Libnet.ro
UNICEF

12:00

Pensii 2020. Vestea uriasa primita de pensionarii din Romania. Parlamentul voteaza asta

Playtech Playtech,
Pensii 2020. Vestea uriasa primita de pensionarii din Romania. Parlamentul voteaza asta

Este vestea uriasa asteptata de toti pensionarii din Romania. Parlamentul nu este de acord cu ceea ce a decis Guvernul in ceea ce priveste masura majorarii pensiilor cu doar 14%, in contextul in care acestea ar fi trebui marite cu 40%. Parlamentul vrea sa se revina la cresterea cu 40%, valoare stabilita prin noua lege . continuă pe Playtech

Pensii 2020. Cine poate iesi mai devreme la pensie: lista a fost schimbata

O lege actualizata le va permite romanilor care au locuit 30 de ani in zone cu poluare masiva sa iasa mai devreme cu doi ani la pensie, fara penalizari. Lista localitatilor vizate a fost extinsa. Mai devreme la pensie, in orasele poluate. Lista a fost schimbata Klaus Iohannis a promulgat pe 10 septembrie legea potrivit .

Noua Casa 2020. Ce avans si ce dobanzi iti cer bancile din Romania

Noua Casa 2020 a luat startul pe 15 august, iar romanii care doresc sa isi achizitioneze o locuinta au inceput deja sa se intereseze despre conditiile, avansurile si dobanzile cerute de bancile din Romania. Noua Casa 2020. Avans si dobanzi Cele mai importante banci din Romania ofera romanilor posibilitatea de a-si cumpara o locuinta prin .

Crestere brusca a numarului de alegatori la Ceru Bacainti (Alba), una dintre cele mai pustii comune din Romania. Mare parte din votanti sunt flotanti

In comuna Ceru Bacainti, din judetul Alba, una dintre cele mai pustii comune din Romania, in care mai sunt aproximativ de 250 de persoane, dintre care doar 214 cu drept de vot s-a inregistrat in ultima.

Cand si cum ar putea reveni suporterii pe stadioanele din Romania. Ce a spus Ionut Stroe, ministrul Sportului

Ionut Stroe, ministrul Tineretului si Sportului, a vorbit despre posibilitatea ca suporterii sa revina pe stadioanele din Romania in anul 2020, la sfarsitul acestei toamne, intr-un numar si conditii clar.

Solutia pentru invatamantul din Romania, in cuvintele lui Mircea Miclea: viziunea fostului ministru

Invatamantul din Romania este un dezastru de proportii astronomice, cu valori, curriculum si proceduri desprinse din secolul trecut. Desi este improbabil sa se schimbe vreodata, Mircea.

Cel mai nou cuplu celebru din Romania: milionarul de 22 de ani si vloggerita cu un succes nebun pe Instagram

Cel mai nou cuplu din Romania este compus dintr-un milionar si o vloggerita celebra pe Instagram. Unul dintre cei mai tineri milionari din Silicon Valley s-a indragostit lulea de prima vloggerita din Romania, care a atras un milion de urmaritori pe pagina personala de Instagram. Un tanar milionar, apropiat de-al sefului Facebook si Apple, se .

Veste imensa pentru soferi. Cea mai ieftina benzina din Romania

Incepand cu marti 15 septembrie, soferii din Romania pot cumpara benzina si motorina cu un adaos comercial de doar 0,1%. Unde se poate gasi cel mai ieftin combustibil din Romania. Soferii primesc o veste buna. Cel mai ieftin combustibil din Romania Mihai Anastasescu, un om de afaceri din Romania si proprietarul companiei NEPTUN SA din .

Se fac angajari la o mare companie din Romania. Salarii de peste 3.000 de lei

In plina pandemie, unul din marile lanturi de restaurante de tip fast-food, anunta angajari masive. Posturile sunt disponibile in diferite orase din Romania. Compania a scos la bataie aproximativ 400 de noi posturi. KFC Romania face angajari in plina pandemie Conform celor de la Economica, unul din marile lanturi de restaurante de tip fast-food, KFC .

Orasul din Romania unde a fost gasita cea mai mare comoara. Cat aur a fost descoperit

Una dintre cele mai mari comori descoperite vreodata in Romania a fost scoasa la lumina, accidental, de inundatii. Oamenilor nu le-a venit sa creada cat aur au gasit! Cea mai mare comoara din Romania, gasita de pescari. Cat aur au pescuit Filmele si legendele americane sunt pline de aventuri ale vanatorilor de comori, insa putini .

KLAUS IOHANNIS: Este evident ca infrastructura din Romania a ramas mult in urma, nu prea s-a vrut sa se dezvolte

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, astazi, ca este evident ca infrastructura din Romania a ramas mult in urma, pentru ca nu prea s-a vrut sa se dezvolte, subliniind ca aceasta paradigma se va schimba.

ştiri de la Playtech

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,227 seconds )