Libnet.ro
UNICEF

08:15

Ce filme noi sunt la cinema in luna septembrie 2020. Surpriza uriasa la redeschiderea cinematografelor

Playtech Playtech,
Ce filme noi sunt la cinema in luna septembrie 2020. Surpriza uriasa la redeschiderea cinematografelor

De pe 1 septembrie au fost redeschise cinematografele, dupa o lunga perioada de nefunctionare din cauza pandemiei de coronavirus. Ele isi vor desfasura activitatea in contextul pandemiei, respectand o serie de conditii. Care sunt filmele care vor rula in cinematografe in septembrie? Redeschiderea cinematografelor: filmele noi care vor rula in luna septembrie 2020 Cinematografele trebuie . continuă pe Playtech

Meteo luna septembrie 2020. Temperaturi demne de mers la plaja, toata luna! Ce se intampla brusc, in octombrie

Administratia Nationala de Meteorologie a emis prognoza meteo pentru luna septembrie 2020, dar si inceputul lunii octombrie. Iata ce se va intampla cu vremea in urmatoarele patru saptamani! ANM: Meteo luna septembrie 2020 Cei de la Administratia Nationala de Meteorologie au emis prognoza meteo pentru intervalul 7 septembrie 5 octombrie 2020. Conform acestora, temperaturile .

Ce noutati gasesti in catalogul LIDL din septembrie 2020. Cele mai bune promotii

Cunoscutul lant de magazine a anuntat ce noutati gasesti in catalogul LIDL din septembrie 2020. Care sunt cele mai bune promotii ale celebrului retailer german. Catalog LIDL septembrie 2020: Ce noutati gasesti LIDL a lansat o serie de oferte promotionale in catalogul LIDL pentru luna septembrie 2020. Acesta poate fi consultat atat fizic, in magazine, .

Recomandari Netflix in luna septembrie. Ce filme si seriale vei urmari toamna asta

Luna septembrie vine la Netflix cu o oferta speciala de titluri noi, intre care serialul Ratched, documentarul The Social Dilemma si filmul The Devil All The Time. Filme si seriale pe Netfilx, in septembrie Im Thinking of Ending Things, produs de Charlie Kaufman scenaristul Eternal Sunshine of The Spotless Mind); Away, cu Hilary Swank; The .

NELU TATARU: Luna septembrie pentru noi este una de mare provocare si de mare preocupare

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a afirmat, marti, ca dupa lunile care au trecut de la debutul crizei sanitare in sistemul medical se simte oboseala si suprasolicitarea. Tataru a avertizat ca luna septembrie este una de mare provocare si de mare preocupare, avand in vedere relaxarea unor masuri, campania electorala si alegerile, dar si deschiderea anului scolar.

Coronavirus in Romania, 7 septembrie 2020. Numar surpriza de infectari, sute de pacienti in continuare la ATI

Coronavirus in Romania, 7 septembrie 2020. Pana astazi, 7 septembrie, pe teritoriul Romaniei, au fost confirmate 95. 897 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus COVID 19). 454 de pacienti au fost declarati vindecati si 12. 339 de pacienti asimptomatici au fost externati la 10 zile dupa depistare.

Horoscop 9 septembrie 2020. Zodia Rac, la un pas de probleme. Ce alt nativ se cearta cu persoana iubita

Luna din Taur formeaza aspecte armonioase de trigon cu alte planete din Capricorn. Pluto si Saturn sunt retrograde, ceea ce ofera zodiilor Taur, Fecioara si Capricorn multa putere de munca. Pe de alta parte, cei nascuti sub zodia Rac sunt aproape de linia problemelor, in timp ce alt nativ al zodiacului are parte de dispute .

EXCLUSIV Temperaturi anormale pentru luna septembrie. Roxana Bojariu, climatolog ANM: Este o problema care devine din ce in ce mai frecventa

Perspectivele pentru luna septembrie in ceea ce priveste conditiile meteo nu sunt imbucuratoare. Specialistii estimeaza ca in Romania, in prima luna de toamna va fi mai cald decat in mod.

Vremea luni 7 septembrie 2020. Cat de cald va fi in Romania

Prima luna de toamna pastreaza multe din caracteristicile sfarsitului de vara, vremea fiind, cel putin in primele doua decade, calduroasa. Valorile temperaturilor medii lunare inregistreaza o scadere destul de mica comparativ cu luna august. Vremea luni 7 septembrie 2020 Pentru ziua de 7 septembrie, ANM a anuntat ca vremea se va mentine in general frumoasa.

Coronavirus in Romania, 6 septembrie 2020. Numar mare de cazuri noi de infectari in week-end

Coronavirus in Romania, 6 septembrie 2020. Grupul de Comunicare Strategica al Guvernului a prezentat ultimul bilant al pandemiei de coronavirus. Astfel, in ultimele 24 de ore au fost inregistrate 1. 150 noi de cazuri de infectare cu coronavirus din 14. 871 de teste, ceea ce inseamna o rata de 7,73%.

Exclusiv. Tataru: Luna septembrie este cruciala pentru criza sanitara in care ne aflam, e o luna de incercare

Luna septembrie este cruciala pentru criza sanitara in care ne aflam. Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a spus intr-un interviu, in exclusivitate la Antena 3, ca Romania a depasit a doua faza a primului val pandemic si suntem acum in stare sa gestionam corect deschiderea anului scolar, daca se respecta toate regulile.

ştiri de la Playtech

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2146 seconds )