Libnet.ro
UNICEF

21:15

Parintii din Romania pot cere zile libere platite, pentru a sta cu copiii: care sunt conditiile

Playtech Playtech,
Parintii din Romania pot cere zile libere platite, pentru a sta cu copiii: care sunt conditiile

In contextul in care multi copii din Romania vor incepe astazi scoala online, parintii au dreptul sa stea cu ei acasa si sa fie platiti pentru asta, in anumite conditii. Legislatia. continuă pe Playtech

Anul scolar 2020-2021. Ultima schimbare pentru toti parintii din Romania: cum arata noul contract dupa inceperea scolilor

Schimbarile nu se opresc aici in privinta noului an scolar 2020-2021! Ultimul detaliu ii priveste pe parintii din Romania. Cum arata noul contract dupa inceperea scolilor si ce s-a schimbat? O noua clauza a fost introdusa in document. An scolar 2020-2021. Noua clauza in contract dupa inceperea scolilor Schimbarile in contextul pandemiei nu se opresc .

Gabriela Firea si Florentin Pandele si-au batut joc de toti parintii din Romania. Asa au fost surprinsi in prima zi de scoala

Mult asteptata zi de 14 septembrie a fost una cu multe emotii pentru elevi si parinti, mai ales ca noul an scolar a venit cu multe schimbari din cauza pandemiei de coronavirus. Regulile de igiena impuse de autoritati in scoli nu au fost, se pare, respectate de toata lumea. Cum au fost surprinsi Gabriela Firea .

Zile libere platite pentru parinti, in cazul inchiderii scolilor din pricina COVID-19. Cum pot beneficia de bani

Un proiect de ordin al Ministerului Muncii completeaza cadrul legal al zilelor libere acordate parintilor in cazul inchiderii scolilor din cauza COVID-19, masura stabilita initial prin Ordonanta de urgenta a.

Bucurestenii care au platit taxa Oxigen in avans pot cere rambursarea sumelor platite

Bucurestenii care au achitat in avans taxa Oxigen, la care s-a renuntat inainte de a fi implementata, pot depune cerere pentru rambursarea sumelor platite.

Business report: Opriti spaga! Jocurile de noroc - interzise persoanelor indezirabile. Jucatorii - identificati si arhivati. Cum pot cere parintii libere platite pentru a sta cu copiii, incepand de azi. Suedia ar putea fi prima tara fara bani cash

Opriti spaga! Ce datoreaza Astra Arad dupa ce, impotriva aranjamentului primariei lui Firea, a castigat licitatia celor 100 de tramvaie * Proiect: Jocurile de noroc - interzise persoanelor indezirabile si autoexcluse. Toti jucatorii - identificati si arhivati * Sorin Ionita: Daca pierde Firea alegerile, in Primaria Bucuresti va fi lupta de gherila * Cand si cum pot cere parintii libere platite pentru a sta cu copiii mici, incepand de azi * Cel mai mare pericol al acestei perioade nu e accelerarea datoriilor ci inflatia * Megaplanul de dezvoltare a infrastructurii megaafacere pentru vecini: Romania trebuie sa importe 1,8 milioane de tone de bitum * Pentru marile banci centrale ale lumii, deprecierea monedelor a devenit o cursa pana la epuizare * Suedia ar putea deveni prima tara fara bani cash. Oamenii nu vor sa atinga monede si bancnote * Andrei Pitis. Nimic nu e imposibil. Cu conditia sa crezi.

Singurul loc din Romania unde femeile au interzis. Nu au voie sub nicio forma

In Romania exista un loc in care accesul femeilor nu este permis. Mai precis, locul respectiv este singurul loc de pe teritoriul Romaniei unde se aplica avatonul. Ce inseamna avatonul si care este acest loc. Singurul loc din Romania unde femeile sunt interzise Avatonul este chiar legea care opreste intrarea femeilor pe Sfantul Munte Athos .

COTAR: Piata de asigurari din Romania a inregistrat, in 3 luni, echivalentul reclamatiilor inregistrate de piata germana, in peste 22 de ani

Confederatia Operatorilor si Transportatorilor Autorizati din Romania C. ), va face o solicitare catre Guinness Book, pentru introducerea pietei asigurarilor RCA din Romania, care a reusit sa bata toate recordurile mondiale, inregistrand in trimestrul II al acestui an acelasi numar de reclamatii pe care piata de asigurari din Germania il inregistreaza in 22 de ani, se arata intr-un comunicat trimis redactiei.

Orasul din Romania care are cele mai scumpe apartamente. A intrecut pana si Bucurestiul

Capitala nu mai este in fruntea listei celor mai scumpe piete imobiliare din Romania nici in pandemie. Ce alt oras i-a luat locul pe podium si cat sunt chiriile in judetul in cauza? Romanii sunt deja obisnuiti cu preturile extrem de piperate. Ce oras a devansat Capitala la preturile chiriilor? Chiriile sfideaza criza! Pandemia ne-a .

Vedeta din Romania care castiga 17.000 de euro lunar. Din ce face atata banet, usor

Supranumita contesa digitala, vedeta din Romania care acum castiga cat altii in cativa ani a avut un inceput dificil pe autostrada frumosului. A plecat din Aradul natal cu doar 200 de lei in buzunar, a lasat in urma profesia de avocat pentru care se pregatise, prietenii si familia, s-a mutat in Bucuresti si si-a pus .

Cine incearca sa controleze presa din Romania?! Ambasadorul Americii rupe tacerea si face anuntul ferm

Ambasadorul Americii in Romania a spus ca presa din Romania este influentata de comunistii chinezi. Ambasadorul SUA, Adrian Zuckerman, spune ca Huawei se foloseste de platforme rusesti, de bani multi si de romani controversati pentru a minti poporul roman. Presa din Romania, sub controlul comunistilor chinezi? CE anunt a facut ambasadorul Americii, Adrian Zuckerman Adrian .

ştiri de la Playtech

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2124 seconds )