Libnet.ro
UNICEF

19:00

Ce a facut Cornel Gales cu rochia Ilenei Ciuculete, chiar la pomana. Silvana Riciu a dezvaluit tot

Playtech Playtech,
Ce a facut Cornel Gales cu rochia Ilenei Ciuculete, chiar la pomana. Silvana Riciu a dezvaluit tot

Cornel Gales a decedat pe 1 decembrie, cu cateva zile in urma, cand se afla intr-un autoturism ce a fost implicat intr-un grav accident rutier, in Spania. Cea care a fost sunata cu privire la moartea fulgeratoare a barbatului pe care-l stia bine, departe de casa, a fost nasa de cununie a acestuia si a . continuă pe Playtech

SOC: CUM A MURIT, de fapt, CORNEL GALES, sotul Ilenei Ciuculete?! ABIA ACUM s-a AFLAT ADEVARUL! Acesta este FILMUL TRAGEDIEI

Cornel Gales a murit intr-un mod cutremurator. Vestea mortii lui a socat toata tara. Sotul Ilenei Ciuculete si-a gasit sfarsitul in urma unui accident rutier, pe care l-a suferit in Spania, acolo unde.

Imagini de colectie de la nunta lui Cornel Gales cu Ileana Ciuculete. Gestul facut de Maria Ciobanu si Ion Dolanescu

Cornel Gales si Ileana Ciuculete au avut o relatie extrem de frumoasa la exterior, asa cum au sustinut gurile rele dupa moartea Ilenei. Se pare ca lucrurile dintre ei au fost cuprinse intotdeauna de compromisuri. Cu toate astea, Ileana s-a casatorit din dragoste cu omul langa care a stat mai bine de 23 de ani.

E iNGROZITOR! Ce A SCRIS PRESA din Spania despre ACCIDENT: CUM A MURIT, de fapt, CORNEL GALES! E DE NECREZUT ... DEZVALUIRI SOC au iesit la iveala

Moartea lui Cornel Gales, sotul Ilenei Ciuculete, a socat intreaga tara! El a murit in urma unui accident rutier, in Spania.

Incredibil! Ce repeta Cornel Gales in mod obsesiv chiar inainte de accident

Cornel Gales, fostul sot al Ilenei Ciuculete, a murit intr-un accident de masina. Tragedia s-a produs in Spania, acolo unde Cornel Gales locuia cu iubita lui. Apropiatii impresarului sunt socati de.

Cornel Gales si fiii Ilenei Ciuculete, scandal pe averea cantaretei. Ce s-a intamplat cu casa artistei

Cornel Gales si fiii regretatei sotii ale sale au avut o relatie extrem de tensionata dupa moartea solistei. Baietii Ilenei sustineau pe o parte ca Gales nu ar avea dreptul la averea mamei lor, iar Cornel afirma ca i-a fost alaturi 25 de ani si ca ar fi normal ca lucrurile sa se imparta cu .

Ipoteze noi. Cornel Gales nu se afla, de fapt, la volan. Masina, condusa de un barbat fara permis

Cornel Gales, vaduvul Ilenei Ciuculete a murit intr-un accident de masina in Spania. Sotul Ilenei Ciuculete, interpreta de muzica populara care a incetat din viata in anul 2017, a murit intr-un accident de masina in Spania. Nasa de cununie este cea care a marturisit intr-un comentariu pe Facebook ca a primit vestea trista. Moartea sa .

Prima reactie a lui Vivi, presupusa iubita a lui Cornel Gales, dupa ce a aflat ca acesta a murit: Sunt disperata

Din nefericire, s-a confirmat informatia potrivit careia Cornel Gales, vaduvul Ilenei Ciuculete, a murit intr-un accident rutier in Spania. Viviana, sefa si presupusa iubita a barbatului, a declarat ca acesta a incetat din viata. Cornel Gales a murit intr-un accident de masina in Spania Din pacate, s-a confirmat. Nu sunt prea multe de zis, nici .

Gestul socant facut de Cornel Gales la doar trei saptamani dupa ce a murit Ileana Ciuculete. Ce i-a pus pe cruce

Cornel Gales a murit in cursul zilei de duminica, 1 decembrie, intr-un accident rutier. Acum, la doar o zi de la tragicul eveniment, ies la iveala cateva detalii nestiute despre zilele de dupa moartea extrem de rapida a Ilenei Ciuculete. Ce gest a facut Cornel la doar trei saptamani de la decesul regretatei artiste? Gestul .

Cum au reactionat apropiatii lui Cornel Gales, dupa ce le-a prezentat-o pe Viviana. Multi l-au pus la zid dupa moartea Ilenei Ciuculete

Cornel Gales a murit, duminica, dupa ce a fost implicat intr-un accident rutier in Spania. Fosta lui sotie, celebra interpreta de muzica populara Ileana Ciuculete, a incetat din viata in 2017, iar barbatul si-a facut ulterior o alta relatie. El nu le-ar fi spus insa aproiatilor lui faptul ca Viviana este iubita lui. Cum au .

Blestemul Ilenei Ciuculete a facut ravagii! Ce i-a spus lui Cornel Gales inainte de moarte! Te voi astepta acolo, Sus, cand vei fi pregatit sa vii

O noua tragedie a zguduit lumea mondena in urma cu cateva zile! Sotul Ileanei Ciuculete a murit intr-un tragic accident. in acest context s-a aflat ce i-a spus marea artista lui Cornel Gales inainte de a.

ştiri de la Playtech

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3357 seconds )