Libnet.ro
UNICEF

06:45

Posta Romana, cea care aduce pensia pentru milioane de oameni, vine cu un anunt important pentru toti romanii

Playtech Playtech,
Posta Romana, cea care aduce pensia pentru milioane de oameni, vine cu un anunt important pentru toti romanii

Posta Romana, institutia care livreaza pensia pentru milioane de pensionari a facut un anunt foarte important pentru toti romanii. Astfel, potrivit anuntului Postei Romane, aceasta a reusit sa deschida un nou punct vamal pentru expedierile din China, si Australia, in contextul in care numarul acestora a crescut constant in perioada pandemiei de COVID-19. Posta Romana, . continuă pe Playtech

Posta Romana se reorganizeaza in pandemie. Cum va functiona. Asta va duce la o crestere a veniturilor companiei

Posta Romana si-a deschis, vineri, un nou sediu, mai precis un birou de schimb international, unde vor ajunge corespondenta si coletele expediate catre China si Australia, dar si cele sosite din Singapore si Israel.

Condimentul care face minuni pentru boli. Putini oameni stiu ce beneficii are

Putini oameni stiu de beneficiile extraordinare ale unui condiment pe care cei mai multi il au in bucatarie. Ce mirodenie face minuni nu doar in preparate? Condimentul care este un medicament natural Romanii il folosesc aproape in fiecare mancare traditionala, iar in rest se feresc de el, dar foaia de dafin aduce si alte beneficii.

Director de spital, avertisment sumbru pentru milioane de romani: Numarul cazurilor e ingrijorator. Saptamana viitoare poate sa fie o provocare pentru sistemul de sanatate

Doctorul Beatrice Mahler, directorul Spitalului de Pneumoftiziologie Marius Nasta, trage un semnal de alarma cu privire la explozia numarului de imbolnaviri de COVID-19. Aceasta se arata extrem de ingrijorata de suprolicitarea sistemului medical, temandu-se ca in viitorul apropiat nu va mai face fata. Urmeaza o saptamana de foc pentru spitalele din Bucuresti Medic pneumolog si .

Casa de pensii: fenomenul care ar afecta 5 milioane de pensionari. S-a intamplat in august cu peste 950.000 de romani

Casa de Pensii a facut anuntul. S-a intamplat in luna august cu peste 950. 000 de romani, iar fenomenul ar putea afecta 5 milioane de pensionari. Anuntul facut de Casa de Pensii Casa Nationala de Pensii Publice a anuntat ca aproape 950. 000 de batrani au primit indemnizatia sociala pentru pensionari in luna august. Din totalul beneficiarilor .

Lista tarilor care au restrictii pentru Romania. Avem nevoie de test negativ daca vrem sa mergem in vacante

In contextul pandemiei, numeroase state europene restrictioneaza circulatia romanilor pe teritoriul lor. Astfel, multe dintre ele impun izolarea la intrarea in tara, altele cer teste de coronavirus negative, iar altele interzic cu totul intraea. Iata lista acestora, potrivit Ministerului Afacerilor Externe. Lista tarilor care au restrictii pentru Romania Polonia Polonia a introdus din data .

ştiri de la Playtech

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2278 seconds )