Libnet.ro
UNICEF

10:15

Prietenul lui Cornel Gales rastoarna ipotezele de pana acum. Ce a facut intr-un restaurant inainte sa moara in accident

Playtech Playtech,
Prietenul lui Cornel Gales rastoarna ipotezele de pana acum. Ce a facut intr-un restaurant inainte sa moara in accident

Prietenul lui Cornel Gales rastoarna toate ipotezele despre moartea acestuia, dupa ce s-a vehiculat informatia portrivit careia vaduvul Ilenei Ciuculete ar fi consumat alcool inainte de a se urca la volan, in ziua in care s-a produs tragicul accident rutier in Spania. Prietenul lui Cornel Gales rastoarna ipotezele dupa moartea barbatului Cornel Gales a fost . continuă pe Playtech

Prietenul lui Cornel Gales face marturii sfasietoare. Cum a murit, de fapt, fostul sot al Ilenei Ciuculete

Cornel Gales, fostul sot al Ilenei Ciuculete, a murit intr-un accident de masina. Tragedia s-a produs in Spania, acolo unde Cornel Gales locuia cu iubita lui. Decesul lui a fost anuntat initial de Doina .

Suma uriasa pe care Viviana ar trebui sa o plateasca pentru repatrierea trupului lui Cornel Gales. Ce se intampla acum la morga

Trupul neinsufletit al lui Cornel Gales ar putea sa nu poata fi adus acasa. Sotul regretatei cantarete Ileana Ciuculete ar putea sa fie inmomantat in Spania, loc in care s-a produs accidentul rutier in care si-a pierdut viata. Trupul neinsufletit al lui Cornel Gales ar putea sa nu ajunga acasa Viviana, cea care l-a iubit, .

Imagini nemaivazute de la cununia civila a lui Cornel Gales cu Ileana Ciuculete. Maria Dragomiroiu a fost invitata

Acum, mai bine de 20 de ani, Ileana Ciuculete si Cornel Gales au avut o nunta ca in povesti, cei doi petrecand pana in zori cu muzica buna si mancaruri alese. Ileana l-a cunoscut pe Cornel dupa ce trecuse deja printr-un divort si s-a indragostit iremediabil de sotul ei, pe vremea aceea un tanar sarmant.

SOC: CUM A MURIT, de fapt, CORNEL GALES, sotul Ilenei Ciuculete?! ABIA ACUM s-a AFLAT ADEVARUL! Acesta este FILMUL TRAGEDIEI

Cornel Gales a murit intr-un mod cutremurator. Vestea mortii lui a socat toata tara. Sotul Ilenei Ciuculete si-a gasit sfarsitul in urma unui accident rutier, pe care l-a suferit in Spania, acolo unde.

Gestul socant facut de Cornel Gales la doar trei saptamani dupa ce a murit Ileana Ciuculete. Ce i-a pus pe cruce

Cornel Gales a murit in cursul zilei de duminica, 1 decembrie, intr-un accident rutier. Acum, la doar o zi de la tragicul eveniment, ies la iveala cateva detalii nestiute despre zilele de dupa moartea extrem de rapida a Ilenei Ciuculete. Ce gest a facut Cornel la doar trei saptamani de la decesul regretatei artiste? Gestul .

Ce testament a lasat Cornel Gales inainte sa moara in accident. Cui a vrut sa-i lase toata averea

Cornel Gales a murit pe data de 1 decembrie, in urma unui accident rutier care s-a petrecut in Spania. Cu putin timp de a-si gasi sfarsitul, sotul Ilenei Ciuculete i-a facut cateva confesiuni unui prieten despre lucrurile pe care le detine. Testamentul lui Cornel Gales Coincidenta face ca Gales, inainte de a se stinge din .

Doamne, ce TRAGEDIE! Adevarul despre moartea lui CORNEL GALES! Cu doar trei ore inainte de teribilul accident...

Cutremur monden in Romania! Cornel Gales, fostul sot al cantaretei Ileana Ciuculete, a murit, duminica de 1 decembrie, intr-un cumplit accident de masina. S-a aflat ca inainte sa moara Cornel Gales.

Cornel Gales si fiii Ilenei Ciuculete, scandal pe averea cantaretei. Ce s-a intamplat cu casa artistei

Cornel Gales si fiii regretatei sotii ale sale au avut o relatie extrem de tensionata dupa moartea solistei. Baietii Ilenei sustineau pe o parte ca Gales nu ar avea dreptul la averea mamei lor, iar Cornel afirma ca i-a fost alaturi 25 de ani si ca ar fi normal ca lucrurile sa se imparta cu .

Viviana a platit 3700 de euro ca sa ii aduca trupul in tara. Unde va fi inmormantat Cornel Gales

Tragedia petrecuta in Spania, in care si-a pierdut viata Cornel Gales, nu este nici pe departe incheiata, cel putin din punctul de vedere al achetatorilor, existand multe suspiciuni asupra modului in care s-a produs teribilul accident. Dar ceea ce stim concret, in acest moment, este faptul ca Viviana, fosta lui partenera de viata a reusit .

Ce a facut Cornel Gales cu rochia Ilenei Ciuculete, chiar la pomana. Silvana Riciu a dezvaluit tot

Cornel Gales a decedat pe 1 decembrie, cu cateva zile in urma, cand se afla intr-un autoturism ce a fost implicat intr-un grav accident rutier, in Spania. Cea care a fost sunata cu privire la moartea fulgeratoare a barbatului pe care-l stia bine, departe de casa, a fost nasa de cununie a acestuia si a .

ştiri de la Playtech

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2068 seconds )