Libnet.ro
UNICEF

01:05

Traian Basescu, acuzatii extrem de grave la adresa Guvernului: Mai Ludovice, mai hotilor si din moartea romanilor vreti sa faceti bani?!

Playtech Playtech,
Traian Basescu, acuzatii extrem de grave la adresa Guvernului: Mai Ludovice, mai hotilor si din moartea romanilor vreti sa faceti bani?!

In contextul pandemiei de COVID-19 si al exploziei numarului de cazuri, Traian Basescu nu a mai rezistat, astfel ca a transmis un mesaj plin cu sageti catre Guvern. intr-o postare publicata pe o retea de socializare, fostul presedinte al Romaniei il acuza pe Orban si pe oamenii lui de furt si inselaciune, riscand sanatatea oamenilor. continuă pe Playtech

Traian Basescu, despre productia romaneasca de masti: Romarm nu a mai produs nimic. Masinile s-au stricat. Nu exista in Romarm inginer care fabrica armament si care sa poata repara masinile de cusut masti

Fostul presedinte, Traian Basescu, atrage atentia, intr-o postare pe Facebook, asupra faptului ca Romarm nu a produs inca masti de protectie, in conditiile in care, la finalul lunii martie, ministrul.

Traian Basescu, atac dur la Guvern: Mai Ludovice, mai hotilor...!

Fostul presedinte, Traian Basescu, a postat un mesaj pe o retea sociala prin care ataca dur Guvernul Orban cu privire la mastile de protectie care nu au mai fost produse de Romarm. Trebuiau facute importuri cu prieteni contra spaga, spune Basescu.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2409 seconds )