Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ipoteze noi. Cornel Gales nu se afla, de fapt, la volan. Masina, condusa de un barbat fara permis

Playtech Playtech,
Ipoteze noi. Cornel Gales nu se afla, de fapt, la volan. Masina, condusa de un barbat fara permis

Cornel Gales, vaduvul Ilenei Ciuculete a murit intr-un accident de masina in Spania. Sotul Ilenei Ciuculete, interpreta de muzica populara care a incetat din viata in anul 2017, a murit intr-un accident de masina in Spania. Nasa de cununie este cea care a marturisit intr-un comentariu pe Facebook ca a primit vestea trista. Moartea sa . continuă pe Playtech

Cornel Gales a murit intr-un accident auto. Cu cine se afla in masina. Nasa lui de cununie a facut primele declaratii

Cornel Gales a murit intr-un accident rutier in Spania. Vaduvul Ilenei Ciuculete se mai afla cu doua persoane in masina in momentul in care s-a produs tragedia si nu ar fi purtat centura de siguranta. Informatiile au fost oferite de nasa lui de cununie, Doina Belu. Cornel Gales a murit intr-un accident auto. Nasa lui .

Greseala fatala pe care a facut-o Cornel Gales. Cu cine se afla in masina cand a murit

Cornel Gales a murit astazi, 12 noiembrie, intr-un accident de masina. Vaduvul regretatei artiste Ileana Ciuculete se afla in automobil cu alte doua persoane. Viviana a fost cea care a confirmat vestea tragica. Conform primelor declaratii oferite pentru wowbiz. ro de nasa lui de cununie, se pare ca barbatul a facut o greseala fatala: nu purta .

A murit Cornel Gales, sotul regretatei Ileana Ciuculete. Barbatul se afla in Spania si a fost implicat intr-un accident de masina

Cornel Gales, vaduvul cantaretei de muzica populara Ileana Ciuculete, a murit duminica intr-un accident de masina in Spania.

Prietenul lui Cornel Gales face marturii sfasietoare. Cum a murit, de fapt, fostul sot al Ilenei Ciuculete

Cornel Gales, fostul sot al Ilenei Ciuculete, a murit intr-un accident de masina. Tragedia s-a produs in Spania, acolo unde Cornel Gales locuia cu iubita lui. Decesul lui a fost anuntat initial de Doina .

SOC: CUM A MURIT, de fapt, CORNEL GALES, sotul Ilenei Ciuculete?! ABIA ACUM s-a AFLAT ADEVARUL! Acesta este FILMUL TRAGEDIEI

Cornel Gales a murit intr-un mod cutremurator. Vestea mortii lui a socat toata tara. Sotul Ilenei Ciuculete si-a gasit sfarsitul in urma unui accident rutier, pe care l-a suferit in Spania, acolo unde.

Doamne, ce TRAGEDIE! Adevarul despre moartea lui CORNEL GALES! Cu doar trei ore inainte de teribilul accident...

Cutremur monden in Romania! Cornel Gales, fostul sot al cantaretei Ileana Ciuculete, a murit, duminica de 1 decembrie, intr-un cumplit accident de masina. S-a aflat ca inainte sa moara Cornel Gales.

Prima reactie a lui Vivi, presupusa iubita a lui Cornel Gales, dupa ce a aflat ca acesta a murit: Sunt disperata

Din nefericire, s-a confirmat informatia potrivit careia Cornel Gales, vaduvul Ilenei Ciuculete, a murit intr-un accident rutier in Spania. Viviana, sefa si presupusa iubita a barbatului, a declarat ca acesta a incetat din viata. Cornel Gales a murit intr-un accident de masina in Spania Din pacate, s-a confirmat. Nu sunt prea multe de zis, nici .

Cornel Gales a murit intr-un accident rutier in Spania. Informatii despre vaduvul Ilenei Ciuculete

Nasa de cununie a lui Cornel Gales si a Ilenei Ciuculete a dat o veste cutremuratoare pe retelele de socializare. Vaduvul Ilenei Ciuculete a murit intr-un accident de masina in Spania. UPDATE Viviana, femeia care ii era sefa si iubita lui Cornel Gales, a confirmat pentru wowbiz. ro ca barbatul a murit: Din pacate, s-a .

Cand va fi adus in tara corpul lui Cornel Gales. Cine se va ocupa de inmormantarea fostului sot al Ilenei Ciuculete

Trupul neinsufletit al lui Cornel Gales se afla in acest moment intr-o morga din Spania, iar Viviana, partenera lui de viata, a plecat deja spre locatie pentru a-l ridica. Dupa ce va fi adus in Romania, acesta va fi inmormantat in Cimitirul Straulesti din Capitala, langa fosta lui sotie, regretata interpreta de muzica populara Ileana .

Ce a postat ultima data Cornel Gales pe contul de Facebook. Fostul sot al Ilenei Ciuculete era trist si abatut

Cornel Gales s-a stins din viata si a lasat in urma lui numai durere in sufletele celor care l-au cunoscut. Fostul sot al Ilenei Ciuculete s-a stins din viata la 60 de ani, dupa ce masina la volanul careia.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2251 seconds )