumoasa dupa iarna 2020-2021. Astfel, incepand cu aceasta data, ajutorul pentru incalzire va fi inlocuit cu venitul minim de incluziune. Potrivit noilor prevederi legale, suplimentul financiar va trebui solicitat primariei, pentru ca el nu se va mai acorda automat. Vesti proaste pentru o mare parte dintre romani. Ce .

Vestea zilei de la Banca Transilvania: toti romanii sunt vizati si nu tine prea mult

Banca Transilvania a venit cu un super anunt chiar la inceput de saptamana. Cea mai mare banca din Romania vrea sa-si atraga acum si mai multi clienti. Promisiunile sunt pe masura. Pe.

Banca Transilvania face parte din programul de granturi pentru sustinerea firmelor

Banca Transilvania BT) se va implica in distribuirea granturilor din fonduri europene pentru sustinerea antreprenorilor, prin programul initiat de Ministerul Economiei, Energiei si Mediului de Afaceri MEEMA).

OMER TETIK, DIRECTOR GENERAL BANCA TRANSILVANIA: Investitorii vor avea acces la o piata cu o reputatie mai buna

Actionarii Bancii Transilvania TLV) si investitorii in general vor avea, ca urmare a promovarii Bursei de Valori Bucuresti BVB) la statutul de piata emergenta secundara, acces la o piata mult mai reputabila, a spus Omer Tetik, directorul general al TLV. Acesta a mai afirmat ca actionarii TLV vor avea in Banca Transilvania un emitent mult mai vizibil, o vizibilitate care responsabilizeaza societatea, dar si ca emitentul este onorat ca este una din companiile care au calificat Romania.

Ingredientul folosit de toti romanii, care poate fi foarte toxic. Capcana in care cad multi

Din ce in ce mai multi medici se plang ca problemele de sanatate cu care ne confruntam reprezinta rezultatul unei educatii alimentare precare. Acestia spun ca un ingredient folosit de toti romanii poate fi extrem de toxic pentru organism daca nu este consumat corespunzator. Carnea, ingredientul care poate fi foarte toxic Romanii ajung la medici .

Vesti crunte pentru economia Romaniei, la final de 2020. Toti romanii trebuie sa afle: Vine un soc recesionist

Din cauza pandemiei de coronavirus, Romania a inregistrat o scadere economica evidenta. in al doilea trimestru a acestui an, considerat de analisti cel mai negru pentru economie, Profitul Intern Brut a Romaniei a fost cu 10,5% mai mic fata de aceeasi perioada a anului precedent. Vesti proaste pentru economia Romaniei Multi romani si-au pierdut locurile .

Cafeaua din comert care te imbolnaveste cu bacterii si mucegaiuri. Toti romanii o consuma zilnic

Ieftina, usor de gasit, la orice colt de strada, statie de metrou sau cladire de birouri, cafeaua de la aparatele automate poate fi mai periculoasa pentru sanatatea consumatorului decat ne-am imagina. Din nefericire, specialistii trag un semnal de alarma ingrijorator: acest tip de cafea ne poate imbolnavi! Toti romanii o consuma zilnic, chiar si acasa! .

Ce se va intampla cu facturile la gaze si energie. Vestea pe care toti romanii o asteptau!

Aflat inca la stadiul de proiect, un ordin ANRE ii obliga pe furnizorii de gaze si energie electrica sa ramburseze sumele incasate de la clientii care au platit anticipat pentru consumul estimat, daca diferenta dintre cat s-a platit pe estimat si cat s-a consumat, depaseste 100 de lei. Ce se intampla cu facturile la gaze .

De ce nu tin florile in vaza. Greseala pe care toti romanii o fac dupa ce pun buchetele in apa

Ca sa te bucuri mai mult timp de florile pe care le primesti sau pe care le cumperi pentru a-ti infrumuseta casa, este nevoie sa respecti cateva reguli simple. Florile la fir nu rezista in vaza mult timp. Mit sau realitate? Desi multa lume crede ca florariile au un secret bine pastrat pentru a mentine .

ştiri de la Playtech

actualitate, 12:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,204 seconds )