Libnet.ro
UNICEF

11:45

Probleme pentru mii de soferi. Ce risca cei care vor sa isi ia permisul de conducere

Playtech Playtech,
Probleme pentru mii de soferi. Ce risca cei care vor sa isi ia permisul de conducere

Restrictiile impuse de autoritati in contextul pandemiei de coronavirus au creat o situatie imposibil de gestionat pentru viitorii soferi. Ce risca sa pateasca mii de romani care vor sa isi ia permisul de conducere. Probleme pentru mii de viitori soferi. Ce risca romanii care vor sa isi ia permisul de conducere in perioada aceasta Dupa . continuă pe Playtech

Alegeri locale 2020. Lista candidatilor din Craiova care vor administratia orasului

In urmatoarele zile vom afla cine sunt cei care vor ramane in functie sau numele celor care vor castiga, pentru prima data, un mandat de primar. Astfel, candidatii incearca sa convinga electoratul in lupta pentru cat mai multe voturi. Situatia sta la fel si in Craiova, unde s-au inscris pe liste 10 reprezentanti ai formatiunilor .

Statele Unite sustin ca sanctiunile ONU contra Iranului au reintrat in vigoare si anunta ca cei care le incalca vor fi pedepsiti

Statele Unite au proclamat unilateral in cursul noptii de sambata spre duminica, ca sanctiunile Natiunilor Unite contra Iranului sunt din nou in vigoare si au promis sa ii pedepseasca pe cei care le incalca, intr-un gest care risca sa mareasca izolarea lor, dar si tensiunile internationale, noteaza AFP, preluata de Agerpres.

Ludovic Orban, anunt de ultim moment pentru cei care se intorc din strainatate. Ce vor fi obligati sa faca

Anunt de ultima ora din partea premierului Romaniei. Ludovic Orban a anuntat in cursul diminetii de luni ca in ciuda cresterilor mari de cazuri COVID-19, situatia este pentru moment tinuta sub control, insa Guvernul are in vederea modificarea restrictiilor cu privire la carantinarea cetatenilor pentru 14 zile. Noi masuri sunt in analize si discutii Ludovic .

Alegeri locale 2020. Lista candidatilor din Iasi care vor conducerea administratiilor locale

Cei mai multi candidati pentru functia de primar la alagerile locale ce vor avea loc in data de 27 septembrie 2020 sunt in: Bucuresti, Constanta, Timisoara, Suceava, Cluj Napoca si Iasi, potrivit ultimelor statistici. Asadar, se anunta o cursa cel putin interesanta! in acest artocol, va vom prezenta lista candidatilor din Iasi, unde actualul primar, .

Probleme pentru iubitul Iuliei Vantur! Familia Khan, implicata in trafic de droguri. Au fugit deja de acasa!

Familia lui Slaman Khan este implicata in trafic de droguri! Momente grele pentru iubitul Iuliei Vantur. Noile detalii aduse in spatiul public i-a prins deja pe drumuri pe rudele celebrului actor. Ce informatii se stiu pana la momentul acesta? Familia lui Salman Khan, implicata in trafic de droguri Familia iubitului Iuliei Vantur este implicata intr-un .

Descoperire istorica in apele Mexicului. Se confirma tot ce stia omenirea despre mayasi, cei care au prezis sfarsitul lumii

O descoperire istorica a fost facuta in apele Mexicului. S-a confirmat tot ce stia omenirea despre mayasi, cei care au prezis sfarsitul lumii. Arheologii din Mexic au confirmat ca o nava scufundata descoperita in largul peninsulei Yucatan a fost folosita pentru transportarea mayasilor vanduti in sclavie. Descoperirea ce va marca planeta. Adevarul despre civilizatia mayasa, .

Mesaje de sfantul Matei. Idei de urari frumoase pentru cei care au acest nume

Conform calendarului romano-catolic, astazi 21 septembrie 2020, se sarbatoreste Sfantul apostol si evanghelist Matei. Mesaje frumoase pentru cei care poarta numele sfantului Matei Sfantul Matei era unui din cei 12 apostoli ai lui Iisus Hristos. Totodata el era unul dintre cei patru evanghelisti, alaturi de: Luca, Ioan si Marcu. El locuia in Capernaum si era .

Marea Britanie stabileste noi conditii pentru bancile din UE care vor sa opereze in Regatul Unit

Fondurile de investitii si bancile din Uniunea Europeana care vor sa-si stabileasca o baza in Regatul Unit dupa Brexit trebuie sa aiba suficient personal de conducere pentru a putea fi adecvat supervizate, a anuntat miercuri Autoritatea pentru Conduita Financiara din Marea Britanie FCA).

Alegeri locale 2020. Lista candidatilor din Suceava care vor conducerea administratiilor locale

A mai ramas putin timp pana la data alegerilor locale din acest an, care vor stabili cine se va instala la conducerea administratiilor locale pentru urmatorii patru ani. in lupta pentru scaunul de edil, candidatii fac tot ce le sta in putinta pentru a-i convinge pe alegatori sa puna stampila pe numele lor. in cursa .

Conditiile de concurs pentru cadrele didactice care vor sa ocupe un post din cele 500 vacantate in acest an scolar

Concursul pentru angajarea cadrelor didactice pe cele 500 de posturi care vor fi vacantate in acest an scolar va consta intr-o proba scrisa pe care dascalii le vor sustine la scoala respectiva, cu subiecte elaborate tot de reprezentantii unitatilor de invatamant.

ştiri de la Playtech

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,199 seconds )