Libnet.ro
UNICEF

09:30

Licentele 5G in Europa, inca in asteptare. Recomandarile Comisiei Europene

B1 B1,
Licentele 5G in Europa, inca in asteptare. Recomandarile Comisiei Europene

Potrivit celor mai recente date, statele membre UE au atribuit, in medie, doar 27,5 % din benzile radio pentru viitoarea tehnologie 5G, in contextul amanarii licitatiilor din pricina pandemiei de. continuă pe B1

Care sunt recomandarile Comisiei Europene privind testarea populatiei pentru COVID-19

Comisia Europeana a publicat vineri un set derecomandariprivind o abordare comuna referitoare la testarea pentru COVID-19 in Europa, ca initiativa de monitorizare in urmacomunicarii din 15.

Presedinta Comisiei Europene, la primul sau discurs despre Starea Uniunii. Von der Leyen a pledat pentru actiuni la nivel de pandemie, clima, migratie si drepturi umane (VIDEO)

Ursula von der Leyen, presedinta Comisiei Europene, a promis un nou obiectiv privind reducerea emisiilor de gaze cu efect de sera in Europa, miercuri, cand a sustinut primul sau discurs de referinta cu privire la.

DAN MOTREANU: I-am solicitat presedintelui Comisiei Europene elaborarea unui Plan European pentru combaterea desertificarii

Europarlamentarul Dan Motreanu i-a cerut presedintelui Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, sa elaboreze un Plan European pentru combaterea desertificarii, a declarat acesta printr-un comunicat de presa trimis redactiei.

E.ON sustine planurile Comisiei Europene de decarbonizare a economiilor

ON este cel mai mare operator de retea din Europa implicat in revolutia energiei verzi si se concentreaza pe furnizarea de solutii pentru decarbonizarea tuturor sectoarelor economice, conform unui comunicat de presa al companiei.

ştiri din High-tech

ştiri de la B1

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2329 seconds )