Libnet.ro
UNICEF

18:30

Singurele rude pe care Cornel Gales le mai avea. Familia secreta pe care o parasise pentru Ileana Ciuculete

Playtech Playtech,
Singurele rude pe care Cornel Gales le mai avea. Familia secreta pe care o parasise pentru Ileana Ciuculete

Prima sotie a lui Cornel Gales nu a parut foarte afectata de moartea lui. Nela Pintoiu a marutrisit ca barbatul nu a mai tinut legatura cu ea dupa divortul din urma cu 27 de ani si nici macar nu l-a mai interesat ce face fiica lui. Nici fostul lui cumnat nu a dorit sa vorbeasca . continuă pe Playtech

Fosta sotie a lui Cornel Gales, prima reactie dupa moartea acestuia. A parasit-o cand fetita lor avea doar 4 ani

Prima sotie a lui Cornel Gales a reactionat dupa ce a aflat ca barbatul si-a pierdut viata intr-un accident rutier in Spania, dar nu a parut afectata de tragica veste. Femeia sustine ca acesta a parasit-o in urma cu mai bine de 27 de ani si nu s-a mai interesat nici macar de fiica lui, .

Doina Belu face noi dezvaluiri. Ce scria in biletul scris de Cornel Gales inainte sa moara

Drama din familia Ilenei Ciuculete a facut sa curga multa cerneala si inca se scrie despre ea. Ultimul episod este cel al disparitiei celui ce i-a fost timp de 20 de ani partener de viata. Doina Belu face noi dezvaluiri. Disparitia lui Cornel Gales a fost fulgeratoare, pe sosele Spaniei, la finele saptamanii trecute, intr-un .

Fratele Ilenei Ciuculete, dupa ce Cornel Gales a murit: Fiecare cum isi asterne asa doarme

Dupa moartea Ilenei Ciuculete, sotul acesteia, Cornel Gales, a intrerupt toate legaturile cu familia artistei. Aurel Ciuculete, fratele Ilenei Ciuculete, cel care a ramas sa aiba grija de mama artistei, a.

Cornel Gales si fiii Ilenei Ciuculete, scandal pe averea cantaretei. Ce s-a intamplat cu casa artistei

Cornel Gales si fiii regretatei sotii ale sale au avut o relatie extrem de tensionata dupa moartea solistei. Baietii Ilenei sustineau pe o parte ca Gales nu ar avea dreptul la averea mamei lor, iar Cornel afirma ca i-a fost alaturi 25 de ani si ca ar fi normal ca lucrurile sa se imparta cu .

CUTREMURATOR! BLESTEMUL Ilenei Ciuculete a lovit dincolo de MOARTE: Cornel Gales avea MORMANTUL deja pregatit! UNDE isi va dormi SOMUL DE VECI

Cornel Gales, fostul sot alregretatei interprete de muzica populara Ileana Ciuculete, s-a stins din viata duminica, in urma unui teribil accident de circulatie, in Spania.

Fratele lui Cornel Gales este iubitul unei cunoscute vedete din trustul PRO TV. Cei doi nu isi mai vorbeau de mai multi ani

Cornel Gales a murit duminica, pe data de 1 decembrie, in urma unui accident rutier, care s-a petrecut in Spania. Impactul de masina a fost confirmat in mod oficial de catre autoritati, iar fostul impresar se afla de aproximativ doi ani departe de Romania, pentru ca se stabilise in respectiva tara, in care si-a gasit .

Cornel Gales a murit intr-un accident auto. Cu cine se afla in masina. Nasa lui de cununie a facut primele declaratii

Cornel Gales a murit intr-un accident rutier in Spania. Vaduvul Ilenei Ciuculete se mai afla cu doua persoane in masina in momentul in care s-a produs tragedia si nu ar fi purtat centura de siguranta. Informatiile au fost oferite de nasa lui de cununie, Doina Belu. Cornel Gales a murit intr-un accident auto. Nasa lui .

Cornel Gales va fi adus in tara, in cele din urma. Cine a platit costurile enorme ale repatrierii trupului neinsufletit

Cornel Gales si-a gasit sfarsitul, in weekendul care s-a incheiat, departe de tara. Fostul impresar isi va dormi, insa, somnul de veci, in Romania, pentru ca urmeaza sa fie adus din Spania, acolo unde a murit. Mai mult, fostul sot al cantaretei de muzica populara Ileana Ciuculete va fi condus pe ultimul drum, odata ce .

Imagini de colectie de la nunta lui Cornel Gales cu Ileana Ciuculete. Gestul facut de Maria Ciobanu si Ion Dolanescu

Cornel Gales si Ileana Ciuculete au avut o relatie extrem de frumoasa la exterior, asa cum au sustinut gurile rele dupa moartea Ilenei. Se pare ca lucrurile dintre ei au fost cuprinse intotdeauna de compromisuri. Cu toate astea, Ileana s-a casatorit din dragoste cu omul langa care a stat mai bine de 23 de ani.

Suma uriasa pe care Viviana ar trebui sa o plateasca pentru repatrierea trupului lui Cornel Gales. Ce se intampla acum la morga

Trupul neinsufletit al lui Cornel Gales ar putea sa nu poata fi adus acasa. Sotul regretatei cantarete Ileana Ciuculete ar putea sa fie inmomantat in Spania, loc in care s-a produs accidentul rutier in care si-a pierdut viata. Trupul neinsufletit al lui Cornel Gales ar putea sa nu ajunga acasa Viviana, cea care l-a iubit, .

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,219 seconds )