Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cine este preotul care a oficiat slujba de inmormantare a lui Cornel Gales. Tot el a slujit si la funeraliile Ilenei Ciuculete

Playtech Playtech,
Cine este preotul care a oficiat slujba de inmormantare a lui Cornel Gales. Tot el a slujit si la funeraliile Ilenei Ciuculete

Soarta, cuvant cu mai multe intelesuri, dar cu o putere care nu poate fi schimbata de om. Preotul care a oficiat slujba de inmormantare a lui Cornel Gales a fost si la capataiul Ilenei Ciuculete. Cine este? Preotul care a oficiat slujba de inmormantare a lui Cornel Gales a fost si la capataiul Ilenei Ciuculete. continuă pe Playtech

Vrea sa o antreneze pe Simona Halep, dupa ce a invins cancerul. Cine este sportiva care a impresionat o lume intreaga

O fosta tenismena italiana dezvaluie ca a invins lupta cu cancerul si ar dori sa reintre pe teren. Nu oricum, ci in calitate de antrenor. Francesca Schiavone, o cunoscuta tenismena de origine italiana a marturisit in urma cu cateva zile ca in ultimele sapte luni s-a luptat cu una din cele mai raspandite boli si .

Cine este sotul lui Marie (Roxette), cel care i-a fost alaturi cat timp s-a luptat cu cancerul

Toata lumea o cunoaste pe regretata Marie Fredriksson, solista trupei Roxette, insa iata cine este barbatul care i-a stat alaturi in toti cei 17 ani in care s-a luptat cu nemilosul cancer! .

Cine este numerologul Mihai Voropchievici. Ce studii are si de ce runele lui au ajuns atat de celebre

Mihai Voropchievici este unul din cei mai importanti, daca nu chiar cel mai important numerolog din plan local. Nivelul inalt de pregatire, precum si indelungata experienta pe care a dobandit-o de-a lungul timpului in profesia sa, Mihai Voropchievici este una din figurile centrale ale numerologiei din Romania. Cine este Mihai Voropchievici, discretul numerolog al Romaniei .

Cine este Mukinka, africanul care a castigat editia 7 iUmor. Cum s-a apucat de stand-up

Editia 7 a show-ului de comedie iUmor a fost castigata de africanul Mukinka. Cine este si cum s-a apucat de stand-up? Totul despre comediant. Mukinka, africanul care a castigat editia 7 iUmor. Cine este si cum s-a apucat de stand-up? Mukinka Chibanga este marele castigator din sezonul 7 iUmor, numarul sau reusind sa ii impresioneaze .

Cine este, de fapt, Horia Brenciu. Juratul Vocea Romaniei s-a lansat la TVR, la emisunea Robingo

Toata lumea sti cine este Horia Brenciu, cantaret, entertainer si prezentator roman de televiziune, mai nou jurat la Vocea Romaniei, insa putini stiu care este de fapt numele complet si adevarat al artistului. Cine este, de fapt, Horia Brenciu in buletin, Horia este de fapt Horea, iar antrenorul mai raspunde si la numele de Augustus, .

Cine este Lidia Fecioru. Ce a facut astrologul de la Antena 3 cand s-a intalnit cu sotul ei dupa 18 ani de la divort

Un bioenergoterapeut, la fel cum este si Lidia Fecioru, este cel care se ocupa cu vindecarea bolilor prin intermediul calitatilor lui bioenergetice. Acesta studiaza sursele energetice si transformarile de energie la nivelul materiei vii. Lidia Fecioru este unul din cei mai cunoscuti bioenergoterapeuti si astrologi din Romania. Vedeta poate fi vazuta des pe micile ecrane, .

Monica Anghel recunoaste ca sotul ei e gelos. Cine este partenerul artistei si cu ce se ocupa

Monica Anghel a vorbit in premiera despre relatia cu sotul ei, un subiect pe care vedeta il abordeaza destul de rar de altfel. in utimele luni, Monica Anghel a fost in atentia presei mondene prin prisma faptului ca pierdut din greutate. Desi multi au presupus ca aceasta pierdere a kilogramelor in plus s-a realizat in .

Cine este sotia lui Florin Piersic. Anna este foarte frumoasa, dar apare extrem de rar in public

Sarmant, talentat, gentil, Florin Piersic a avut cum sa cunoasca femeia, prin filmul vietii lui trecand multe. A ramas doar cu una, Anna Torok, o aparitie rara in public. Cine este partenera maestrului? Cine este Anna Torok, sotia lui Florin Piersic? Florin Piersic 83 de ani) actor de teatru si film, a jucat drama, comedie, .

Cine este sora Anamariei Prodan Reghecampf si cu ce se ocupa. Anca locuieste in America FOTO

Anamaria Prodan Reghecampf s-a fotografiat alaturi de sora ei mai mica si a postat poza pe contul personal de Instagram. Cei care o urmaresc pe reteaua de socializare au vrut sa afle cu ce se ocupa Anca in Statele Unite ale Americii. Anca, sora mai mica a Anamariei Prodan, locuieste in America Anca locuieste in .

Cine este Codruta, fiica de suflet a Ilenei Ciuculete. Mesaj transant dupa moartea lui Cornel Gales

Fata de suflet a Ilenei Ciuculete a venit in prim-plan cu prima reactie dupa decesul fulgerator al lui Cornel Gales. Codruta Floricel a fost in preajma cantaretei pe tot parcursul casniciei acesteia cu Gales. Fata de suflet a Ilenei Ciuculete, mesaj transant dupa moartea lui Gales Codruta Floricel este o tanara care a impresionat-o extrem .

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,229 seconds )