Libnet.ro
UNICEF

13:15

Nelu Tataru, despre pacientii infectati cu COVID-19: Noi nu suntem dumnezei. Aceasta pandemie nu se transeaza in spital

Playtech Playtech,
Nelu Tataru, despre pacientii infectati cu COVID-19: Noi nu suntem dumnezei. Aceasta pandemie nu se transeaza in spital

Ministrul Sanatatii a vorbit in cursul zilei de ieri despre situatia Romaniei in contextul actual. Din pacate, tara noastra se afla abia la primul val de COVID-19, neavand o situatie clara a ceea ce va urma. Nelu Tataru trage un semnal de alarma cu privire la pacientii internati la ATI si promite ca medicii vor . continuă pe Playtech

CORONAVIRUS |Nelu Tataru, despre lupta sistemului medical cu COVID-19: Deja se simte oboseala, se simte suprasolicitarea

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a declarat, marti, ca in sistemul medical romanesc se simte oboseala si suprasolicitarea dupa lunile de lupta cu pandemia de coronavirus. in acest context, Tataru.

Tataru, despre adeverintele necesare la inceputul scolii: Prioritare sunt cele pentru copiii cu boli cronice

Ministrul Sanatatii Nelu Tataru a declarat, referitor la adeverintele medicale necesare la inceputul noului an scolar, ca prioritara este eliberarea adeverintelor pentru elevii cu patologii cronice, pentru ca acestia sa poata opta in timp util pentru invatamant online sau prezenta fizica la scoala.

NELU TATARU: Am cerut managerilor spitalelor suport sa reanalizeze situatia si sa pregateasca un scenariu pentru pacientii non-COVID

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a anuntat joi, la Pitesti, ca le-a cerut managerilor spitalelor suport sa reanalizeze situatia in contextul reducerii numarului de cazuri de infectare cu SARS-CoV-2 si sa pregateasca un scenariu pentru pacientii non-COVID, conform Agerpres.

Nelu Tataru, ministrul Sanatatii: Am cerut managerilor de spitale suport sa reanalizeze situatia si sa pregateasca un scenariu pentru pacientii non-COVID

Nelu Tataru, ministrul Sanatatii, a anuntat joi, la Ploiesti, ca le-a cerutmanagerilor de spitale suport sa reanalizeze situatia si sa pregateasca un scenariu pentru bolnavii cu patologie non-COVID,.

CORONAVIRUS |Nelu Tataru: Suntem intr-un platou dintat

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a declarat ca traversam o luna grea in ceea ce priveste situatia epidemiologica, pentru ca incepe scoala si avem si alegeri. Acesta a mai spus ca deocamdata suntem.

NELU TATARU: Luna septembrie pentru noi este una de mare provocare si de mare preocupare

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a afirmat, marti, ca dupa lunile care au trecut de la debutul crizei sanitare in sistemul medical se simte oboseala si suprasolicitarea. Tataru a avertizat ca luna septembrie este una de mare provocare si de mare preocupare, avand in vedere relaxarea unor masuri, campania electorala si alegerile, dar si deschiderea anului scolar.

CORONAVIRUS |Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru: Nerespectarea regulilor poate sa ne duca si la peste 2.000 de cazuri noi pe zi

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, avertizeaza ca daca regulile de protectie sanitara nu vor fi respectate, in perioada urmatoare, in Romania s-ar putea inregistra zilnic peste 2. 000 de noi cazuri de.

Nelu Tataru avertizeaza, luna septembrie poate aduce o crestere la 2.000 cazuri noi pe zi

Nelu Tataru, ministrul Sanatatii, a trecut in revista factorii de risc ce pot duce la o crestere sem.

Avertismentul lansat de ministrul Nelu Tataru: Pregatim spitalele pentru 2.000 de cazuri pe zi

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, spune ca Romania ar putea depasi 2. 000 de cazuri de coronavirus pe zi, daca regulile sanitare nu sunt respectate. Depinde doar de noi toti daca avem un scenariu in care avem o evolutie favorabila, a spus ministrul Sanatatii.

Nelu Tataru: E posibil ca in decembrie sa vina prima transa de vaccinuri anti-COVID-19

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a declarat, miercuri seara, ca prima transa de vaccinuri anti-COVID-19 ar putea ajunge in tara in luna decembrie, scrie Agerpres. Ministrul a fost intrebat despre faptul ca vaccinul a intrat intr-o pauza tehnologica. La una din firmele la care Comisia Europeana are contracte intr-adevar este intr-un studiu de faza 3, inseamna si pacienti sau subiecti cu comorbiditati si atunci orice incident opreste acel studiu, iar o echipa independenta evalueaza acel pacient. Asta este procedura. Ramane ca cele 300 de milioane de doze achizitionate de Comisia Europeana cu un posibil plus de inca 100 de milioane sa vina in decembrie, o prima transa de 30 de milioane, iar in primul trimestru al anului viitor sa putem beneficia de ele, a spus Nelu Tataru, la Digi 24.

ştiri de la Playtech

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2603 seconds )