Libnet.ro
UNICEF

05:45

Fosta sotie a lui Cornel Gales, prima reactie dupa moartea acestuia. A parasit-o cand fetita lor avea doar 4 ani

Playtech Playtech,
Fosta sotie a lui Cornel Gales, prima reactie dupa moartea acestuia. A parasit-o cand fetita lor avea doar 4 ani

Prima sotie a lui Cornel Gales a reactionat dupa ce a aflat ca barbatul si-a pierdut viata intr-un accident rutier in Spania, dar nu a parut afectata de tragica veste. Femeia sustine ca acesta a parasit-o in urma cu mai bine de 27 de ani si nu s-a mai interesat nici macar de fiica lui, . continuă pe Playtech

Adrian Nastase, prima reactie dupa ce s-a cerut sa-i fie retras ordinul Steaua Romaniei

Fostul premier Adrian Nastase a avut o prima reactie la scrisoarea intocmita deTommy Iuliu Joul Tomescu,organizatorul mitingului Diasporei din 10 august 2018, prin care ii cere presedintelui Klaus.

Prima reactie a lui Victor Ponta dupa ce Mihai Tudose a demisionat din Pro Romania: Este dreptul sau. A fost in dezcord cu o decizie majoritara a partidului

Victor Ponta a avut o prima reactie dupa ce Mihai Tudose a demisionat din Pro Romania. Liderul partidului a sustinut ca europarlamentarul este in total dezacord cu liderii Pro Romania si acesta ar fi fost.

Prima reactie a lui Vivi, presupusa iubita a lui Cornel Gales, dupa ce a aflat ca acesta a murit: Sunt disperata

Din nefericire, s-a confirmat informatia potrivit careia Cornel Gales, vaduvul Ilenei Ciuculete, a murit intr-un accident rutier in Spania. Viviana, sefa si presupusa iubita a barbatului, a declarat ca acesta a incetat din viata. Cornel Gales a murit intr-un accident de masina in Spania Din pacate, s-a confirmat. Nu sunt prea multe de zis, nici .

Cum au reactionat apropiatii lui Cornel Gales, dupa ce le-a prezentat-o pe Viviana. Multi l-au pus la zid dupa moartea Ilenei Ciuculete

Cornel Gales a murit, duminica, dupa ce a fost implicat intr-un accident rutier in Spania. Fosta lui sotie, celebra interpreta de muzica populara Ileana Ciuculete, a incetat din viata in 2017, iar barbatul si-a facut ulterior o alta relatie. El nu le-ar fi spus insa aproiatilor lui faptul ca Viviana este iubita lui. Cum au .

Cand va fi adus in tara corpul lui Cornel Gales. Cine se va ocupa de inmormantarea fostului sot al Ilenei Ciuculete

Trupul neinsufletit al lui Cornel Gales se afla in acest moment intr-o morga din Spania, iar Viviana, partenera lui de viata, a plecat deja spre locatie pentru a-l ridica. Dupa ce va fi adus in Romania, acesta va fi inmormantat in Cimitirul Straulesti din Capitala, langa fosta lui sotie, regretata interpreta de muzica populara Ileana .

Singurele rude pe care Cornel Gales le mai avea. Familia secreta pe care o parasise pentru Ileana Ciuculete

Prima sotie a lui Cornel Gales nu a parut foarte afectata de moartea lui. Nela Pintoiu a marutrisit ca barbatul nu a mai tinut legatura cu ea dupa divortul din urma cu 27 de ani si nici macar nu l-a mai interesat ce face fiica lui. Nici fostul lui cumnat nu a dorit sa vorbeasca .

Cat de mult s-a schimbat Cornel Gales, dupa ce s-a mutat cu Vivi in Spania. De la o viata modesta la lux si opulenta

Cornel Gales a murit, duminica, in urma unui accident rutier care s-a produs in Spania. Vaduvul Ilenei Ciuculete se mutase in Spania dupa moartea regretatei interprete de muzica populara, alaturi de Viviana, femeia care i-a fost alaturi dupa momentul greu din 2017. Cornel Gales s-a schimbat foarte mult dupa ce s-a mutat in Spania Ileana .

Ce spunea Cornel Gales dupa moartea regretatei Ileana Ciuculete. Cu cine a inselat-o in timpul casniciei

Cornel Gales a murit intr-un accident rutier in Spania, la doi ani dupa ce sotia lui, celebra interpreta de muzica populara Ileana Ciuculete, a incetat din viata. Dupa moartea artistei, el a acordat un interviu in cadrul caruia a recunoscut ca a inselat-o, la inceputul anilor 90. Ce spunea Cornel Gales dupa moartea regretatei Ileana .

Cum a reactionat unul din fii Ilenei Ciuculete, dupa ce s-a aflat ca a murit Cornel Gales. Se judecau de doi ani

Dupa cum stiti deja, fostul sot al celebrei cantarete de muzica populara, Ileana Ciuculete, a decedat intr-un accident de autoturism in Spania. Nici reactiile familiei solistei nu au incetat sa apara. Cum a reactionat unul din fii Ilenei Ciuculete, dupa ce s-a aflat ca a murit Cornel Gales. La scurt timp dupa aflarea stirii despre .

Gestul socant facut de Cornel Gales la doar trei saptamani dupa ce a murit Ileana Ciuculete. Ce i-a pus pe cruce

Cornel Gales a murit in cursul zilei de duminica, 1 decembrie, intr-un accident rutier. Acum, la doar o zi de la tragicul eveniment, ies la iveala cateva detalii nestiute despre zilele de dupa moartea extrem de rapida a Ilenei Ciuculete. Ce gest a facut Cornel la doar trei saptamani de la decesul regretatei artiste? Gestul .

ştiri de la Playtech

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2167 seconds )