Libnet.ro
UNICEF

00:07

Cornel Gales va fi adus in tara, in cele din urma. Cine a platit costurile enorme ale repatrierii trupului neinsufletit

Playtech Playtech,
Cornel Gales va fi adus in tara, in cele din urma. Cine a platit costurile enorme ale repatrierii trupului neinsufletit

Cornel Gales si-a gasit sfarsitul, in weekendul care s-a incheiat, departe de tara. Fostul impresar isi va dormi, insa, somnul de veci, in Romania, pentru ca urmeaza sa fie adus din Spania, acolo unde a murit. Mai mult, fostul sot al cantaretei de muzica populara Ileana Ciuculete va fi condus pe ultimul drum, odata ce . continuă pe Playtech

Ce spunea Cornel Gales dupa moartea regretatei Ileana Ciuculete. Cu cine a inselat-o in timpul casniciei

Cornel Gales a murit intr-un accident rutier in Spania, la doi ani dupa ce sotia lui, celebra interpreta de muzica populara Ileana Ciuculete, a incetat din viata. Dupa moartea artistei, el a acordat un interviu in cadrul caruia a recunoscut ca a inselat-o, la inceputul anilor 90. Ce spunea Cornel Gales dupa moartea regretatei Ileana .

Cornel Gales a murit intr-un accident auto. Cu cine se afla in masina. Nasa lui de cununie a facut primele declaratii

Cornel Gales a murit intr-un accident rutier in Spania. Vaduvul Ilenei Ciuculete se mai afla cu doua persoane in masina in momentul in care s-a produs tragedia si nu ar fi purtat centura de siguranta. Informatiile au fost oferite de nasa lui de cununie, Doina Belu. Cornel Gales a murit intr-un accident auto. Nasa lui .

Cat de mult s-a schimbat Cornel Gales, dupa ce s-a mutat cu Vivi in Spania. De la o viata modesta la lux si opulenta

Cornel Gales a murit, duminica, in urma unui accident rutier care s-a produs in Spania. Vaduvul Ilenei Ciuculete se mutase in Spania dupa moartea regretatei interprete de muzica populara, alaturi de Viviana, femeia care i-a fost alaturi dupa momentul greu din 2017. Cornel Gales s-a schimbat foarte mult dupa ce s-a mutat in Spania Ileana .

Ce a postat ultima data Cornel Gales pe contul de Facebook. Fostul sot al Ilenei Ciuculete era trist si abatut

Cornel Gales s-a stins din viata si a lasat in urma lui numai durere in sufletele celor care l-au cunoscut. Fostul sot al Ilenei Ciuculete s-a stins din viata la 60 de ani, dupa ce masina la volanul careia.

Cand va fi adus in tara corpul lui Cornel Gales. Cine se va ocupa de inmormantarea fostului sot al Ilenei Ciuculete

Trupul neinsufletit al lui Cornel Gales se afla in acest moment intr-o morga din Spania, iar Viviana, partenera lui de viata, a plecat deja spre locatie pentru a-l ridica. Dupa ce va fi adus in Romania, acesta va fi inmormantat in Cimitirul Straulesti din Capitala, langa fosta lui sotie, regretata interpreta de muzica populara Ileana .

E iNGROZITOR! Ce A SCRIS PRESA din Spania despre ACCIDENT: CUM A MURIT, de fapt, CORNEL GALES! E DE NECREZUT ... DEZVALUIRI SOC au iesit la iveala

Moartea lui Cornel Gales, sotul Ilenei Ciuculete, a socat intreaga tara! El a murit in urma unui accident rutier, in Spania.

Fratele lui Cornel Gales este iubitul unei cunoscute vedete din trustul PRO TV. Cei doi nu isi mai vorbeau de mai multi ani

Cornel Gales a murit duminica, pe data de 1 decembrie, in urma unui accident rutier, care s-a petrecut in Spania. Impactul de masina a fost confirmat in mod oficial de catre autoritati, iar fostul impresar se afla de aproximativ doi ani departe de Romania, pentru ca se stabilise in respectiva tara, in care si-a gasit .

SOC: CUM A MURIT, de fapt, CORNEL GALES, sotul Ilenei Ciuculete?! ABIA ACUM s-a AFLAT ADEVARUL! Acesta este FILMUL TRAGEDIEI

Cornel Gales a murit intr-un mod cutremurator. Vestea mortii lui a socat toata tara. Sotul Ilenei Ciuculete si-a gasit sfarsitul in urma unui accident rutier, pe care l-a suferit in Spania, acolo unde.

Suma uriasa pe care Viviana ar trebui sa o plateasca pentru repatrierea trupului lui Cornel Gales. Ce se intampla acum la morga

Trupul neinsufletit al lui Cornel Gales ar putea sa nu poata fi adus acasa. Sotul regretatei cantarete Ileana Ciuculete ar putea sa fie inmomantat in Spania, loc in care s-a produs accidentul rutier in care si-a pierdut viata. Trupul neinsufletit al lui Cornel Gales ar putea sa nu ajunga acasa Viviana, cea care l-a iubit, .

Greseala fatala pe care a facut-o Cornel Gales. Cu cine se afla in masina cand a murit

Cornel Gales a murit astazi, 12 noiembrie, intr-un accident de masina. Vaduvul regretatei artiste Ileana Ciuculete se afla in automobil cu alte doua persoane. Viviana a fost cea care a confirmat vestea tragica. Conform primelor declaratii oferite pentru wowbiz. ro de nasa lui de cununie, se pare ca barbatul a facut o greseala fatala: nu purta .

ştiri de la Playtech

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2197 seconds )