Libnet.ro
UNICEF

01:05

Profetia teribila a lui Raed Arafat. Ce urmari vor avea alegerile locale asupra pandemiei de COVID-19

Playtech Playtech,
Profetia teribila a lui Raed Arafat. Ce urmari vor avea alegerile locale asupra pandemiei de COVID-19

Secretarul de stat in MAI, Raed Arafat, a vorbit in cursul serii de marti despre perioada grea cu care s-a confruntat, in contextul pandemiei de COVID-19. Acesta a dezvaluit momentele dificile pe care trebuie sa le gestioneze, mai ales atunci cand este aspru criticat pentru deciziile luate spre binele cetatenilor. Printre altele, seful DSU a . continuă pe Playtech

Dana Budeanu il face praf pe Raed Arafat din cauza mastilor! A scos adevarul la iveala, in sfarsit

Dana Budeanu, cunoscuta pentru clipurile ei cu tenta critica la adresa autoritatilor, se pare ca a facut iar valva. in cel mai recent interviu, Dana il acuza dur pe Raed Arafat, subiectul fiind mastile de protectie. Dana Budeanu il face praf pe Raed Arafat din cauza mastilor Dana Budeanu este din ce in ce mai .

Raed Arafat, acuzatii grave! Cineva a platit bani!

Secretarul de stat, Raed Arafat, este convins ca persoanele care instiga romanii sa nu poarte masca de protectie in timpul pandemiei de coronavirus sunt platite ca sa manipuleze cetatenii.

Raed Arafat: A existat politizare in aceasta pandemie. Se poate ajunge in situatia in care populatia sa nu mai creada nimic si sa nu mai asculte nimic. Asta ar fi cel mai grav

Raed Arafat, seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, a precizat ca momentul alegerilor si campania electorala nu incurca in vreun fel gestionarea epidemiei de COVID-19, insa o ingreuneaza. De.

Raed Arafat spune adevarul: Pandemia a fost politizata! E foarte gresit! Putem ajunge...

Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, Raed Arafat, a vorbit despre momentele grele din timpul pandemiei si despre faptul ca aceasta a fost politizata.

Raed Arafat, plangere la CNA impotriva Romania TV. Ce l-a deranjat pe secretarul de stat si ce amenda a primit televiziunea

Raed Arafat, secretar de stat si sef al Departamentului pentru Situatii de Urgenta din cadru M. I, a depus o plangere impotriva postului Romania TV. Membrii Consiulului National al Audiovizualului CNA) au discutat aceasta reclamatie in sedinta de astazi, 22 septembrie.

OMER TETIK, DIRECTOR GENERAL BANCA TRANSILVANIA: Investitorii vor avea acces la o piata cu o reputatie mai buna

Actionarii Bancii Transilvania TLV) si investitorii in general vor avea, ca urmare a promovarii Bursei de Valori Bucuresti BVB) la statutul de piata emergenta secundara, acces la o piata mult mai reputabila, a spus Omer Tetik, directorul general al TLV. Acesta a mai afirmat ca actionarii TLV vor avea in Banca Transilvania un emitent mult mai vizibil, o vizibilitate care responsabilizeaza societatea, dar si ca emitentul este onorat ca este una din companiile care au calificat Romania.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2146 seconds )