Libnet.ro
UNICEF

08:15

Imagini nemaivazute de la cununia civila a lui Cornel Gales cu Ileana Ciuculete. Maria Dragomiroiu a fost invitata

Playtech Playtech,
Imagini nemaivazute de la cununia civila a lui Cornel Gales cu Ileana Ciuculete. Maria Dragomiroiu a fost invitata

Acum, mai bine de 20 de ani, Ileana Ciuculete si Cornel Gales au avut o nunta ca in povesti, cei doi petrecand pana in zori cu muzica buna si mancaruri alese. Ileana l-a cunoscut pe Cornel dupa ce trecuse deja printr-un divort si s-a indragostit iremediabil de sotul ei, pe vremea aceea un tanar sarmant. continuă pe Playtech

Imagini de colectie de la nunta lui Cornel Gales cu Ileana Ciuculete. Gestul facut de Maria Ciobanu si Ion Dolanescu

Cornel Gales si Ileana Ciuculete au avut o relatie extrem de frumoasa la exterior, asa cum au sustinut gurile rele dupa moartea Ilenei. Se pare ca lucrurile dintre ei au fost cuprinse intotdeauna de compromisuri. Cu toate astea, Ileana s-a casatorit din dragoste cu omul langa care a stat mai bine de 23 de ani.

Ileana Ciuculete, ultimele cuvinte catre Cornel Gales: Te astept acolo sus!

Sunt aproximativ doi ani si jumatate de cand celebra solista de muzica populara, Ileana Ciuculete a plecat din aceasta lume. Din pacate lucrurile nu au avut un final fericit nici in ceea ce-l priveste pe fostul ei partener de viata. Ileana Ciuculete, ultimele cuvinte catre Cornel Gales: Te astept acolo sus! Dupa o relatie de .

Singurele rude pe care Cornel Gales le mai avea. Familia secreta pe care o parasise pentru Ileana Ciuculete

Prima sotie a lui Cornel Gales nu a parut foarte afectata de moartea lui. Nela Pintoiu a marutrisit ca barbatul nu a mai tinut legatura cu ea dupa divortul din urma cu 27 de ani si nici macar nu l-a mai interesat ce face fiica lui. Nici fostul lui cumnat nu a dorit sa vorbeasca .

Gestul socant facut de Cornel Gales la doar trei saptamani dupa ce a murit Ileana Ciuculete. Ce i-a pus pe cruce

Cornel Gales a murit in cursul zilei de duminica, 1 decembrie, intr-un accident rutier. Acum, la doar o zi de la tragicul eveniment, ies la iveala cateva detalii nestiute despre zilele de dupa moartea extrem de rapida a Ilenei Ciuculete. Ce gest a facut Cornel la doar trei saptamani de la decesul regretatei artiste? Gestul .

Suma uriasa pe care Viviana ar trebui sa o plateasca pentru repatrierea trupului lui Cornel Gales. Ce se intampla acum la morga

Trupul neinsufletit al lui Cornel Gales ar putea sa nu poata fi adus acasa. Sotul regretatei cantarete Ileana Ciuculete ar putea sa fie inmomantat in Spania, loc in care s-a produs accidentul rutier in care si-a pierdut viata. Trupul neinsufletit al lui Cornel Gales ar putea sa nu ajunga acasa Viviana, cea care l-a iubit, .

Doamne, ce TRAGEDIE! Adevarul despre moartea lui CORNEL GALES! Cu doar trei ore inainte de teribilul accident...

Cutremur monden in Romania! Cornel Gales, fostul sot al cantaretei Ileana Ciuculete, a murit, duminica de 1 decembrie, intr-un cumplit accident de masina. S-a aflat ca inainte sa moara Cornel Gales.

Cornel Gales va fi adus in tara, in cele din urma. Cine a platit costurile enorme ale repatrierii trupului neinsufletit

Cornel Gales si-a gasit sfarsitul, in weekendul care s-a incheiat, departe de tara. Fostul impresar isi va dormi, insa, somnul de veci, in Romania, pentru ca urmeaza sa fie adus din Spania, acolo unde a murit. Mai mult, fostul sot al cantaretei de muzica populara Ileana Ciuculete va fi condus pe ultimul drum, odata ce .

Cum a reactionat unul din fii Ilenei Ciuculete, dupa ce s-a aflat ca a murit Cornel Gales. Se judecau de doi ani

Dupa cum stiti deja, fostul sot al celebrei cantarete de muzica populara, Ileana Ciuculete, a decedat intr-un accident de autoturism in Spania. Nici reactiile familiei solistei nu au incetat sa apara. Cum a reactionat unul din fii Ilenei Ciuculete, dupa ce s-a aflat ca a murit Cornel Gales. La scurt timp dupa aflarea stirii despre .

Cand va fi adus in tara corpul lui Cornel Gales. Cine se va ocupa de inmormantarea fostului sot al Ilenei Ciuculete

Trupul neinsufletit al lui Cornel Gales se afla in acest moment intr-o morga din Spania, iar Viviana, partenera lui de viata, a plecat deja spre locatie pentru a-l ridica. Dupa ce va fi adus in Romania, acesta va fi inmormantat in Cimitirul Straulesti din Capitala, langa fosta lui sotie, regretata interpreta de muzica populara Ileana .

DURERE FARA MARGINI! FIICA VITREGA a lui Cornel Gales, MESAJ CUTREMURATOR! inca nu pot realiza... (FOTO)

Cornel Gales, fostul sot al regretatei artiste Ileana Ciuculete, si-a pierdut viata intr-un accident devastator, in Spania.

ştiri de la Playtech

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2123 seconds )