Libnet.ro
UNICEF

14:47

Fratele lui Cornel Gales este iubitul unei cunoscute vedete din trustul PRO TV. Cei doi nu isi mai vorbeau de mai multi ani

Playtech Playtech,
Fratele lui Cornel Gales este iubitul unei cunoscute vedete din trustul PRO TV. Cei doi nu isi mai vorbeau de mai multi ani

Cornel Gales a murit duminica, pe data de 1 decembrie, in urma unui accident rutier, care s-a petrecut in Spania. Impactul de masina a fost confirmat in mod oficial de catre autoritati, iar fostul impresar se afla de aproximativ doi ani departe de Romania, pentru ca se stabilise in respectiva tara, in care si-a gasit . continuă pe Playtech

Cornel Gales a murit suparat pe fratele lui. Acesta este iubitul unei vedete TV. Ce se intamplase intre cei doi

Cornel Gales pornea in urma cu cativa ani un razboi cu fratele lui si cu logodnica acestuia, vedeta TV Ioana Maria Moldovan. Fostul impresar ii acuza pe cei doi ca i-au ascuns moartea tatalui sau. De atunci,.

Fratele Ilenei Ciuculete, dupa ce Cornel Gales a murit: Fiecare cum isi asterne asa doarme

Dupa moartea Ilenei Ciuculete, sotul acesteia, Cornel Gales, a intrerupt toate legaturile cu familia artistei. Aurel Ciuculete, fratele Ilenei Ciuculete, cel care a ramas sa aiba grija de mama artistei, a.

SOC: CUM A MURIT, de fapt, CORNEL GALES, sotul Ilenei Ciuculete?! ABIA ACUM s-a AFLAT ADEVARUL! Acesta este FILMUL TRAGEDIEI

Cornel Gales a murit intr-un mod cutremurator. Vestea mortii lui a socat toata tara. Sotul Ilenei Ciuculete si-a gasit sfarsitul in urma unui accident rutier, pe care l-a suferit in Spania, acolo unde.

Ipoteze noi. Cornel Gales nu se afla, de fapt, la volan. Masina, condusa de un barbat fara permis

Cornel Gales, vaduvul Ilenei Ciuculete a murit intr-un accident de masina in Spania. Sotul Ilenei Ciuculete, interpreta de muzica populara care a incetat din viata in anul 2017, a murit intr-un accident de masina in Spania. Nasa de cununie este cea care a marturisit intr-un comentariu pe Facebook ca a primit vestea trista. Moartea sa .

Cum au reactionat apropiatii lui Cornel Gales, dupa ce le-a prezentat-o pe Viviana. Multi l-au pus la zid dupa moartea Ilenei Ciuculete

Cornel Gales a murit, duminica, dupa ce a fost implicat intr-un accident rutier in Spania. Fosta lui sotie, celebra interpreta de muzica populara Ileana Ciuculete, a incetat din viata in 2017, iar barbatul si-a facut ulterior o alta relatie. El nu le-ar fi spus insa aproiatilor lui faptul ca Viviana este iubita lui. Cum au .

BOMBA in cazul MORTII lui Cornel Gales: NU el era la volan! Adevaratul criminal este...

Potrivit Romania TV, Cornel Gales nu se afla la volanul autoturismului implicat in accidentul din Spania, desi informatiile aparute in media precizau ca acesta conducea masina.

Suma uriasa pe care Viviana ar trebui sa o plateasca pentru repatrierea trupului lui Cornel Gales. Ce se intampla acum la morga

Trupul neinsufletit al lui Cornel Gales ar putea sa nu poata fi adus acasa. Sotul regretatei cantarete Ileana Ciuculete ar putea sa fie inmomantat in Spania, loc in care s-a produs accidentul rutier in care si-a pierdut viata. Trupul neinsufletit al lui Cornel Gales ar putea sa nu ajunga acasa Viviana, cea care l-a iubit, .

Doamne, ce TRAGEDIE! Adevarul despre moartea lui CORNEL GALES! Cu doar trei ore inainte de teribilul accident...

Cutremur monden in Romania! Cornel Gales, fostul sot al cantaretei Ileana Ciuculete, a murit, duminica de 1 decembrie, intr-un cumplit accident de masina. S-a aflat ca inainte sa moara Cornel Gales.

Cornel Gales si fiii Ilenei Ciuculete, scandal pe averea cantaretei. Ce s-a intamplat cu casa artistei

Cornel Gales si fiii regretatei sotii ale sale au avut o relatie extrem de tensionata dupa moartea solistei. Baietii Ilenei sustineau pe o parte ca Gales nu ar avea dreptul la averea mamei lor, iar Cornel afirma ca i-a fost alaturi 25 de ani si ca ar fi normal ca lucrurile sa se imparta cu .

Cat de mult s-a schimbat Cornel Gales, dupa ce s-a mutat cu Vivi in Spania. De la o viata modesta la lux si opulenta

Cornel Gales a murit, duminica, in urma unui accident rutier care s-a produs in Spania. Vaduvul Ilenei Ciuculete se mutase in Spania dupa moartea regretatei interprete de muzica populara, alaturi de Viviana, femeia care i-a fost alaturi dupa momentul greu din 2017. Cornel Gales s-a schimbat foarte mult dupa ce s-a mutat in Spania Ileana .

actualitate, 14:47

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2033 seconds )